xalia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Θέλω να φτιάξω, σαν hobby και καθαρά για την πλάκα μου ένα streak predictor game. To original και πρώτο που έγινε είναι το http://streak.espn.go.com/en/ Στη σύλληψη είναι ιδιαίτερα απλό, αθλητικοί αγώνες με δύο πιθανά αποτελέσματα. Ο παίκτης επιλέγει ένα από τα δύο αποτελέσματα. Αν βρει το σωστό έχει μία νίκη, αν όχι έχει μία ήττα. Αν έχει συνεχόμενες σωστές επιλογές σιγά σιγά χτίζει ένα σερί επιτυχιών. Στο backend κομμάτι μπαίνουν αγώνες, γύροι και τα αποτελέσματα. Μέχρι τώρα έχουν γίνει και δύο στην Ελλάδα, ένα από το sport24 και ένα από το contra. Του sport24 είναι το seri.sport24.gr που είναι γραμμένο σε ruby on rails, και του contra είναι ( ήταν? ) το seri.gr που ήταν σε drupal με κάποια custom modules. Του espn που είναι και το πιο εξελιγμένο, δεν γνωρίζω με τι έχει δημιουργηθεί. Η ερώτηση είναι ποια γλώσσα πιστεύετε ότι θα είναι η καλύτερη για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο σκοπός είναι να μάθω κάτι καινούριο με κάτι που θεωρώ ενδιαφέρον Σε προγραμματισμό έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με php ( όχι oo ) και είχα φτιάξει σαν hobby πάλι, ένα online photoplay και ένα template generator για joomla. Έχω ασχοληθεί και με C αλλά λίγα πράγματα.
migf1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Και με PHP μπορείς και με Java και με Python και με C#(και με C++ και με C και ... και... και... )
defacer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καλύτερη γλώσσα είναι αυτή που εσύ ξέρεις καλύτερα.
xalia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Όπως το βλέπω θα φρεσκαρω την php που ήδη ξέρω και ίσως παίξω και με κάποιο php framework.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα