Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατσε τωρα να δοκιμασω αυτο που μου ειπε ο σαραντης επανω με την κατηγορια ac97 μπορει να δουλεψουν αυτοι! Ρε γαμωτο ολο προβληματα μετα την εγκατασταση των win7!!! Καλυτερα να μην τα εβαζα!!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατσε τωρα να δοκιμασω αυτο που μου ειπε ο σαραντης επανω με την κατηγορια ac97 μπορει να δουλεψουν αυτοι! Ρε γαμωτο ολο προβληματα μετα την εγκατασταση των win7!!! Καλυτερα να μην τα εβαζα!!

Αυτο μην το λες...

Σταθηκες ατυχος απλα...

Αληθεια απο τι λειτουργικο προοριζεσε ;

Δημοσ.

Ειχα vista home premium 32bit και επειδη δινουν σε φοιτητες δωρεαν λειτουργικα ειπα να το δοκιμασω! Αλλα ολο προβληματα,την μια με τα γραφικα τωρα με τον ηχο μετα ελπιζω να μην υπαρξει κανενα αλλο!!!

Μετα απο μπολικα shut down εγκατασταση και απεγκατασταση πολλων drivers ο ηχος επανηλθε!! Ευχαριστω τα παιδια πιο πανω για τον χρονο τους και την βοηθεια τους!!

Δημοσ.

Ολα τα προβληματα τα παθαινεις γιατι βαζεις λαθος οδηγους,πχ η καρτα ηχου ειναι Conexant CX20582, αν δεν κανω λαθος Realtek ειναι το τσιπ για τη lan.Απορω απο που εχεις κατεβασει οδηγους,πηγαινε στη σελιδα της asus κατεβασε τους ολους για το φορητο σου, περασε τους σε ενα usb,κανε ενα καλο φορματ και ξαναπερασε τα windows με τους καταλληλους οδηγους να μην τραβιεσαι

Δημοσ.

Aν η κάρτα ήχουν δεν ήταν realtek δε θα μπορούσε να περάσει τους drivers της realtek, λένε οτι δε βρέθηκε συμβατό hardware. Επίσης, στην σελίδα της asus θα έχει outdated drivers, καλύτερα από το site του κατασκευαστή του κάθε part.

Δημοσ.

Aν η κάρτα ήχουν δεν ήταν realtek δε θα μπορούσε να περάσει τους drivers της realtek, λένε οτι δε βρέθηκε συμβατό hardware. Επίσης, στην σελίδα της asus θα έχει outdated drivers, καλύτερα από το site του κατασκευαστή του κάθε part.

Φιλε Σαραντη αν δεν εισαι εμπειρος χρηστης και δεν ξερεις να ψαχνεις οδηγους βαση του hardware id καλυτερα να βαζεις αυτους απο το site του κατασκευαστη.Για power users συμφωνω μαζι σου καλυτερα να βαζεις τους νεωτερους.Υπαρχει και ο αντιλογος που λεει οτι αν δεν εχει προβλημα ο παλαιος οδηγος δεν υπαρχει λογος να τον αλλαξεις,μεταξυ μας το 99% κομπουτερ φρικς μετραει μερες για να βγουν καινουργιοι για να τους πεθανει στα Μπεντς,εγω ειμαι ενας απο αυτους.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, κάποια πράγματα τα θεωρώ δεδομένα πλέον :/

Aλλά για το συγκεκριμένο θέμα η realtek έχει failsafe σε περίπτωση πατάτας :P

Δημοσ.

κανε που σου ειπε ο vaggelocich...πρωτα απολα γιατι κανεις τετοιο κακο στον εαυτο σου..εχεις τα vista..να τα βγαλεις οπως εισαι..αν ειναι παλιο το laptop η εχει λιγη μνημη πχ 1gb ραμ κτλ κτλ κτλ...βαλε xp..αλλιως αν ειναι καλο..7...που ελπιζω να τα υποστηριζει..κανεις ενα πολυ ωραιοτατο format..πηγαινεις στην εταιρεια απο το laptop σου..πχ dell μπλα μπλα μπλα..κατεβαζεις ολους τους drivers αναλογως με το λειτουργικο και εισαι ετοιμος...και ΑΝ παλι δεν ξαναλειτουργησει ο ηχος...εχεις προβλημα hardware.

Δημοσ.

κανε που σου ειπε ο vaggelocich...πρωτα απολα γιατι κανεις τετοιο κακο στον εαυτο σου..εχεις τα vista..

Παιδια φτανει αυτη η καραμελα με τα vista, εχω laptop στον 5ο χρονο λειτουργιας vista (χωρις κανενα format) και δεν εχω κανενα προβλημα με κακη χρηση. Μαλιστα εχω δημιουργησει και ενα πολυ σοβαρο προβλημα στην εγκατασταση το οποιο δεν φαινεται στη συνολικη λειτουργια του laptop και ενω θα "επρεπε" να κανω format ή επιδιορθωση δεν το κανω γιατι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την αποδοση του. Δεν ξερω αν εσυ τα εχεις χρησιμοποιησει αλλα ειναι παρα πολυ ενοχλητικο να ακους ανθρωπους που δεν τα εχουν χρησιμοποιησει ποτε μα ποτε (εξακριβωμενο) να επαναλμβανουν αυτα που εχουν ακουσει......και να προσπαθουν να σε πεισουν οτι ειναι χαλια. Ναι αν εχεις 1GB μνημης δεν τα βαζεις.

Και οπως φανηκε το προβλημα δημιουργηθηκε με τα 7 (δεν τα εχω χρησιμοποιησει η διαισθηση μου λεει οτι θα ειναι καλυτερα) και οχι με τα vista

Δημοσ.

Παιδια φτανει αυτη η καραμελα με τα vista, εχω laptop στον 5ο χρονο λειτουργιας vista (χωρις κανενα format) και δεν εχω κανενα προβλημα με κακη χρηση. Μαλιστα εχω δημιουργησει και ενα πολυ σοβαρο προβλημα στην εγκατασταση το οποιο δεν φαινεται στη συνολικη λειτουργια του laptop και ενω θα "επρεπε" να κανω format ή επιδιορθωση δεν το κανω γιατι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την αποδοση του. Δεν ξερω αν εσυ τα εχεις χρησιμοποιησει αλλα ειναι παρα πολυ ενοχλητικο να ακους ανθρωπους που δεν τα εχουν χρησιμοποιησει ποτε μα ποτε (εξακριβωμενο) να επαναλμβανουν αυτα που εχουν ακουσει......και να προσπαθουν να σε πεισουν οτι ειναι χαλια. Ναι αν εχεις 1GB μνημης δεν τα βαζεις.

Και οπως φανηκε το προβλημα δημιουργηθηκε με τα 7 (δεν τα εχω χρησιμοποιησει η διαισθηση μου λεει οτι θα ειναι καλυτερα) και οχι με τα vista

Φιλε και εγω ειχα τα vista επι 4 χρονια περιπου και δεν χρειαστηκε ουτε format ουτε τιποτα! Αλλα αμαν σε πειραζει ο σατανας και κανεις ενα σωρο μαλακιες πανω στο pc σου και να προσπαθεις να το κανεις turbo τοτε δεν θα βαλεις ξανα μετα απο format vista αλλα κατι το πιο νεοτερο!!!

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

οταν παταω το εικονιδιο για τον ηχο για να βγαλω το mute αλλα μου ανιγει την αντιμετοπιση προβληματον και μου βγαζει αυτο file:///C:/Users/User/Desktop/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.PNG τι πρεπει να κανω πειτε μου σας παρακαλω!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...