pbp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας, Προσπαθώ να κάνω consult το πρώτο μου πρόγραμμα σε prolog. Ανοίγω λοιπόν τον SWI-Prolog-Editor και κάνω ένα new file πχ file1.pl,Γράφω ένα μικρό κώδικα και το σώζω στην επιφάνεια εργασίας. Όταν πατάω consult όμως μου βγάζει κάτω (εκεί που κάνεις τις ερωτήσεις) "1 ?- consult('C:/Users/Γιώργος/Desktop/File1.pl'). ERROR: source_sink `C:/Users/Aci?onco/Desktop/File1.pl' does not exist true." Γιατί μου το κάνει αυτό ? Να σημειώσω ότι άμα γράψω την εντολή consult('File1.pl'). όλα δουλεύουν κανονικά.
NewProject Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 'C:/Users/Γιώργος/Desktop/File1.pl') 'C:/Users/Aci?onco/Desktop/File1.pl') μηπως τα Ελληνικα ειναι το προβλημα ?
pbp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 μηπως τα Ελληνικα ειναι το προβλημα ? Μα αυτά τα γράφει από μόνο του το σύστημα. Έτσι λένε το pc μου.
Antonis3d Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μα αυτά τα γράφει από μόνο του το σύστημα. Έτσι λένε το pc μου. Άλλαξε username και βάλτο στα αγγλικά.
pbp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Άλλαξε username και βάλτο στα αγγλικά. Απο που θύμισε μου λίγο
flik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καταρχάς κατα 99% αυτό φταίει. Για να σιγουρευτείς, το αρχείο φτιάξτο και κάνε το save πχ σον φάκελο C:\projects. Για να σιγουρευτείς. Αν φταίει αυτό και θες να το έχεις στα documents σου ή σε επιφάνεια εργασίας κτλ, τότε πίνακας ελέγχουν->λογαριασμοί χρηστών και απο εκεί αλλάζεις ονόματα ή δημιουργείς νέο.
pbp Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καταρχάς κατα 99% αυτό φταίει. Για να σιγουρευτείς, το αρχείο φτιάξτο και κάνε το save πχ σον φάκελο C:\projects. Για να σιγουρευτείς. Αν φταίει αυτό και θες να το έχεις στα documents σου ή σε επιφάνεια εργασίας κτλ, τότε πίνακας ελέγχουν->λογαριασμοί χρηστών και απο εκεί αλλάζεις ονόματα ή δημιουργείς νέο. Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Δοκίμασα να το βάλω στο παλιό μου pc που έχει XP 32-bit και όλα δούλεψαν μία χαρά και με ελληνικούς χαρακτήρες. Το απ εγκατέστησα από το λαπτοπ και το ξαναέβαλα και τώρα όταν ανοίγω τον editor μου λέει "Prolog-Interpreter \bin\swipl-win.exe not found. Please configure correctly." Αυτό που λέει τώρα είναι πιο ξεκάθαρο νομίζω αλλά και πάλι δεν ξέρω τι να κάνω ... Please Help! Πως γίνεται στο παλιό να δουλεύει τέλεια και σ αυτό να μη δουλέυει ενώ κάνω ακριβως το ίδιο πραγμα ? ((( Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2011 από pbp
Kate_S Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, μηπως βρηκες καμια λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα