Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που είναι ανίκητοι, οπότε οφείλω να παραδοθώ όπως υποσχέθηκα και παραπάνω. :-)

Ευχαριστω για την φιλοφρονηση.Δυστυχως σαν κι εμενα εχει πολλους σε αυτη τη χωρα και μαλλον θα δημιουργησουν πολλα προβληματα στο αμεσο μελλον...

Δημοσ.

Ευχαριστω για την φιλοφρονηση.Δυστυχως σαν κι εμενα εχει πολλους σε αυτη τη χωρα και μαλλον θα δημιουργησουν πολλα προβληματα στο αμεσο μελλον...

Τί είδους προβλήματα...πανελλαδικό sold out των vertex 2 ? :-)

Δημοσ.

Οχι δεν σας εγω γραψει... Δηλαδη Vertex 3 ή Agility 3? την intel να την αποκλεισω τελειως? Οσο αναφορα αφου 2 κ 3 ειναι στην ιδια τιμη θα προτιμησω τον 3 μιας και ο ενας ειναι καλυτερος απο τον αλλον και ειναι στα ιδια χρηματα. ασχετα που δεν θα εχω παραπανω επιδοσεις...

Δημοσ.

Για να μην ανέβεις πολύ σε κόστος προτίμησε τον Agility 3 με πάνω από 500Mb/s read/write. Πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα value 4 money αυτή τη στιγμή και συνεργάζεται άριστα με τα macbook.

Δημοσ.

Και εγω τον agility 3 εχω σε macbook pro 15" late 2010.

Δεν ημουν αφελης ωστε να δωσω τα ιδια χρηματα για ενα παλιοτερο και υποδεεστερο μοντελο (vertex 2).

Οποτε ή agility 3 αν θελεις να εξοικονομησεις χρηματα ή vertex 3 αν δεν σε νοιαζει το θεμα των χρηματων.

Ο vertex 2 ειναι κοροιδια οταν υπαρχει ο ταχυτερος και νεοτερος agility 3 στα ιδια χρηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...