filetos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ανακοίνωση για το Sequel του Lineage II.Στις 8/11/11, σε συνέντευξη τύπου της NCsoft πριν την έναρξη της έκθεσης G-Star, ανακοινώθηκε η συνέχεια της ιστορίας του Lineage II με την ονομασία Lineage Eternal: Twilight Resistance. Το παιχνίδι αναμένεται χρονικά να ακολουθήσει τα γεγονότα που συμβαίνουν στο Lineage II. Η κλειστή Beta του παιχνιδιού θα ξεκινήσει μέσα στο 2012, ενώ μερικά από τα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν είναι τα εξής: - Isometric View: Η κάμερα στο παιχνίδι θα είναι όπως στο Diablo III. - Τρία classes μέχρι στιγμής: Mage, Knight, Spirit Archer. - Περιβάλλον στο οποίο θα μπορείτε να καταστρέψετε τα πάντα γύρω σας, ενώ το στοιχείο του PvP θα είναι πολύ ισχυρό. - Θα υπάρχουν grappling hooks τα οποία θα σας χρησιμεύουν είτε για να μπορέσετε να περάσετε κάποια εμπόδια, είτε όταν θα κάνετε PvP. - Τέλος, τα σώματα των αντιπάλων σας ή των τεράτων που θα σκοτώνετε θα γίνονται μέρος του περιβάλλοντος και θα μπορείτε να περπατήσετε πάνω σε αυτά αλλά και να τα χρησιμοποιήσετε για άλλους λόγους, όπως για να κρυφτείτε πίσω τους. Με το Lineage II να γίνεται free-to-play, η NCsoft θα συνεχίσει την ιστορία σε ένα διαφορετικό στύλ παιχνιδιού και το μονο που μένει είναι να δούμε την αντίδραση των παικτών. (Πηγή http://www.gameworld.gr) http://www.youtube.com/watch?v=Ae5kJlhZI94
Anastazio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καλη φαση!Ο χειρισμος μοιαζει ενδιαφερων!Ρε τους παλιοκορεατες k γαμω τα copy paste!
At0m0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Εχμ, να ένας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ λόγος να μην αγοράσω το Diablo III. Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα firewalls, icewalls, airwalls, της Mage (@video >6:40min). Κάπου παρακάτω στο video νομίζω είδα και meteor shower,... perfect. Διορθωση: Αφού είδα και το video με τους Αγγλικούς υποτίτλους "ενημερώθηκα" ότι δεν είναι airwalls αυτά που είδα άλλα κάτι σε levitation blah blah. Τεσπα, εγώ θα συνεχίσω να τα αποκαλώ airwalls Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2011 από At0m0
moldovan20 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Πολύ μεγάλος υποστηρικτής του l2, με ατελείωτες ώρες σε official και κυρίως σε καμιά 20αριά prive srv, θα επιμείνω στην άποψη μου ότι το l2 πέθανε μετά το interlude . Από αυτό που είδα, το μόνο που μου άρεσε είναι που κράτησαν την κίνηση με το ποντίκι και δεν έβαλαν το τραγικό WSAD .Μόνο 3 class ? Και τι θα κάνουν θα προσθέτουν και από ένα σε κάθε update ?.. Πιστεύω το TERA θα έχει μεγαλύτερη απήχηση .
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα firewalls, icewalls, airwalls, της Mage (@video >6:40min).Κάπου παρακάτω στο video νομίζω είδα και meteor shower,... perfect. Όντως ρε, τι καύλα ήταν το Amaterasu styled firewall.. θα επιμείνω στην άποψη μου ότι το l2 πέθανε μετά το interlude . ... Ότι νάνε! Γιατί πέρα από την μαρκετίστηκη επιλογή της ονομασίας, τι σκατά κοινό έχει με το Open World MMORP Lineage II; Κανένα απολύτως. Από αυτό που είδα, το μόνο που μου άρεσε είναι που κράτησαν την κίνηση με το ποντίκι Δεν κράτησαν τίποτα. Δεν έχει κανένα απολύτως κοινό. και δεν έβαλαν το τραγικό WSAD . Facepalm. Ούτε καν περί ορέξεως.. Μόνο 3 class ? Και τι θα κάνουν θα προσθέτουν και από ένα σε κάθε update ?.. Πως φαίνεται το ότι δεν έχεις ασχοληθεί με HnS. Gear Based είναι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των Games όπως ήταν και η σειρά Diablo. (και το MU 3 classes είχε και παρόλα αυτά μέσα σε χιλιάδες κόσμο υπήρχε στοιχείο μοναδικότητας) Πιστεύω το TERA θα έχει μεγαλύτερη απήχηση . Το "πιστεύω" τι το θες; Το TERA είναι το καλύτερο Open World -Grindy- MMORPG by far σήμερα, και σαφώς δεν μπορεί να συγκριθεί με το παραπάνω Game διότι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση. (Σύγκριση Lionel Messi με Arsene Wenger) Υ.Γ: 5 quotes από 1x 3-lined post.
