Sarandis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δεν γίνεται αυτό που του είπα, φαίνεται να αναγνωρίζει μόνο την ψηφιακή, σα να μην έχει drivers.
Costas00F Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καλα κανε αρχικα αυτο που ειπε ο Σαραντης... Τι να κανω δηλαδη?? Ακριβως! Ειναι σαν να μην εχει drivers και δεν ξερω γιατι το κανει αυτο!
Sarandis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Κάτι δύσκολο να έγινε αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπες bios και δες αν είναι ενεργοποιημένη.
Costas00F Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Κάτι δύσκολο να έγινε αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπες bios και δες αν είναι ενεργοποιημένη. Μπηκα τωρα,και ειναι ενεργοποιημενη.
Costas00F Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Tι κάρτα είναι; εταιρεία Τι εννοεις τι καρτα ειναι / εταιρεια?
Costas00F Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ναι εχω κατεβασει τους driver της realtek.
Costas00F Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ακριβως! Το ειχα κανει το πρωι οταν ειδα πως δεν ειχα ηχο αλλα και παλι μετα την εγκατασταση και τν επανεκκινηση του υπολογιστη εξακολουθει να μην εχει ηχο και να μου λεει πως δεν υπαρχουν drivers.
Sarandis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Έχει 2 κατηγορίες στο site. Στη μια λέει ac97' και στην άλλη high definition. Δοκίμασε να περάσεις και τα 2, ανάλογα το λειτουργικό σου (32/64 bit). Αν δε στρώσει και έτσι δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο προς το παρόν.
mchls Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Παντως και λαθος οδηγους να εβαλες, τι κολλημα εφαγε και δεν ειχες ηχο σημερα πρωι ; ; ; Τωρα τσαντιστηκα...
Costas00F Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Έχει 2 κατηγορίες στο site. Στη μια λέει ac97' και στην άλλη high definition. Δοκίμασε να περάσεις και τα 2, ανάλογα το λειτουργικό σου (32/64 bit). Αν δε στρώσει και έτσι δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο προς το παρόν. Θα δοκιμασω και την ac97 επειδη την HD την εχω δοκιμασει ηδη και δεν λειτουργησε. Σε ευχαριστω για τον χρονο σου να 'σαι καλα! Παντως και λαθος οδηγους να εβαλες, τι κολλημα εφαγε και δεν ειχες ηχο σημερα πρωι ; ; ; Τωρα τσαντιστηκα... Αν τσαντιστικες εσυ που δεν εχεις το προβλημα σκεψου εγω τι νευρα εχω απο το πρωι!!!!!!!!!!
mchls Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Αν τσαντιστικες εσυ που δεν εχεις το προβλημα σκεψου εγω τι νευρα εχω απο το πρωι!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα