Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Core 2 Duo 2.4GHz vs Core i3 2.4GHz. Συγκριση 2 διπυρηνων επεξεργαστων στην ιδια συχνοτητα λειτουργιας. Ποιος απο τους δυο ειναι γρηγοροτερος;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Επειδη ειχα Ε8400 πιο παλια και τωρα εχω i3-2100 ενα θα σου πω...μερα με την νυχτα !!

Πολυ πιο γρηγορος ο i3 φιλε και για τα λεφτα του τσαμπα !

Δημοσ.

Ναι αλλα με αλλη τεχνολογια φιλε. ΚΑΜΙΑ σχεση . www.google.gr διαβασε αν θες τις διαφορες .

Φυσικα δεν του προτεινα να τον αγορασει κιολας. Απλα απαντησα στην ερωτηση.

Δημοσ.

Παλι Dual Core εχεις...

Οντως εχουν μεγαλη διαφορα...αλλα μιας και ανεφερες τον i5,και οι i5 ειναι 2πιρηνοι...απλα εχουν το Turbo Boost σε σχεση με τους i3..

Δημοσ.

Οντως εχουν μεγαλη διαφορα...αλλα μιας και ανεφερες τον i5,και οι i5 ειναι 2πιρηνοι...απλα εχουν το Turbo Boost σε σχεση με τους i3..

οχι υπαρχουν και 4πυρηνοι. Στα laptop θα δεις μονο 2πυρηνους i5 εκτος αν κανω καποιο λαθος

Δημοσ.

οχι υπαρχουν και 4πυρηνοι. Στα laptop θα δεις μονο 2πυρηνους i5 εκτος αν κανω καποιο λαθος

Μα για λαπτοπ αναφερομαι μονο...

Το παιδι που εφτιαξε το θεμα σε cpu για laptop αναφερεται..

Δημοσ.

Μα για λαπτοπ αναφερομαι μονο...

Το παιδι που εφτιαξε το θεμα σε cpu για laptop αναφερεται..

λολ? Απο που το συμπερανες αυτο?

Ακομα και να ειναι αυτο ενα εχω να πω.. ότι να ναι.

Δημοσ.

λολ? Απο που το συμπερανες αυτο?

Ακομα και να ειναι αυτο ενα εχω να πω.. ότι να ναι.

Καλο θα ηταν να αποφευγεις την ειρωνια...

Το παιδι λεει το εξης<<Core 2 Duo 2.4GHz vs Core i3 2.4GHz>> πες μου λοιπον ποιος i3 εκτος απο τον i3-370M τρεχει στα 2,4ghz???

UpToDate ακομα??

Δημοσ.

Man δεν ειμαι τοσο καμμενος να καθομαι να ξερω ολους τους i3, ειδικα οταν δεν τους εχω στησει ουτε σε ενα pc μιας και ειναι αχρειαστοι. Με αντιπαλους quad phenom δεν επιλεγεις i3.

Απλα πηγε το μυαλο μου στον Ε6600 σαν "παλιος" οταν διαβασα core 2 duo 2.4, οποτε το συνεδεσα με desktop usage

Δημοσ.

Man δεν ειμαι τοσο καμμενος να καθομαι να ξερω ολους τους i3, ειδικα οταν δεν τους εχω στησει ουτε σε ενα pc μιας και ειναι αχρειαστοι. Με αντιπαλους quad phenom δεν επιλεγεις i3.

Απλα πηγε το μυαλο μου στον Ε6600 σαν "παλιος" οταν διαβασα core 2 duo 2.4, οποτε το συνεδεσα με desktop usage

Man δεν με απασχολει το τι ξερεις και το τι δεν ξερεις...και εφοσον οπως λες δεν γνωριζεις τους i3(ασχετα αν παλι ειρωνευεσαι με την λεξη <<καμενος>>)τοτε να μην πεταγεσαι σε ενα θεμα απλα για να πεταχτεις ή να την πεις σε καποιον...εκτιθεσαι με αυτο τον τροπο...

Δημοσ.

Man δεν με απασχολει το τι ξερεις και το τι δεν ξερεις...και εφοσον οπως λες δεν γνωριζεις τους i3(ασχετα αν παλι ειρωνευεσαι με την λεξη <<καμενος>>)τοτε να μην πεταγεσαι σε ενα θεμα απλα για να πεταχτεις ή να την πεις σε καποιον...εκτιθεσαι με αυτο τον τροπο...

Βασικα ουτε εμενα πηγε το μυαλο μου οτι τον θελει για Laptop γιατι και εγω προσωπικα δεν τους ξερω απ'εξω τους Intel.

Αλλα γιατι αρπαχτηκες τοσο πολυ εσυ?

Στην απαντηση του παιδιου που ρωταει,πρεπει να ξερουμε ακριβως για ποιον επεξεργαστη λεει?Για διαβασε λιγο τι ρωταει ακριβως και δες και απο κατω την απαντηση που ισοδυναμεί με αυτο που ρωταει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...