Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Ο υπολογιστης μου διαθετει dual-boot (Ubuntu 11 και Windows 7 ), το προβλημα βρισκετε στο οτι δεν λειτουργει το πληκτρολογιο sidewinder x6 USB στο boot menu !Εκανα ερευνα στο google για παρομοια θεματα αλλα χωρις κανενα αποτελεσμα ! Το πρωτο πραγμα που εκανα για να το λυσω ηταν να μπω στο BIOS και να ψαξω την επιλογη περι usb keyboard (Legasy USB support). Ξεχασα να πω οτι διαθετω μητρικη Abit Ab9 Pro ! Αυτο που εκανα ηταν το εξης BIOS -> integrated peripherials -> onchip pci device -> usb controller -> Usb Support Via a)BIOS or B) OS ! Επελεξα via bios και ενω εκανα save/exit με βγαζει ξανα στο boot menu , διαπιστωνω οτι δουλευει το πληκτρολογιο αλλα επιλεγοντας να κανει boot τα windows 7 μου ξαναεκανε επανακινηση , το ξαναπροσπαθησα και εκανε επανακινηση 3ανα ! Στο Ubuntu μπενει κανονικα χωρις κανενα προβλημα! Μπηκα ξανα στα BIOS αλλαξα τις ρυθμισεις σε Via OS και χρησιμοποιωντας αλλο Usb keyboard με ανταπτορα , μπηκα κανονικα !

Σκεφτηκα να βαλω ανταπτορα στο sidewinder αλλα δεν αλλαξε κατι!

Το περιεργο ειναι οτι το παλιο μου πληκτρολογιο ειναι usb αλλα χρησιμοποιωντας ανταπτορα δουλευει ρολοι , ενω το sidewinder στο boot menu κατα ενα περιεργο τροπο απενεργοποιειτε !

Εχετε καμια ιδεα ? Για τυχον αποριες , πειτε μου !

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...