Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα γιατι κολλατε σε τετοια θεματα ;;;

Οι i3 οπως και να εχει ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο τους παλιους E8400, E8500 κτλ.

Οποτε γιατι κολλησατε τοσο ασχημα ;

Δημοσ.

Βασικα ουτε εμενα πηγε το μυαλο μου οτι τον θελει για Laptop γιατι και εγω προσωπικα δεν τους ξερω απ'εξω τους Intel.

Αλλα γιατι αρπαχτηκες τοσο πολυ εσυ?

Στην απαντηση του παιδιου που ρωταει,πρεπει να ξερουμε ακριβως για ποιον επεξεργαστη λεει?Για διαβασε λιγο τι ρωταει ακριβως και δες και απο κατω την απαντηση που ισοδυναμεί με αυτο που ρωταει.

Αρπαχτηκα λογω του post 11..(δεν μου αρεσει η ειρωνια)

Εχω χρησιμοποιησει τον συγκεκριμενο cpu και εχω αποψη πανω στο θεμα...οπως ειπε και το παιδι ποιο πανω ο barman ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με τους Core 2 Duo(σε επιδοσεις και σε καταναλωση)

Δημοσ.

ΔΕΝ θα παρω ΘΕΣΗ στην συγκρουση διοτι με κουρασαν οι πιο μικροι,παντως η απαντηση στο ΠΟΣΤ ειναι ιδια με του panos9553.

Δηλαδη ενταξει βαρεθηκαμε ελεος. Ας παρουν θεση οι υπευθυνοι.

Edit : Επισης ουτε εγω καταλαβα σε τι αναφερετε το αρχικο ΠΟΣΤ αλλα οπως και να εχει υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στις 2 τεχνολογιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να λέει για underclocked i3.

Και ο i3 μπορεί να είναι τετραπύρηνος >διπύρηνος αλλά έχει HT.

Επεξ/σία από Arctic
Δημοσ.

Αρπαχτηκα λογω του post 11..(δεν μου αρεσει η ειρωνια)

Στα εξηγησα στο ποστ #13 λοιπον, ηταν ειρωνια δικαιολογημενη, την αιτιολογησα κιολας. Δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεται.

Και οπως ξαναειπα περιμενουμε ποστ απο τον OP.

+Ο,τι μπορει να παιζει και αυτο που λεει το παλικαρι απο πανω, δηλαδη στις ιδιες συχνοτητες, ποιος τρεχει καλυτερα. Μιας και δεν δινει εμφαση σε κατι.

Οποτε ειμαστε 50-50.

Δημοσ.

Uptodate κοιτα κατι...εδω μεσα γραφει ελευθερα ο καθε ενας την αποψη του με σκοπο να ανταλασσουμε γνωσεις με ομορφο παντα τροπο..αν εσενα σου αρεσει να ειρωνευεσαι καλυτερα να το κανεις με τους φιλους σου..και οχι εδω(υπαρχει και ο σεβασμος)..ειδικα οταν δεν γνωριζεις κατι(τι δικαιολογηση ειναι αυτη που μπλεκεις τους amd με το οτι οι i3 δεν αξιζουν,σε σχεση με αυτο που ειπα??Θα μπορουσες πολυ απλα να πεις οτι δεν το ΗΞΕΡΕΣ...ασε ολα τα αλλα,μεγαλα παιδια ειμαστε πλεον..και το οτι ειμαστε 50-50 μονο στην φαντασια σου υπαρχει..

Ηδη εχουμε ομως ξεφυγει απο το θεμα...και σταματω οριστικα και εγω εδω..

Αν θες κατι αλλο εχουμε και pm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...