maxegaleo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εδω και 2 μερες εχει σταματισει να δουλευει το μεσαιο click του ποντικιου μου. Το προβλημα ειναι οτι σε αλλα pc δουλευει κανονικα. Εχω δοκιμάσει και αλλα ποντικια και παλι το ιδιο. Τι μπορει να φταιει?
crc2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου στο ποντίκι και δες στην λειτουργία του μεσσαίου κλικ μήπως την έχεις απενεργοποιήσει !!!!!!
maxegaleo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Πινακας ελεγχου->ποντικι εκει δεν λες γιατι δεν μου βγαζει καμια επιλογη.
maxegaleo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 windows 7 δεν υπαρχει επιλογη νομιζω
crc2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Σε μένα πάντως αν πάω Πίνακας Ελέγχου\Υλικό και Ήχος\Ποντίκι η πρώτη επιλογή είναι για τα κουμπιά , αλλα είναι για ποντίκια της MS , δοκίμασες να το σβύσεις απο την διαχείριση συσκευών και να το ξανακάνει εγκατάσταση ???
maxegaleo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Το ποντικι ειναι της trust και δεν εχει drivers. Οταν παταω ιδιοτητες μου βγαζει το default.
crc2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Στην επιλογή τροχός τι σου λεει ??? Ρίξε μια ματιά και στις ρυθμίσεις συσκευής στο τέλος !!! Επίσης γιατί σου λέει άλλες συσκευες κατάδειξης και όχι ποντίκι ή κάτι άλλο ??? Ποιο μοντέλο είναι το ποντίκι σου ????????
maxegaleo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Αυτο ειναι το ποντικι Οπως σου ειπα αυτο ειναι το default που ειναι για το touchpad. Στο τροχο λεει ποσο γρηγορη ειναι η κυλιση και στις ρυθμισεις συσκευεις εχει τα config των drivers, δηλ μονο του touchpad
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα