Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!Είμαι καινουργιος στο σιτε και δεν ξέρω τι μου γίνετε

:rolleyes: στο θέμα μας λοιπον αποφάσησα να αγοράσω ενα καινουργιο pc γιατι το παλιο μου εχει φρικαρει ασχημα,δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα στον τομεα του gaming απο το να περιμενεις 5 χρονια να βγει ενα παιχνιδι *Skyrim* και μολις το περασεις να συνειδητοποιησεις πως με το pc σου βλεπεις εικονες ακομα και στα low graphics.Λοιπον θα ηθελα την γνωμη σας για τα εξης καλουδια ,

Θηκη* Coolermaster haf 932 advanced

Επεξεργαστη* AMD PHENOM II X6 1090T 3.2GHZ SIX-CORE BLACK EDITION (Overclocking :wub: )

Ram* Corsair Vengeance 16GBDDR3-1600Kit Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν η ραμ που ανεφερα εχει καμια διαφορα με την Corsair Cerulean Blue Vengeance 16GB DDR3-1600 Kit εκτως απο το χρωμα?

Καρτα Γραφικων* Sapphire PCI-X 6950 2GB Dual Fan (γενικα η radeon hd 6950 ειναι καπως πιο φτηνη και παρα πολυ καλη ετσι? απλα θα προτιμουσα να ειναι 2gb 6950hd)

Μητρικη* εδω ειναι που ειλικρινα χρειαζομαι βοηθεια,θα ηθελα μια μητρικη γυρο στα 100/150 Ε που να δινει 100% με τον επεξεργαστη κτλπ, εννοειτε να υποστιριζει DDR3 4 θηρες 16gb + ετσι ωστε να συμβαδιζει με την ραμ

Ψυξη* Corsair Hydro Series H80 CPU Cooler (s775, s1155, s1156, s1366, sAM2, sAM3) μην μας καει και τιποτα στο overclock :-D

Τροφοδοτικο* CoolerMaster Silent Pro M850 RS-850-AMBA-J3 850W Modular PSU αρκετα τα 850w λογικα.

Ο σκληρος δεν ειναι προβλημα,Οπως καταλαβατε φτιαχνω ενα σοβαρο pc και θα ηθελα την γνωμη σας για οσα ανεφερα.Ελπιζω να μην εκανα κατι λαθος στο κειμενο, αν ναι ζητω συγνωμη ^_^ το budget ειναι γυρω στα 1000 - 1200ε

Δημοσ.

Καλησπέρα!!Είμαι καινουργιος στο σιτε και δεν ξέρω τι μου γίνετε

:rolleyes: στο θέμα μας λοιπον αποφάσησα να αγοράσω ενα καινουργιο pc γιατι το παλιο μου εχει φρικαρει ασχημα,δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα στον τομεα του gaming απο το να περιμενεις 5 χρονια να βγει ενα παιχνιδι *Skyrim* και μολις το περασεις να συνειδητοποιησεις πως με το pc σου βλεπεις εικονες ακομα και στα low graphics.Λοιπον θα ηθελα την γνωμη σας για τα εξης καλουδια ,

Θηκη* Coolermaster haf 932 advanced

Επεξεργαστη* AMD PHENOM II X6 1090T 3.2GHZ SIX-CORE BLACK EDITION (Overclocking :wub: )

Ram* Corsair Vengeance 16GBDDR3-1600Kit Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν η ραμ που ανεφερα εχει καμια διαφορα με την Corsair Cerulean Blue Vengeance 16GB DDR3-1600 Kit εκτως απο το χρωμα?

Καρτα Γραφικων* Sapphire PCI-X 6950 2GB Dual Fan (γενικα η radeon hd 6950 ειναι καπως πιο φτηνη και παρα πολυ καλη ετσι? απλα θα προτιμουσα να ειναι 2gb 6950hd)

Μητρικη* εδω ειναι που ειλικρινα χρειαζομαι βοηθεια,θα ηθελα μια μητρικη γυρο στα 100/150 Ε που να δινει 100% με τον επεξεργαστη κτλπ, εννοειτε να υποστιριζει DDR3 4 θηρες 16gb + ετσι ωστε να συμβαδιζει με την ραμ

Ψυξη* Corsair Hydro Series H80 CPU Cooler (s775, s1155, s1156, s1366, sAM2, sAM3) μην μας καει και τιποτα στο overclock :-D

Τροφοδοτικο* CoolerMaster Silent Pro M850 RS-850-AMBA-J3 850W Modular PSU αρκετα τα 850w λογικα.

