Costas00F Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια,εχω ενα Asus με λειτουργικο Windows 7 Professional 32bit. Χθες ειχα σβησει το λαπτοπ και με τον ηχο ολα ηταν καλα. Σημερα το ανοιγω και βλεπω οτι δεν εχω καθολου ηχο,κανω τις διαδικασιες με την εγκατασταση των τελευταιων drivers και τα λοιπα,επανεκκινηση ξανα και ξανα και το αποτελεσμα ειναι να εξακολουθω να μην εχω ηχο. Τι μπορει να φταει????
mchls Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μην γελασεις με αυτο που θα πω, αλλα πηγαινε και ελεγξε το εικονιδιο του ηχου κατω δεξια μηπως εχει ενα κοκκινο απαγορευτικο, δηλαδη να εχει μπει κατα λαθος σε mute! ! !
Costas00F Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τα εχω ελεγξει ολα !! Εγω περασει και τους τελευταιους drivers και παλι τιποτα!! Μην γελασεις με αυτο που θα πω, αλλα πηγαινε και ελεγξε το εικονιδιο του ηχου κατω δεξια μηπως εχει ενα κοκκινο απαγορευτικο, δηλαδη να εχει μπει κατα λαθος σε mute! ! ! Γνωριζεις τι μπορει να φταιει?????? Εχω κανει τα παντα και παλι δεν εχω ηχο..
mchls Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Παω στοιχημα πως θα ειναι κατι χαζο, οπως αυτο που εγραψα απο πανω...Το βλεπω πολυ χλωμο να φταινε τα ηχεια ή η καρτα ηχου... Μου εχει συμβει προσωπικα...Για κανε μια απεγκατασταση των οδηγων και ασ 'το λαπτοπ χωρις οδηγους και τσεκαρε αν λειτουργησει...
Costas00F Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Το εχω κανει ξανα και ξανα! Τρεχω ενα προγραμμα της microsoft για να βρει τι προβλημα εχει και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει προβλημα! Αυτο με εχει τρελλανει αφανταστα! Ενω εκει που ειναι το εικονιδιο δειχνει ενα χ κοκκινο οπως λες κοιταω αν ειναι mute αλλα δεν ειναι!
mchls Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Το εχω κανει ξανα και ξανα! Τρεχω ενα προγραμμα της microsoft για να βρει τι προβλημα εχει και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει προβλημα! Αυτο με εχει τρελλανει αφανταστα! Ενω εκει που ειναι το εικονιδιο δειχνει ενα χ κοκκινο οπως λες κοιταω αν ειναι mute αλλα δεν ειναι! Ωπ...Στειλε μας μια φωτο [screenshot] με το εργαλειο αποκομματων των windows, για να δουμε και εμεις! ! !
Costas00F Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Tι εννοεις με το εργαλειο των αποκομματων???
mchls Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Tι εννοεις με το εργαλειο των αποκομματων??? Πηγαινε Εναρξη>Ολα τα προγραμματα>Βοηθηματα και θα το βρεις εκει! ! !
Costas00F Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Αυτο ειναι απο device manager Πηγαινε Εναρξη>Ολα τα προγραμματα>Βοηθηματα και θα το βρεις εκει! ! ! Ειναι στα αγγλικα τα windows και δεν το βρισκω οπως λεςς!!!!!!!
Sarandis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Κάνε δεξί κλικ πάνω στο ηχειάκι με το Χ, πάτα playback devices και βάλε default αυτό που λέει speakers.
Costas00F Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ενσωματεμενη καρτα ηχου εχεις ή εξωτερικη ; Ενσωματωμενη σε λαπτοπ ειναι! Χθες ειχα ηχο και σημερα οταν το ανοιξα δεν εχω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα