Προς το περιεχόμενο

meta tags/ meta description

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω φτιάξει ένα blog και δεν γνωρίζω πως και που να τοποθετήσω τα meta description και meta tags. Αν είναι εύκολο ας με βοηθήσει κάποιος και να μου πει τον κώδικα και που να το βάλω στο blogger (html edit). Ευχαριστώ προκαταβολικά. :D

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω φτιάξει ένα blog και δεν γνωρίζω πως και που να τοποθετήσω τα meta description και meta tags. Αν είναι εύκολο ας με βοηθήσει κάποιος και να μου πει τον κώδικα και που να το βάλω στο blogger (html edit). Ευχαριστώ προκαταβολικά. :D

Σε ποια πλατφόρμα είναι το blog? Οι περισσότερες έχουν ένα αρχείο header.php, εκεί τα βάζεις τα meta tags (ανάλογα την πλατφόρμα μπορείς να τα βάλεις και μέσω SEO add-ons).

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί με blogger, αλλά ως γενικότερη φιλοσοφία το header αρχείο (στο οποίο πρέπει να βάλεις τα meta tags) βρίσκεται στο template που χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

μερικές από τις φωτογραφίες που έχω βάλει στο blog μου έχουν ήδη λέξεις κλειδιά. Δοκίμασε γράφοντας στη google "η πιο όμορφη πρόταση γάμου". Πως το εξηγείς αυτό ?

Δημοσ.

Το blogger δεν δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις meta tags για κάθε post του blog σου. Από όσο ξέρω, ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις είναι να κάνεις edit το template που χρησιμοποιείς. Έτσι όμως θα έχεις τα ίδια meta σε όλα τα post σου.

Βρήκα εδώ κάποιες οδηγίες που περιγράφουν πως μπορείς να ορίσεις διαφορετικά meta σε κάθε σελίδα. Βέβαια, αυτό πάλι γίνεται κάνοντας edit το template, οπότε δεν μου φαίνεται κ πολύ καλή ιδέα.

Τέλος να πω πως η Google δεν χρησιμοποιεί τα meta tags για να κάνει index τις σελίδες που βρίσκει, άρα δεν αξίζει κ τόσο να μπεις στη διαδικασία αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...