Ο σκληρος δεν ειναι προβλημα,Οπως καταλαβατε φτιαχνω ενα σοβαρο pc και θα ηθελα την γνωμη σας για οσα ανεφερα.Ελπιζω να μην εκανα κατι λαθος στο κειμενο, αν ναι ζητω συγνωμη ^_^ το budget ειναι γυρω στα 1000 - 1200ε

Για πιο λογο 16GB ραμ ? ασχολησε με καποια εφαρμογη που να θελει πολυ ram? και με 8 GB εισαι απολυτα καλυμενος στα περισσοτερα θεματα (ασε που με 4 module μνημης ισως σε ζορισει στο OC )

Κουτι τωρα καλο το haf αλλα παλιωσε σε αυτα τα λεφτα ισως να κοιτουσα το corsair 600T

Tροφοδοτικο κοιτα σε corsair πολυ καλη υποστιριξη (το 850 για το συστημα ειναι πολυ overkill εκτος αν θες να βαλεις και 2η καρτα αργοτερα) ψυκτρα μπορεις να δεις σε κατι πιο φτηνο μια corsair Α70 θα σε καλυψει απολυτα και ειναι σχεδον στα μισα λεφτα

Mητρικη προτεινω αυτη

Α70

Αsrock extreme 3 990FX

AMD phenom II x6 1090

Corsair 600T

Corsair Vengeance 8GB

Αsus HD 6950 2GB DirectCU

Corsair AX750 η Corsair TX750σε περιπτωση που θες να περιορισεις το budget

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24798&cat=6Crusial M4 128GB θα δωσει αλλο αερα στο συστημα

Τωρα για απλο δισκο ειναι η χειροτερη εποχη η τιμες εχουν φτασει στα υψη (κατι πλημηρες αν δεν κανω λαθος)

Δημοσ.

χμ σκεφτηκα να παω στα 16gb γιατι η τιμη δεν εχει μεγαλη διαφορα και δεν θα χρειαστω στα μετεπειτα χρονια καποια αναβαθμηση στην ραμ , η μητρικη πολυ ενδιαφερων χμμ, επισης τα 750w ειναι αρκετα? γιατι μπορει να κανς ceossfire σε λιγο καιρο,SSD θα παρω τα χριστουγεννα !!α επισης η οθονη θα ειναι λογικα hd LG

Δημοσ.

χμ σκεφτηκα να παω στα 16gb γιατι η τιμη δεν εχει μεγαλη διαφορα και δεν θα χρειαστω στα μετεπειτα χρονια καποια αναβαθμηση στην ραμ , η μητρικη πολυ ενδιαφερων χμμ, επισης τα 750w ειναι αρκετα? γιατι μπορει να κανς ceossfire σε λιγο καιρο,SSD θα παρω τα χριστουγεννα !!α επισης η οθονη θα ειναι λογικα hd LG

Για μενα παρε ssd τωρα και περιμενε ΗDD χριστουγεννα μπας και ερθουν οι τιμες στα νορμαλ τους παλι , Οπως ειπα πιο πανω τα 16GB ραμ δεν θα σου χρειαστουν πουθενα (εκτος αν εχεις καποια εφαρμογη που χρειαζετε τοση ραμ) με 8 GB θα εισαι για αρκετο καιρο καλυμενος

Αμα πας για crossfire πανε η σε AX850 η ΤΧ850 το 750 θα ειναι στα κοντα στα ορια του

Αμα δεν εχεις ηδη οθονη κοιτα σε Dell u2311 , Dell 2312HM Dell 2412M πολυ ανωτερες σε σχεση με τα TN πανελ

Δημοσ.

Για ψύκτρα θα σου πρότεινα την noctua NH-D14 την έχω και εγώ και είναι πολύ αθόρυβη και κάνει και για overclocking,σε όλα τα υπόλοιπα είσαι οκ,προχώρα άφοβα.

Δημοσ.

Για ψύκτρα θα σου πρότεινα την noctua NH-D14 την έχω και εγώ και είναι πολύ αθόρυβη και κάνει και για overclocking,σε όλα τα υπόλοιπα είσαι οκ,προχώρα άφοβα.

εφοσον μπορει να κανει τη δουλεια του πολυ καλα και με τη corsair με τα μισα λεφτα καλυτερα να παει εκει και τα υπολοιπα να τα δωσει καπου αλλου σε hardware

\

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...