Visual Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δεν το ηξερα!Απλα ειχα διαβασει καπου πως χρειαζεται και ενα rule και το εκανα για να ειμαι σιγουρος.
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δεν το ηξερα!Απλα ειχα διαβασει καπου πως χρειαζεται και ενα rule και το εκανα για να ειμαι σιγουρος. δεν ξερω για το συγκεκριμενο router.απλα γενικα το ειπα τι ισχυει στα περισσοτερα.το καθενα εχει τις δικιες του παραξενιες.πχ κατι netgear κανεις ολοκληρη ιστορια για Port forward στα καινουρια firmware>δεν εχουν ακριβως Port forward με τον τροπο που το ξερουμε.φτιαχνεις και Rule στο firewall.ειχε ανοιχτει και παρομοιο θεμα εδωμεσα.το thomson παντως επειδη το εχω κανει bypass to firewall το port forward οπως και το Port forward του χωριζεται σε 2 βηματα που πρεπει να κανεις αντι για ενα που ειναι στα περισσοτερα ρουτερ.εχει και αυτο τις παραξενιες του.μπορεις αμα θες να σβησεις το Rule και να δεις αν παιζει η οχι.αν οχι μπορεις να κλεισεις το Firewall να δεις αν παιζει μετα.αυτα για δοκιμες αν εχεις ορεξη αλλιως το αφηνεις ετσι.και να μην χρειαζεται το firewall rule και να το εκανες δεν επηρεαζει σε κατι.απλα παει χαμενο.
PurpleNinja Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 παιδιά εγώ με τίποτα δεν μπορώ να βρω πια είναι "open", δεν υπαρχει καποιο site ή πρόγραμμα που να σου λέει αυτά είναι τα open port σου?!
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 εγω για να δω οτι εχει ανοιξει ενα port Κανω το απλο.ανοιγω το Port Που θελω βαζω το port αυτο πχ στο μτορρεντ το ανοιγω και μετα παω στο www.canyouseeme.org και βλεπω αν ειναι ανοιχτο.απλα πρεπει το Port Να χρησιμοποιειται συνηθως για να στο δειξει ανοιχτο.εξαρτατε κιολας αν εχει γινει Port forward η Port trigger.αν θες να ανοιξουν ολα τα Ports τοτε κανεις dmz.επισης οποιος εχει οτενετ πρεπει να κλεισει και την αυξημενη ασφαλεια απο το site της Otenet γιατι κοβει καποια Ports.
derorist Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Να ευχαριστησω τον Topic Starter καθως και ολους εσας που δειξατε καλη διαθεση με τις απαντησεις σας!. Ετσι, βρηκα κι εγω λυση, στο ιδιο προβλημα!.
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 τελικα εκανες port forward dmz τι απο ολα?
FunFin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Γεια παίδες. Ίδιο πρόβλημα, με το router ZTE ZXV 10 H108L, ακολούθησα τα ίδια βήματα αλλά τίποτα. Να ένα screenshot . Να και τι μου βγάζει το site που έδωσες Super Goofy. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη παίδες. Ευχαριστώ!
Sarandis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Lan ip host βάλε την ip του pc σου, όχι το gateway του router.
FunFin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα φάνταζε ωραία λύση αλλά δεν είναι. Για gateway έχω βάλη την 254. Κοίτα τι δίνει το ipconfig στο cmd Ethernet adapter Τοπική σύνδεση: Connection-specific DNS Suffix . : IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.254
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Γεια παίδες. Ίδιο πρόβλημα, με το router ZTE ZXV 10 H108L, ακολούθησα τα ίδια βήματα αλλά τίποτα. Να ένα screenshot . Να και τι μου βγάζει το site που έδωσες Super Goofy. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη παίδες. Ευχαριστώ! α.εχεις κλεισει την αυξημενη ασφαλεια του οτε? β.για να σου βγει οτι ειναι ανοιχτο το 82 θα πρεπει να τρεχει το service εκεινη την στιγμη που κανεις τον ελεγχο απο το site που σου εδωσα.πχ δοκιμασε να βαλεις την πορτα 4444 και να την βαλεις μετα αυτην στο mtorrent.ανοιξε το mtorrent και τρεξε το τεστ.θα πρεπει να σου βγαλει οτι ειναι ανοιχτη.αν εχεις κλειστο τον τορρεντ client θα σου βγαλει οτι ειναι κλειστη
FunFin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Έβαλα για port στο utorrent 4444 και το έτρεξα αλλά μου λέει "closed" ή "timed out" ανάλογα με την σελίδα. Άφησα και την αρχική port, και πάλι δεν βλέπει. Τι γίνεται; Έβαλα και στο low το security από το firewall. Δοκίμασά με netstat -bna στο cmd και να τι μου βγάζει για utorrent: UDP 0.0.0.0:4444 *:* [uTorrent.exe] .... UDP [::]:4444 *:* [uTorrent.exe] .... TCP [::]:2869 [::]:0 LISTENING Can not obtain ownership information TCP [::]:4444 [::]:0 LISTENING [uTorrent.exe] Παρότι λέει για listening, και το utorrent κάνει μια χαρά download και upload, η port δεν απαντά. Βγάζεις άκρη; Όπως και να έχει, ευχαριστώ που βοηθάς!
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 α.κλεισε το Firewall. β.οταν βαλεις 4444 στο port κλεισε και ανοιξε το mtorrent. γ.σιγουρεψου οτι ειναι κλειστη η αυξημενη ασφαλεια του οτε απο το site Τους.θελει και REboot το ρουτερ μετα. τρεξε αυτο το site για τεστ http://www.canyouseeme.org/
FunFin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 To firewall δεν κλείνει. Μόνο μέχρι το low πάει. Έκλεισα και το firewall του υπολογιστή, παρότι ήταν στα exception από το utorrent.Πώς εννοείς από το site τους; Μπορείς να δώσεις πιο συγκεκριμένες οδηγίες; Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα τίποτα.Κατά τα άλλα, τα ίδια. Έκανα και και reboot το router και το utorrent, αλλά τίποτα. Βγάζει αυτό.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Η OTENET θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας “Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης” και μετά επιλέγοντας “ΑΛΛΑΓΗ” στο “Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας”.Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας.Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας "ΝΑΙ"), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας.Η OTΕΝΕΤ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. μεσα στο ρουτερ εννοειται θα εχεις κανει port forward την 4444 στην 192.168.1.1 που ειναι το Pc σου.δες μηπως εχει αλλαξει Ip το pc σου
FunFin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δεν γίνεται να μπω στις ρυθμίσεις που λες δυστηχώς. Ζητά username και password, εννοώντας αυτά που δώθηκαν στην αρχή αρχή για να μπορείς να μπαίνεις στο internet. Κάπου θα τα έχω καταχωνιασμένα σε ένα συρτάρι. Το username φαίνεται από την σελίδα του router, αλλά το password είναι με αστερίσκους και δεν μπόρεσε να το εμφανίσει και ένα πρόγραμμα που δοκίμασα. Εφόσον όμως είναι έγκυρες οι πληροφορίες που δίνεις, η θύρα πχ 1500 δεν πρέπει να έχει περιορισμό από τέτοιο firewall. Την έβαλα λοιπόν, αλλά τίποτα. Τσέκαρα και την IP, είναι η ίδια συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα