ni_kuho Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα, μετά από αρκετές μπύρες και κατάρες (!) στο android sdk ο natural_sgf και εγώ κάναμε διαθέσιμη στο android market την εφαρμογή Greek WiFi HotSpots (εδώ και το site). Είναι δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και περιλαμβάνει (στην παρούσα φάση) 197 σημεία δημόσιας πρόσβασης σε όλη την Ελλάδα. Υποστηρίζει την προβολή των σημείων σε λίστα ή χάρτη ταξινομημένα με βάση την απόστασή τους από το χρήστή ενώ παρέχεται και η δυνατότητα αναζήτησης. Αν και σε beta στάδιο, θα μας ενδιέφερε πολύ να ακούσουμε το feedback σας. Ιδέες, προτάσεις ακομά και νεά HotSpots δεκτά!
jmallen3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 δεν μπορω να την βαλω σε huawei ideos X5, λεει οτι δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου
ni_kuho Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τι έκδοση android τρέχει η συσκευή σου; Μπορείς να μας δώσεις το μήνυμα που σου βγάζει;
jmallen3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 δεν με αφηνει απο το market καθολου να την εγκαταστησω.η συσκευη τρεχει 2,3
Meraklis56 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν μπορούσε ο κάθε χρήστης να ψάχνει εκείνη τη στιγμή τα δίκτυα και όσα είναι free να τα ανεβάζει σε μια βάση δεδομένων και να είναι ορατά σε όλους τους χρήστες. δεν ξε΄ρω κατα πόσο νόμιμο είναι όμως
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 @Meraklis56 εννοείς ανοικτά δίκτυα ιδιωτών; Αν ναι, αυτό είναι no-no.. @ jmallen3 το ψάχνουμε και είναι περίεργο καθώς δεν το έχουμε περιορίσει σε κάποια συσκευή..(μόνο χώρα -> Ελλάδα)...
jmallen3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 @Meraklis56 εννοείς ανοικτά δίκτυα ιδιωτών; Αν ναι, αυτό είναι no-no.. @ jmallen3 το ψάχνουμε και είναι περίεργο καθώς δεν το έχουμε περιορίσει σε κάποια συσκευή..(μόνο χώρα -> Ελλάδα)...
Meraklis56 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ναι...ούτε κλειδωμένα να φανταστώ.. σε εμένα πάντως λειτουργεί η συσκευή(δεν δοκίμασα με gps) μόνο που όταν πατάω να την κλείσω βγάζει fc. xperia 10, 2.3.3
ni_kuho Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 @jmallen3 Βγάλαμε τον περιορισμό για την Ελλάδα. Για να περάσει η αλλαγή στο market βέβαια ίσως χρειαστούν 1-2 ώρες. Αν μπορείς δοκίμασε αργότερα και πες μας. Thnx! @Meraklis56 Σωστός Aνέβηκε ήδη η έκδοση με το fix (1.0.2). Θα είναι διαθέσιμη και στο market σύντομα ελπίζω.
pournaras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Διακρινω ενα ελαφρο μπερδεμα Ενω ειμαι στην Αρτα, μου βγαζει την Πρεβεζα στα 0 χλμ. ενα χωριο της Αρτας στα 20 χλμ, τον Κεντρικο Λιμενα Μυτιληνης!!! στα 19 χλμ. και την πλατεια Αγ. Παρασκευης τσαγκαραδας (εξω απο βολο) στα 26 χλμ.!!! Τελικα η τεχνολογια μικραινει τις αποστασεις
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ( it's not a bug, it's a feature! ) κάποιο πρόβλημα θα είναι στον τρόπο που υπολογίζουμε τις αποστάσεις όταν δεν έχουμε στίγμα (π.χ. είσαι μέσα στο σπίτι) μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ένα screenshot στο [email protected] ? Ευχαριστώ!
ni_kuho Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 @jmallen3 Πολύ περίεργο..Από το screenshot που επισύναψες κατάλαβα ότι προσπαθείς να την εγκαταστήσεις μέσω του pc soy. Μπορείς να δοκιμάσεις απ'ευθείας μέσω του κινητού αν δεν το έχεις κάνει ήδη; @pournaras Ευχαριστούμε για το screenshot, το κοιτάζουμε, αν και είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το φτιάξουμε; Το app έχει προσωπικότητα :Ρ
jmallen3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 απο το κινητο δεν το βρισκει καθολου στο market...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 @ jmallen3 περίεργο.. αν ψάξεις στο android market από το κινητό σου για 'greek hotspots', δε θα στο εμφανίσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα