Dwsegnwseisstonlao Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον παιδια εψαξα στα αλλα θεματα αλλα μπερδευτικα λιγο, αν δεν βρηκα κατι παρακαλω να μου το δειξετε.αλλιως ζηταω την βοηθεια σας. εχουμε 3 pc στο σπιτι και θελω να φτιαξω ενα δικτυο... το δικο μου ειναι με cable και τα αλλα 2 ασυρματα(laptop). πως μπορω να το κανω?
RcManiac Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Βάζεις το modem/router στο δωμάτιο με το PC που χρειάζεται καλώδιο και συνδέεσαι ασύρματα με τα άλλα 2 . Ή παίρνεις 1 usb/pci card για αυτό που είναι με το καλώδιο και βάζεις το modem/router κάπου στην μέση .
Dwsegnwseisstonlao Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ναι αλλο να εχουν ιντερνετ ολα τα pc... και αλλο να εχω LAN.εγω θελω να φτιαξω δικτυο 3 Η/Υ ουσιαστικα με εκτυπωτη κ.λ.π
SPANK Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Εσύ θέλεις να κάνεις δίκτυο και να έχουν ολα internet χωρίς internet ? Γιατι αν τα βάλεις ολα επάνω στο router έχει και lan με ολα τα pc και internet
rfc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ας μη βαλει gateway στα pc που δε θελει να βναινουν εξω
Dwsegnwseisstonlao Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 θα σας το πω πιο απλα γιατι δεν με εχετε καταλαβει...θελω να φτιαξω ενα lan οπως ειναι στα νετ π.χ. αλλα στο σπιτι μου...εχω 3 Η/Υ τα 2 laptop δηλαδη ασυρματη συνδεση,1 desktop ενσυρματη συνδεση, και εναν εκτυπωτη. Πως θα τα συνδεσω ολα μαζι?
rfc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Χρειαζεσαι ενα ασυρματο dsl ρουτερ με ενσωματωμενο switch... και εισαι ετοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα