jimpoul Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα πρόβλημα..συνδεω την οθόνη του pc μου με την τηλεόραση όχι με hdmi επειδή δεν έχει η τηλεόραση αλλά με rca καλώδιο με τα χρώματα..δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλα τώρα ενώ η οθόνη φαίνεται κανονικά στην τηλεόραση όταν βάζω ταινία να παίξει φαίνεται μόνο στην οθόνη του υπολογιστή ενώ στην τηλεόραση αντί για την εικόνα της ταινίας δείχνει μαύρο χρώμα...καμιά βοήθεια?ευχαριστώ!!
biomecanoid Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 ετσι ειναι μια οθονη εχεi hardware acceleration και video overlay
agapoula-poula Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα πρόβλημα..συνδεω την οθόνη του pc μου με την τηλεόραση όχι με hdmi επειδή δεν έχει η τηλεόραση αλλά με rca καλώδιο με τα χρώματα..δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλα τώρα ενώ η οθόνη φαίνεται κανονικά στην τηλεόραση όταν βάζω ταινία να παίξει φαίνεται μόνο στην οθόνη του υπολογιστή ενώ στην τηλεόραση αντί για την εικόνα της ταινίας δείχνει μαύρο χρώμα...καμιά βοήθεια?ευχαριστώ!! δοκίμασε να κάνεις duplicate τις οθόνες μέσα απο τις ρυθμίσεις και πες μας τι βλέπεις....
jimpoul Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστώ πάρα πολυ΄...έβαλα κλώνο στις επιλογές του βίντεο και τώρα είναι μια χαρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα