Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

ο υπολογιστης μου φαινεται να

μη γουσταρει κανενα αλλο σκλρο δισκο

εκτος απο το δικο μου.

εχω προσπαθησει να δωσω δυο παιχνιδια σε δυο φιλους

και η μεταφορα των αρχειων λεει οτι θα γινει σε 2 ωρες

στο μεταξυ σε αλλους υπολογιστες αυτοι οι δισκοι δουλευουν μια χαρα

στο δικο μου γιατι σερνονται και καμια φορα

μου κολλανε και το pc?

Δημοσ.

μηπως κανει scan κανα αντιβιοτικο και σερνεται?μηπωσ προσπαθεις ν αντιγραψεισ σε πολλους hdd μαζι?δοκιμασε να ενεργοποιησης την προσωρινη αποθηκευση εγγραφησ στο δισκο μπας και.αλλα αν σερνεται τοσο δεν θα δεισ διαφορα μ αυτο..

Δημοσ.

μηπως κανει scan κανα αντιβιοτικο και σερνεται?μηπωσ προσπαθεις ν αντιγραψεισ σε πολλους hdd μαζι?δοκιμασε να ενεργοποιησης την προσωρινη αποθηκευση εγγραφησ στο δισκο μπας και.αλλα αν σερνεται τοσο δεν θα δεισ διαφορα μ αυτο..

γιατι στο δικο μου σκληρο ομως δεν συνβαινει αυτο?

Δημοσ.

ισως επειδη βλεπει νεο hdd scanarei μονο αυτον..το οτι αργει μπορει να δημιουργητε και απο κανα ιο ισως.δοκιμασε ενα safe mode και αντιγραψε τα αρχεια που θες.επισης δες τα αρχεια που αντιγραφεισ να μην χρισημοποιουνται

Δημοσ.

ισως επειδη βλεπει νεο hdd scanarei μονο αυτον..το οτι αργει μπορει να δημιουργητε και απο κανα ιο ισως.δοκιμασε ενα safe mode και αντιγραψε τα αρχεια που θες.επισης δες τα αρχεια που αντιγραφεισ να μην χρισημοποιουνται

οκ θα τα δοκιμασω και τα λεμε

Δημοσ.

οταν αντιγραφεις επιρεαζεται η ραμ σου?ποσο ειναι πριν την αντιγραφη και ποσο κατα την διαρκεια της αντιγραφης?

Δημοσ.

δοκιμασα με ολα μου τα προγραματτα ασφαλειας κλειστα

δοκιμασα και σε ασφαλη λειτουργια και παλι γραφει 1ωρα

για να ολοκληρωθει

Δημοσ.

τελικα μαλλον το προβλημα ειναι του pc μου

το εκανε και στον δικο μου δισκο

καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Ενα δίσκο έχεις στο πσ σου φίλε ; και εκεί τα έχεις όλα ; λειτουργικό -προγράμματα - αρχεία ;επίσης οι δίσκοι που προσπαθείς να τα αντιγράψεις τι δίσκοι είναι ; win 7 έχεις ;

Δημοσ.

Ενα δίσκο έχεις στο πσ σου φίλε ; και εκεί τα έχεις όλα ; λειτουργικό -προγράμματα - αρχεία ;επίσης οι δίσκοι που προσπαθείς να τα αντιγράψεις τι δίσκοι είναι ; win 7 έχεις ;

ενα δισκο εχω επανω και ειναι ολα εκει

οι δισκοι που προσπαθω να γραψω ειναι εξωτερικοι ενας ειναι της maxtor 500 gb

με εξωτερικη τροφοδοσια

και ο αλλος παλι 5οοgb της LG χωρις τροφοδοσια

τα win7 εχω.

αλλα παλιοτερα δεν το ειχα το προβλημα αυτο.

Δημοσ.

Εκανες μήπως κάποια αλλαγή σε software - hardware τελευταία ;επίσης έχεις κάνει κανα cleaner στο δίσκο σου ( C ), καμιά ανασυγκρότηση ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...