moldovan20 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Όντως ρε, τι καύλα ήταν το Amaterasu styled firewall.. ... Ότι νάνε! Γιατί πέρα από την μαρκετίστηκη επιλογή της ονομασίας, τι σκατά κοινό έχει με το Open World MMORP Lineage II; Κανένα απολύτως. Δεν κράτησαν τίποτα. Δεν έχει κανένα απολύτως κοινό. Facepalm. Ούτε καν περί ορέξεως.. Πως φαίνεται το ότι δεν έχεις ασχοληθεί με HnS. Gear Based είναι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των Games όπως ήταν και η σειρά Diablo. (και το MU 3 classes είχε και παρόλα αυτά μέσα σε χιλιάδες κόσμο υπήρχε στοιχείο μοναδικότητας) Το "πιστεύω" τι το θες; Το TERA είναι το καλύτερο Open World -Grindy- MMORPG by far σήμερα, και σαφώς δεν μπορεί να συγκριθεί με το παραπάνω Game διότι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση. (Σύγκριση Lionel Messi με Arsene Wenger) Υ.Γ: 5 quotes από 1x 3-lined post. Ήμουν σίγουρος ότι θα πεταχτείς ως συνήθως σαν τσουτσού να μας αραδιάσεις τις εγκυκλοπαιδικές σου γνώσεις αλλά δεν θα κάτσω να "λογομαχήσω" με μία γυναίκα που μπορεί να κάτσει να σου αραδιάσει τις 1002 μαλακίες για να το παίξει έξυπνη ,πόσο μάλλον για ένα game που έχω φάει με το κουτάλι .Για κάνα quest καλές είστε ,αλλά ως εκεί .
Heatspreader Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Φαινεται φοβερο! Για να δουμε. Ελπιζω σε λιγοτερο Grinding...
telarin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 hack n slash με multi και ονοματάκι από το γνωστό mmo μοιάζει να ναι, 3 generic classes με ελάχιστα (για mmo) skills και αυτά σπαμαριστά, point and click, όλα τα γνωστά των hns, πχ isometric view, σφαγές ατελείωτων ορδών τεράτων που ψοφάνε μονόχιτα κλπ, τώρα για τα λοιπά πχ animation σεντουκιών, όπλων, money κλπ βγάζουν μάτι από που τα "εμπνεύστηκαν".. οπότε καλύτερα να το πλάσαραν ως diabloειδές γιατί τέτοιο είναι και μάλιστα δείχνει αξιόλογο, όχι σαν την @@ριά το d3 που θα μπορούσαν να το έχουν βγάλει πριν 10 χρόνια, θα μου πεις βρίσκουν και τα κάνουν, τα αρρωστάκια άρπαξαν την αγιαστούρα να το λιβανίσουν αντί να το γράψουν εκεί που τους έγραφε η blizzard τόσα χρόνια.. ps το tera με το guild wars 2 παίζουν σε άλλο γήπεδο..
At0m0 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Το "περίεργο" είναι ότι πέρα από τα 15 λεπτά in-game video, κυριαρχεί το απόλυτο σκότος. Στο site της NCSoft "West" δεν γράφει τίποτα πέρα από το Wildstar (Έχει beta signup) Στο site της NCSoft "Korea" δεν καταλαβαίνω Βούδα/Κονφούκιο. Στα "δήθεν" Interview όλως τυχαίως κανένας δημοσιογράφος δεν ρώτησε για το release date. Μοιάζει σαν να μαζέψανε έτσι ξαφνικά/χύμα ένα demo όπως-όπως και να το πετάξανε ώς πυροτέχνημα στην GStar 2011.
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Εμενα μου μοιαζει σαν καποιος να πηρε την Diablo 3 beta την εκανε modding απο δω κ απο κει και πεταξε αυτο το Demo. Δηλαδη ολο το υλικο ειναι πανω κατω ιδιο Μερικες εξω περιοχες μερικα dungeon και στο τελος μαχη με το boss King Leoric/Necromancer Lineage Νταξ δηλαδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα