Προς το περιεχόμενο

Συγχρονισμός iTunes Libraries σε Mac + PC;

x_vagos_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Networking gurus τα φώτα σας.

Θέλω να αντιγράψω ολόκληρη την iTunes Library από το iMac στο Windows 7 netbook. Απαραίτητη προϋπόθεση να διατηρηθούν play counts, dates added, playlists, κτλ.

Έχω κάνει consolidate τα mp3 μου, και τώρα βρίσκονται στον φάκελο ~/Music/iTunes/iTunes Media/Music, αυτόματα ταξινομημένα σε φακέλους από το iTunes.

Πόσο εφικτός είναι αυτός ο συγχρονισμός χωρίς να χρειαστεί να προσφύγω σε utilities τύπου SuperSync, εκτός κι αν είναι free B)

Και επειδή μιλάμε για 50GB "εύθραυστης" και πολύτιμης μουσικής, θα ήθελα κάτι όσο το δυνατόν... δοκιμασμένο. ^_^

Επεξ/σία από x_vagos_x
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nope, δε μου κάνει. Ως τώρα έτσι τη βόλευα.

Αλλά μάλλον θα λείψω για μεγάλο χρονικό διάστημα από το iMac και πρέπει να πάρω μαζί μου τη library με όλα τα metadata άθικτα. :-(

Εγώ παλαιότερα είχα κάνει κάτι τέτοιο μεταφέροντας όλο το directory του itunes και πείραξα το xlm αρχείο του library κάνοντας μαζική αντικατάσταση του path. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα διότι έχουν γίνει κάτι αλλαγές στα αρχεία της ΒΔ του itunes.

Nope, δε μου κάνει. Ως τώρα έτσι τη βόλευα.

Αλλά μάλλον θα λείψω για μεγάλο χρονικό διάστημα από το iMac και πρέπει να πάρω μαζί μου τη library με όλα τα metadata άθικτα. :-(

Δε κατάλαβα. Θες να τα κρατήσεις in sync ή απλά θες το library όπως είναι?

Αν θες το library, απλά κάντο ένα copy και διάλεξε library.

Εγώ παλαιότερα είχα κάνει κάτι τέτοιο μεταφέροντας όλο το directory του itunes και πείραξα το xlm αρχείο του library κάνοντας μαζική αντικατάσταση του path. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα διότι έχουν γίνει κάτι αλλαγές στα αρχεία της ΒΔ του itunes.

Ααααα... Ναι, το είδα αυτό. B) Στις πρώτες γραμμές του xml είναι. Θα το δοκιμάσω.

Δε κατάλαβα. Θες να τα κρατήσεις in sync ή απλά θες το library όπως είναι?

Αν θες το library, απλά κάντο ένα copy και διάλεξε library.

Το δεύτερο θέλω. Θα δοκιμάσω και αυτό. Thanks. ;)

ΑΝ ΚΑΙ, παλιότερα, είχα τα αρχεία μου σε άλλους φακέλους [πριν κάνω το consolidate library] και αυτό που προτείνεις εσύ έβγαζε error. :angry: Θα το ελέγξω και τώρα με το νέο folder organization.

Ααααα... Ναι, το είδα αυτό. B) Στις πρώτες γραμμές του xml είναι. Θα το δοκιμάσω.

Το δεύτερο θέλω. Θα δοκιμάσω και αυτό. Thanks. ;)

ΑΝ ΚΑΙ, παλιότερα, είχα τα αρχεία μου σε άλλους φακέλους [πριν κάνω το consolidate library] και αυτό που προτείνεις εσύ έβγαζε error. :angry: Θα το ελέγξω και τώρα με το νέο folder organization.

Το consolidate library τα βάζει όλα στο φάκελο του iTunes οπότε το μεταφέρεις ως έχει.

Αν πριν, ειχες τα mp3 εδω και κει στο δίσκο, όταν μεταφέρεις τον φάκελο του iTunes σε άλλο δίσκο, προφανώς και δεν μεταφέρεις και τα αρχεία.

Η απορία μου όμως είναι πως ακόμα και consolidated που είναι, το path του iTunes Media folder είναι διαφορετικό από το ένα OS στο άλλο.

Πριν ανοίξω το θέμα, αντιγράφοντας τον φάκελο ~/Music [που περιελάμβανε τους φακέλους iTunes, Greek, και International προ consolidate εποχής] και κάνοντας Choose Library, μου έβγαζε ότι τα αρχεία could not be located.

Μένει σήμερα που θα έχω το netbook το βράδυ να δοκιμάσω με την consolidated library να δω τι θα βγει.

DOUBLE POSTING, εύχομαι συγχωρεμένο, αλλά η λύση είναι μια:

Η λύση του Cue δούλεψε. Αντιγράφουμε iTunes folder, τρέχουμε iTunes με shift, και διαλέγουμε την library. Κάνει ένα "update library" και είναι έτοιμο.

Thaaaaaanks :wub: :wub:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...