zoranb Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Στη ταινία που παίχτηκε στους κινηματογράφους πως τελείωσε;τα είδα κ τα δύο αλλά δεν κατάλαβα ποιό ήταν το official τέλος, αλλά ούτε και γιατί υπήρξε ενναλακτικό, μπορεί κανείς να με διαφωτίσει; τέλος με χειροβομβήδα ή happyend? Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2011 από zoranb
star12 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ζοραμπ βαζουμε ενα σποιλερ οταν μιλαμε για ταινιες δεν την εχουνε δει ολοι ξερεις.και κανονικα τετια μυνηματα πρεπει να ξεγραφονται οταν δηλ δεν μπαινει σποιλερ χωρις παρεξηγηση και φιλικα παντα...για την ερωτηση σου τωρα μιας και αναρωτιεσαι το φιναλε ηταν ασχημο ο γουιλ τα κακαρωσε αλλα και καλο γιατι εσωσε την ανθρωποτητα με μια εκρηξη
tool1983 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Η ταινια-παρωδια δεν εχει καμια σχεση με το βιβλιο,το οποιο ειναι απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει στη ζωη μου. Ο ηρωας αυτοκτονει(οχι με χειροβοβμιδα) πριν εκτελεστει κ ειναι ενας ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ (χωρις spoiler).
star12 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Η ταινια-παρωδια δεν εχει καμια σχεση με το βιβλιο,το οποιο ειναι απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει στη ζωη μου. Ο ηρωας αυτοκτονει(οχι με χειροβοβμιδα) πριν εκτελεστει κ ειναι ενας ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ (χωρις spoiler). ο πρωτος μας μαμησε τη ταινια εσυ τωρα μας μαμησες το βιβλιο και η πλακα ειναι πως δεν ηξερα πως ηταν απο βιβλιο αλλα το μαθα τωρα χαρη σε σενα και δεν μπορω να το διαβασω γιατι μου το μαμησες...ΜΑΜΟΤΟ λολ
timoboll Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ο πρωτος μας μαμησε τη ταινια εσυ τωρα μας μαμησες το βιβλιο και η πλακα ειναι πως δεν ηξερα πως ηταν απο βιβλιο αλλα το μαθα τωρα χαρη σε σενα και δεν μπορω να το διαβασω γιατι μου το μαμησες...ΜΑΜΟΤΟ λολ ρε μαν νιωθεις??? ο τιτλος λεει i am legend ενναλακτικό τέλος για τι ελεγες να μιλαει???
zoranb Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ζοραμπ βαζουμε ενα σποιλερ οταν μιλαμε για ταινιες δεν την εχουνε δει ολοι ξερεις.και κανονικα τετια μυνηματα πρεπει να ξεγραφονται οταν δηλ δεν μπαινει σποιλερ χωρις παρεξηγηση και φιλικα παντα...για την ερωτηση σου τωρα μιας και αναρωτιεσαι το φιναλε ηταν ασχημο ο γουιλ τα κακαρωσε αλλα και καλο γιατι εσωσε την ανθρωποτητα με μια εκρηξη πωπω έχετε δίκιο παιδιά, χίλια σόρι :confused: πως βάζω spoiler?
timoboll Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 πωπω έχετε δίκιο παιδιά, χίλια σόρι :confused: πως βάζω spoiler? φιλε μην βαλεις σποιλερς δικο σου θεμα ειναι και μιλας για το τελος της ταινιας αν καποιος δεν την εχει δει ασ μην μπει στο θεμα ελεος δηλαδη
GeorgeVls Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Στη ταινία που παίχτηκε στους κινηματογράφους πως τελείωσε;τα είδα κ τα δύο αλλά δεν κατάλαβα ποιό ήταν το official τέλος, αλλά ούτε και γιατί υπήρξε ενναλακτικό, μπορεί κανείς να με διαφωτίσει; Μα γιατί να βάλει spoiler? Δεν αποκαλύπτει τίποτα από το τέλος. Απλά λέει ότι υπάρχει εναλλακτικό τέλος όπως και ο τίτλος του θέματος.
KilliK Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Η ταινια-παρωδια δεν εχει καμια σχεση με το βιβλιο,το οποιο ειναι απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει στη ζωη μου. γιεπ. ειχε δεν ειχε,το Χολυγουντ το ριξε παλι στον θρησκευτικο συμβολισμο και πως η πιστη σωζει την ανθρωποτητα μπλα,μπλα,μπλα. αλλα πρεπει ναχεις @@ για να βαλεις σε big-budget ταινια το τελος του βιβλιου.
zoranb Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 εντάξει για το spoiler έχουν δίκιο παιδιά, και εγώ ταινία που δεν θα είχα δεί δεν θα ήθελα να καταλάβω τίποτα σχετικό με το τέλος της, είναι ανάλογα τον καθένα πως θέλει να βλέπει τις ταινίες του, εγώ προσωπικά δεν θέλω να ξέρω τίποτα γιαυό που θα δώ, θέλω να εκλπήσομαι κατά τη θέαση, εντάξει πείτε το βίτσιο αλλά έτσι μαρέσει! spoiler τελικά πως βάζω; οκ i got it!
timoboll Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 εντάξει για το spoiler έχουν δίκιο παιδιά, και εγώ ταινία που δεν θα είχα δεί δεν θα ήθελα να καταλάβω τίποτα σχετικό με το τέλος της, είναι ανάλογα τον καθένα πως θέλει να βλέπει τις ταινίες του, εγώ προσωπικά δεν θέλω να ξέρω τίποτα γιαυό που θα δώ, θέλω να εκλπήσομαι κατά τη θέαση, εντάξει πείτε το βίτσιο αλλά έτσι μαρέσει! spoiler τελικά πως βάζω; οκ i got it! δεν καταλαβες τι θελω να πω. δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να μπει στο θεμα αφου ξερει οτι θα μιλαει για το τελος της ταινιας
tool1983 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 γιεπ. ειχε δεν ειχε,το Χολυγουντ το ριξε παλι στον θρησκευτικο συμβολισμο και πως η πιστη σωζει την ανθρωποτητα μπλα,μπλα,μπλα. αλλα πρεπει ναχεις @@ για να βαλεις σε big-budget ταινια το τελος του βιβλιου. Ποσο δικαιο εχεις.Αν φτιαχνονταν μια ταινια με βαση το βιβλιο 100%,στη σωστη δεκαετια,με το καταπληκτικο φιναλε του βιβλιου,θα μιλαγαμε για κλασικη ταινια. Ειχε βαλει το σταρ πριν κανα εξαμηνο αυτη τη ταινια που επισης βασιζεται στο βιβλιο http://www.youtube.com/watch?v=X-MosmUseSY Μου αρεσε πιο πολυ απ το i am legend ,εχει καλυτερη ατμοσφαιρα κ πολυ πιο χαμηλο budget . Αλλα k παλι διαφερει αρκετα απ το βιβλιο.
DKNI Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Οχι ρε σεις, ελεος, το Omega Man για μενα ειναι απο τις πιο Overhyped ταινιες Εχει μια ατμοσφαιρα αλλα ειναι πιο γραφικο και απο ηλιοβασιλεμα στη Σαντορινη Μου θυμιζει παπουδες "αχ, παιδακι μου, παλια ολα ηταν υπεροχα" Ειδικα η αδελφοτητα πως λεγονταν αυτοι, ηταν μεγαλη γελοιοτητα
zoranb Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 δεν καταλαβες τι θελω να πω. δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να μπει στο θεμα αφου ξερει οτι θα μιλαει για το τελος της ταινιας σωστό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα