Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εχει η μανα μου εδω και 15 χρονια περιπου. Δεν ειναι καλο και αυτο δεν το λεω σαν επαγγελματιας. Ενα απλο θερμαντικο στοιχειο με εναν ανεμηστηρα στην οροφη για να στελνει παντου την θερμοτητα. Στην πραξη δεν ειναι τοσο καλο γιατι απο κατω ακριβως ειναι πιο ζεστα, και ο αερα πιεζει τα φαγητα προς τα κατω (πχ σε κεικ). Πριν απο λιγο καιρο αγορασε ενα φουρνακι απο το lidl (σπανια θα μαγειρεψει στην κουζινα που εχουμε οταν δεν ειμαι εκει, εκτος αν θα κανει κουλουρακια) και μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ ευχαριστημενη με αυτο και απο τοτε δεν ξαναπιασε το "ρομποτ". Θες υγιεινο μαγειρεμα ή μαγειρεμα για 1 ατομο (που δεν το νομιζω απο οτι θυμαμαι για σενα)? Για το πρωτο, με τα σκευη που λογικα θα εχεις, το κανεις, οπως το κανανε πολλα χρονια πριν βγουν οι ατμομαγειρες και τα ρομποτ. Για το 2ο, θα προτεινα καποιο καλο φουρνακι.
adi32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Για μαγειρεμα για 2-4 ατομα το θελω Αν καταλαβα τη λογικη ειναι ενα αεροθερμο στην ουσια οποτε ισως η μονη διαφορα του με ενα φουρνο που ψηνει με αερα να ειναι η καταναλωση
caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Την χθεσινή πίτσα - την ζεσταίνει καλά ο ατμομάγειρας; Γιατί, το σκέφτομαι σοβαρά...
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Την χθεσινή πίτσα - την ζεσταίνει καλά ο ατμομάγειρας; Γιατί, το σκέφτομαι σοβαρά... πιτσα στον ατμο?
Dimitris362 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 λιγο τσιμπημένη η τιμη του αλλα εμενα μου εχει λύσει τα χερια που κανω διατροφη με 7 υγιεινά γευματα την ημερα, ειναι το actifry της tefal που μαγειρεύει τα παντα στον αερα με χρηση μερικων σταγονων λαδιου και το αποτελεσμα ειναι σαν τηγανητό.
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 λιγο τσιμπημένη η τιμη του αλλα εμενα μου εχει λύσει τα χερια που κανω διατροφη με 7 υγιεινά γευματα την ημερα, ειναι το actifry της tefal που μαγειρεύει τα παντα στον αερα με χρηση μερικων σταγονων λαδιου και το αποτελεσμα ειναι σαν τηγανητό. Εχω ξαναπει πως το σωστο τηγανισμα κανει την τροφη να μην απορροφαει λαδι, και απλα οτι μενει επιφανειακά ειναι αυτο που καταναλωνεται.
adi32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξερω αν το actifry (150ε) κανει την ιδια δουλεια με το ρομποτακι (60ε) ή με το να βαλεις τις πατατες στο φουρνο στον αερα αλειμενες με λιγο λαδι και δεν ξερω και ποσο θα σου κοστισει σε ρευμα σε καθε περιπτωση
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Βασικά το θέμα δεν είναι πως θα μαγειρέψεις κάτι αλλά τι. Μη τρελενόμαστε για τα ''υγιεινά''. Υπάρχουν τροφές που θέλουν μέτρο έως καθόλου (αλκοόλ) και υπάρχουν άλλες που τρως σχετικά άφοβα (λαχανικά , φρούτα όσπρια). Μια χαρά φαί είναι η φασολάδα και οι φακές και γενικότερα ότι τρως από τα χέρια της μαμάς (και που θα έπρεπε να ξέρεις και εσύ να κάνεις) και δεν είναι δύσκολο να αποφεύγεις τηγανητές πατάτες , πολλά λάδια και τέτοια. Απλοί κανόνες. Δεν πίνεις τίποτα εκτός από νερό. Λίγο λάδι στα φαγητά. Αποφεύγεις το ψωμί και γενικότερα βαριά κατεργασμένα τρόφιμα (δημητριακά , τυράκια διαίτης , μπισκότα κτλ κτλ.) 30 λεπτά τρέξιμο τη μέρα. Τρως ίδιες μερίδες που έτρωγες. Χάνεις 20 κιλά σε 1 χρόνο αν είσαι παχύσαρκος.
Dimitris362 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 απεφευγε τα σιτηρά γενικα, και αν τα επιλεγεις να ειναι παντα ολικης αλεσης και ενέταξε την βρωμη στην διατροφη σου.
jeanthira7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά έχω εμπειρία 15 χρόνων με ρομποτάκι πρώτα της COMET και πλέον έχω ένα UNITED της Αμοιρίδης Σαββίδης. Η διαφορά της αρκούδας! Ο,τι ψήνεται στο φούρνο σε κρέας γίνεται ξερό, ενώ το ρομποτάκι αφαιρεί όλο το λίπος διατηρώντας τη φρεσκάδα του κρέατος. Και δεν μένει μόνο στο κρέας φυσικά...
Septum Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 απεφευγε τα σιτηρά γενικα, και αν τα επιλεγεις να ειναι παντα ολικης αλεσης και ενέταξε την βρωμη στην διατροφη σου. Για υδατανθρακα δηλαδη τι προτεινεις,εκτος απ το quaker οκ.Γιατι αποφυγη των σιτηρων?Επισης αν μπορεις ανελυσε λιγο και αυτο το μηχανηματακι της tefal,τι μπορεις να φτιαξεις?Απ τα 7 γευματα μαλλον ασχολεισαι και με γυμναστικη..
The_Judas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Άντε πάλι με την δαιμονοποίηση των υδατανδράκων. Μια μερίδα μακαρόνια (120 γρ περίπου) έχουν το λιγότερες από 200 θερμίδες. Εντάξει, αν βάλουμε 1κ φέτα και μπείκον μέσα... μάλλον θα παχαίνουν.
evabb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Άντε πάλι με την δαιμονοποίηση των υδατανδράκων. Μια μερίδα μακαρόνια (120 γρ περίπου) έχουν το λιγότερες από 200 θερμίδες. Εντάξει, αν βάλουμε 1κ φέτα και μπείκον μέσα... μάλλον θα παχαίνουν. 100 γραμμαρια αψητα μακαρονια εχουν 350 θερμιδες.
xri_ni Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Άντε πάλι με την δαιμονοποίηση των υδατανδράκων. Μια μερίδα μακαρόνια (120 γρ περίπου) έχουν το λιγότερες από 200 θερμίδες. Εντάξει, αν βάλουμε 1κ φέτα και μπείκον μέσα... μάλλον θα παχαίνουν. Για πες και ποσους υδατανθρακες εχουν τα αθωα μακαρονακια....Μας εχει πασσαρει η βιομηχανια ενα καρο σκουπιδια(μπισκοτα,κρουασαν κτλ) με ενατονταδες υδατανθρακες οι οποιοι οσο τους καταναλωνεις τοσο εθιζεσαι σ'αυτους.Δοκιμασε να κοψεις για καμια βδομαδα ψωμια,μακαρονια ,ζαχαρη και θα το καταλαβεις.Δε λεω να μη τα φας αλλα πιο σπανια!
efkola Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Για να μην ανοίγω νέο θέμα...ψάχνω ρομπότ για να μαγειρεύω εκεί κοτόπουλο,μπριζόλες,μπιφτέκια και άλλα κρεατικά(και όχι μόνο) χωρίς πολλά λάδια και κρατώντας τα υγρά τους και τη νοστιμιά τους. Όσοι έχετε ρομποτάκι είστε ευχαριστημένοι από αυτά που φτιάχνετε;Από κατανάλωση τι λέει; Σκεφτόμουν το rohnson ή το united... http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/small-cooking-appliances/robot-ovens
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα