lostgravity Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 γεια σας παιδια, σκεφτομαι την αγορα του παρακατω φορητου http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12271 τι λετε ειναι καλη επιλογη?αξιζει τα λεφτα του? Επισης εχω δει και αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L750-16K-PSK6RE-01DEFA9L-E7.htm Το μηχανημα προοριζεται για οσο το δυνατον καλυτερη αντικατασταση του σταθερου υπολογιστη και το maximum των χρηματων που μπορω να διαθεσω ειναι οσο κοστιζει το πρωτο laptop που αναφερω. ευχαριστω
Votritis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Aν αγόραζα τώρα λαπτοπ το Dell που αναφέρεις θα ηταν η πρώτη μου επιλογή,αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια μην περιμένεις να παίζεις οτι τελευταίο κυκλοφορεί.
lostgravity Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Aν αγόραζα τώρα λαπτοπ το Dell που αναφέρεις θα ηταν η πρώτη μου επιλογή,αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια μην περιμένεις να παίζεις οτι τελευταίο κυκλοφορεί. θελω να μπορω να παιζω καποια παιχνιδια αλλα σιγουρα δεν ειναι η προτεραιοτητα μου και εννοειται πως δεν εχω την απαιτηση να τα τρεχει σαν desktop
lostgravity Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 το dell στο 600αρι είναι εξαιρετική λύση! ναι και εγω ετσι νομιζω,βεβαια ξεπερναει καπως το ποσο που ειχα υπολογισει να δωσω αλλα πιστευω οτι αξιζει
lostgravity Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 παιδια αν εχει κανεις το dell αυτο θα ηθελα να μου πει τις εντυπωσεις του
Chris_85 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Mε i3 και πιο αργο σκληρο, παιζει και στα 550..
timo63 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 παρε το δελλ και λογο ποιο γριγορου δισκου!! και καλιτερη ποιοτιτα κατασκευης ιδιως εσωτερικα
lostgravity Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Θα σε κουφανει τι ακριβως εννοεις??
xristoforos89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 τι ακριβως εννοεις?? Στα dell ακουγεται λιγο ο ανεμιστηρας. Ειδικα αν εχουν δισκο στις 7200 στροφες.
lostgravity Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Στα dell ακουγεται λιγο ο ανεμιστηρας. Ειδικα αν εχουν δισκο στις 7200 στροφες. πιστευω οτι ειναι καλο μηχανημα.αλλα το θεμα του θορυβου δεν το ειχα σκεφτει καθολου.Αν ειναι να ακουγεται λιγο δεν εχω προβλημα αλλα αν ειναι να με κουφανει,οπως ειπε και ο φιλος,νομιζω πως πρεπει να το ξανασκεφτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα