JonSchafferGR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Γεια σε ολο το forum! Εχω ενα προβλημα με το ps3 και δεν μπορω να κανω load κανενα απο τα saved data. Ειχα κανει επαναφορα προεπιλεγμενων ρυθμισεων γιατι ειχα ενα προβλημα με την τηλεοραση και ολα τελικα φτιαχτηκαν. Αλλα οταν μπηκα στο Uncharted 3 και στο Soul calibur να παιξω μου ελεγε οτι η save data εχει αντιγραφει απο αλλο χρηστη και μου λεει να την διαγραψω να κανω reinstall και να το ξαναεκγαταστησω!!! Εχει καποιος καμια ιδεα για το πως μπορω να το λυσω αυτο?? Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι ειχα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ saved data απο games και δεν θελω σε καμια περιπτωση να τα χασω!
gherudos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Φτιάξε ένα νέο προφίλ στην κονσόλα και ονόμασέ το ακριβώς όπως το είχες ονομάσει πρίν και μετέφερε τα saves σου εκεί και μετά θα σου παίξουν. Δεν αναφέρομαι στο PSN account αλλά στο προφίλ της κονσόλας.
JonSchafferGR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τι κανω με τα save data που δεν μπορουν να διαγραφουν???
JonSchafferGR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δυστηχως δεν το προβλημα παραμενει Παρακαλω καποιος να με βοηθησει!
JonSchafferGR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Καποιος δεν μπορει να με βοηθησει??? Εχω σοβαρο προβλημα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα