Vasilis 07 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Έχω προσπαθήσει να κάνω dual bοοt με το EasyBCD 2.0. Το 1ο partition έχει τα Windows 7 και το 2ο (επίσης στον ίδιο δίσκο) τα Mac Os X Lion. To θέμα είναι πώς το EasyBCD 2.0 δεν βλέπει το partition του Lion. Σε κάποια tutorial έχω δεί ότι δίνουν το ίδιο γράμμα δίσκου c. Αυτό κάνω, αλλά όταν επιλέγω να μπώ στα Mac Os X Lion την ώρα που πάει να εμφανίσει το logo κάνει restart o υπολογιστής. Να φταίει το γεγονός ότι δίνω το ίδιο partition στο EasyBCD 2.0 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Κανείς ρε παιδιά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Hackintosh υποθέτω. Κοίταξε αν μπορείς να περάσεις Chameleon, ή Chimera αν καταφέρεις να μπεις σε περιβάλλον Mac. Αν όντως είσαι με hackintosh, πες μας ποια διανομή χρησιμοποιείς, και σε τι hardware [αν είναι διαφοτερικό από την υπογραφή σου], για πιο εύστοχες συμβουλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 To iatkosl1 έχω περάσει στο PC της υπογραφής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 προφανώς κάπου έχεις κάνει λάθος στην εγκατάσταση του iatkos διάβασε καλά το λινκ στην ενότητα customize λέει λοιπόν ότι περνάς μόνο 1 στοιχείο κάθε φορά Do not select more than one item for one operation. ie. graphic cards or bootloaders. Only select one bootloader, one enabler method for your graphic card, one method for your sound card, etc.. copy paste από το readme νομίζω εκεί ενδέχεται να έχεις κάνει λάθος αν τα έχεις κάνει όλα σωστά τότε δοκίμασε με easybcd αλλά την έκδοση 1.7.2 είναι παλιότερη την έχει στο site και όταν κάνεις add entries και επιλέξεις mac δηλώνεις στο type generic x86 pc και μετά save είναι κάτι που στην 2.0 version του easybcd νομίζω έχει αλλάξει (την 1.7.2 έχω και εγώ και επειδή δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα δεν την αναβάθμισα) αν και υποψιάζομαι ότι δεν έχει περαστεί σωστά ο bootloader και δεν τον βλέπει το easybcd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα