Προς το περιεχόμενο

.avi h' .mpg

dolapsis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pws einai kalutera na kanei kaneis capturing....se mpeg morfh h se avi.egw pou anagkasthka kanw se mpeg (o pc einai ligo argo kai otan prospa8w se avi exw dropped frames!!!!!) mporw na to metatrepsw-sumpiesw se avi????ennoeitai se mege8os xamhlotero tou mpg...

Δημοσ.

Δοκίμασε όπως λέει ο 3DViRuS , ( το ίδιο συμβούλεψε και σε εμένα στο παρελθόν) .

Πάντως καλό θα ήταν να λάβεις υπόψιν σου , τι θέλεις να κάνεις με αυτά τα αρχεία , από το capture εννοώ.

Τα drop frames μάλλον οφείλωνται στην ποιότητα της κάρτας ή των ρυθμήσεων του προγράμματος σύλληψης , παρά στο γεγονός το ότι ο PC σου είναι αργός , το λέω αυτό γιατί και εγώ αργό υπολογιστή έχω αλλά μόλις προσφατα έκανα capture μια χαρά!!!

...με όλες τις επιφυλάξεις!

Δημοσ.
3DViRuS

said:

dokimase me to divx tha exeis kai kalitera apotelesmata kai pio mikra se megethos

Να προτείνω εναλλακτικά και το XviD, το οποίο είναι πιο γρηγορο στην κωδικοποίηση από το DivX (ή τουλάχιστον μέχρι την έκδοση 5.02 του DivX ήταν, με τις καινούργιες δεν ξέρω). Πάντως όποιο codec και να χρησιμοποιήσεις, να ξέρεις ότι για να μην έχεις dropped frames καλό είναι να απενεργοποιήσεις κάποια advanced features, όπως τα B-Frames πχ.

Όσο για το VirtualDub, υποστηρίζει ήχο, αρκεί να το ρυθμίσεις κατάλληλα, αλλά θα έλεγα χρησιμοποίησε καλύτερα το VirtualDubMod (θα το βρείς κι αυτό στο SourceForge). Έχει καλύτερη υποστήριξη για video capture.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...