bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Έχω μία memory card (2gb) κινητού και θέλω να περάσω κάποια πράγματα από το πισί στην καρτούλα...την καρτούλα την έχω βάλει σε έναν αντάπτορα οποιός συνδέεται σε αυτό το πράγμα που συνδέεται με usb στον υπολογιστή. Όταν πάω να διμηουργήσω/διαγράψω/αντιγράψω/επικολλήσω πράγματα μου πετάει "ο δίσκος έχει προστασία έγγραφής. Αφαιρέστε την προστασία εγγραφής ή χρησιμοποιήστε άλλο δίσκο." Όταν πηγαίνω στις ιδιότητες της memory card για να πατήσω έλεγχος σφαλμάτων π.χ. με βγάζει πάλι ότι ο δίσκος έχει προστασία έγγραφής. Υπάρχει καμία λύση να αφαιρεθεί η προστασία εγγραφής? Υ.Γ. είμαι σε Windows Vista Home Premium SP2 32bit
spe0500380 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μήπως ο αντάπτορας έχει κάποιον διακόπτη;
bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Όντως είχε έναν μικροσκοπικό διακοπτάκο... Και έψαχνα στο google 1 ώρα να δω πως αφαιρείται και όλοι έλεγαν για έναν διακόπτη αλλά έλεγα ότι δεν γίνεται να υπάρχει διακόπτης σε αυτή τη κουτσουλιά...τέσπα Ευχαριτώ πολύ.
spe0500380 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Κι εγώ είχα πάθει πλάκα όταν μου συνέβη... Χάρηκα πολύ που σε βοήθησα, φίλε Goku! Νά'σαι καλά! Καλή συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα