CoOliO Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Αν κάποιος έχει γνώση του site και για ποιο λόγο μιλάμε ας μου πει αν είναι εύκολο!!Θέλω να ρωτήσω κάτι απλό!!!
sculper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 είναι πολύ καλό το site και βολεύει! τι θες να ρωτήσεις???
CoOliO Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Την δευτέρα γράφτηκα στο site..Ζήτησα να μου βγάλουν και κάρτα όλα κομπλέ!!Χθες επειδή είπα να τα παρατήσω πάτησα απενεργοποίηση του λογαριασμού μου!!Μέσα το υπόλοιπο μου ήταν 0!!!Αυτοί θα μου στείλουν την κάρτα τώρα?Κ αν ναι τι να την κάνω?Το κακό είναι πως αυτό το site δεν έχει κάποια εξυπηρέτηση πελατών εδώ στην Ελλαδάρααααα μας!!!
sculper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 γιατί να κάνεις απενεργοποίηση λογαριασμού.....άστον να υπάρχει! η κάρτα αν έχει σταλεί .... απλά θα την ακυρώσουν... και θα σου μείνει το πλαστικό. η αγορά της Ελλάδας δεν είναι ούτε μεγάλη ούτε έχεις μεγάλη κίνηση. άλλωστε το να κάνουμε κάτι και στο καπάκι να το ακυρώνουμε....δεν βοηθά! ως υπηρεσία βοηθά πάντως πολύ... ειδικά να στείλεις χρήματα σε κάποιον δικό σου και όχι μέσω western union κτλ!
CoOliO Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Σίγουρα δεν έχει κάτι το αρνητικό το site απλά το μετάνιωσα κ είπα να το παρατήσω..Απενεργοποίησα τον λογαριασμό γιατί όταν κάτι δεν το χρησιμοποιώ θέλω να το διαγράφω πλήρως!!Γι αυτό!!!Σ ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σου!!!
sculper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 γενικώς έχουν καλό support με mail κτλ! επειδή όπως και με paypal θέλει χρόνο να κάνεις μέσω statement τραπέζης verification του account καλό θα ήταν να το προχώραγες και ας το άφηνες για μια ώρα ανάγκης! να είσαι καλά! ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα