Προς το περιεχόμενο

Greek WiFi HotSpots [Νέο Android App]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μετά από αρκετές μπύρες και κατάρες (!) στο android sdk ο natural_sgf και εγώ κάναμε διαθέσιμη στο android market την εφαρμογή Greek WiFi HotSpots (εδώ και το site). Είναι δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και περιλαμβάνει (στην παρούσα φάση) 197 σημεία δημόσιας πρόσβασης σε όλη την Ελλάδα. Υποστηρίζει την προβολή των σημείων σε λίστα ή χάρτη ταξινομημένα με βάση την απόστασή τους από το χρήστή ενώ παρέχεται και η δυνατότητα αναζήτησης. Αν και σε beta στάδιο, θα μας ενδιέφερε πολύ να ακούσουμε το feedback σας. Ιδέες, προτάσεις ακομά και νεά HotSpots δεκτά!

post-74253-0-58765900-1321186380_thumb.png post-74253-0-33837000-1321186325_thumb.png

Δημοσ.

θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν μπορούσε ο κάθε χρήστης να ψάχνει εκείνη τη στιγμή τα δίκτυα και όσα είναι free να τα ανεβάζει σε μια βάση δεδομένων και να είναι ορατά σε όλους τους χρήστες.

δεν ξε΄ρω κατα πόσο νόμιμο είναι όμως

Δημοσ.

@Meraklis56

εννοείς ανοικτά δίκτυα ιδιωτών;

Αν ναι, αυτό είναι no-no..

:-D

@ jmallen3

το ψάχνουμε και είναι περίεργο καθώς δεν το έχουμε περιορίσει σε κάποια συσκευή..(μόνο χώρα -> Ελλάδα)...

Δημοσ.

@Meraklis56

εννοείς ανοικτά δίκτυα ιδιωτών;

Αν ναι, αυτό είναι no-no..

:-D

@ jmallen3

το ψάχνουμε και είναι περίεργο καθώς δεν το έχουμε περιορίσει σε κάποια συσκευή..(μόνο χώρα -> Ελλάδα)...

HvLtL.png

Δημοσ.

ναι...ούτε κλειδωμένα να φανταστώ..

σε εμένα πάντως λειτουργεί η συσκευή(δεν δοκίμασα με gps) μόνο που όταν πατάω να την κλείσω βγάζει fc.

xperia 10, 2.3.3

Δημοσ.

@jmallen3

Βγάλαμε τον περιορισμό για την Ελλάδα. Για να περάσει η αλλαγή στο market βέβαια ίσως χρειαστούν 1-2 ώρες. Αν μπορείς δοκίμασε αργότερα και πες μας. Thnx!

@Meraklis56

Σωστός :) Aνέβηκε ήδη η έκδοση με το fix (1.0.2). Θα είναι διαθέσιμη και στο market σύντομα ελπίζω.

Δημοσ.

Διακρινω ενα ελαφρο μπερδεμα :rolleyes:

Ενω ειμαι στην Αρτα, μου βγαζει την Πρεβεζα στα 0 χλμ. ενα χωριο της Αρτας στα 20 χλμ, τον Κεντρικο Λιμενα Μυτιληνης!!! στα 19 χλμ. και την πλατεια Αγ. Παρασκευης τσαγκαραδας (εξω απο βολο) στα 26 χλμ.!!!

Τελικα η τεχνολογια μικραινει τις αποστασεις :mrgreen:

Δημοσ.

:P ( it's not a bug, it's a feature! )

κάποιο πρόβλημα θα είναι στον τρόπο που υπολογίζουμε τις αποστάσεις όταν δεν έχουμε στίγμα (π.χ. είσαι μέσα στο σπίτι)

μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ένα screenshot στο [email protected] ?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

@jmallen3

Πολύ περίεργο..Από το screenshot που επισύναψες κατάλαβα ότι προσπαθείς να την εγκαταστήσεις μέσω του pc soy. Μπορείς να δοκιμάσεις απ'ευθείας μέσω του κινητού αν δεν το έχεις κάνει ήδη;

@pournaras

Ευχαριστούμε για το screenshot, το κοιτάζουμε, αν και είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το φτιάξουμε; Το app έχει προσωπικότητα :Ρ

Δημοσ.

@ jmallen3

περίεργο..

αν ψάξεις στο android market από το κινητό σου για 'greek hotspots', δε θα στο εμφανίσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...