Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους, αγόρασα προχθες μια microsoft vx-800 (κατι για lifecam λεει). λοιπόν εχω xp την εβαλα στη usb κανει οτι κανει και μετα μου εχει στις συσκευές αγνωστη συσκευη και εχει ενα θαυμαστικό..

cd εγκατάστασης δεν εχει μεσα και απ οτι εχω καταλαβει θελει να κανω εγκασταση καποιο προγραμματακι,το οποιο εψαξα να βρω αλλα δεν βγαζω ακρη..

μηπως εχετε καμια ιδεα; εχω αγανακτήσει..

ευχαριστω εκ των προτέρων!

Δημοσ.

κοιτα λιγο αυτο, μπορει να σε βοηθήσει Link

το κοιταξα αυτο,βασικα μετα καταληξα εδω και δεν ξερω τι να κανω..

μηπως ξερεις τι παταω; :)

Δημοσ.

δοκίμασε να βγαλεις οτι εχεις απο usb απο το pc εκτος απο το ποντικι και το πληκτρολογιο και συνδεσε παλι την καμερα

Δημοσ.

δοκίμασε να βγαλεις οτι εχεις απο usb απο το pc εκτος απο το ποντικι και το πληκτρολογιο και συνδεσε παλι την καμερα

θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον,ενταξει πλεον την αναγνωριζει ως συσκευη,μια χαρα.τελικα ηθελε να την συνδεσω στις πισινές usb του κουτιου γιατι μπροστά δεν την αναγνωριζε!

τωρα εχω αλλο πρόβλημα,ειμαι στο msn και κανω κληση,γινετε η συνδεση ακούγομαι κανονικα αλλα στο δικο μου κουτακι αντι να δειχνει εμενα(ο,τι τραβάει η καμερα εκεινη τη στιγμη)δειχνει ενα γριζο παραθυρο...

επίσης στο facebook λειτουργεί κανονικά και εικόνα και ήχος,στο msn το πρόβλημα εικόνας παραμένει..

Επεξ/σία από fotobave
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εργαλεια -> ρυθμιση συσκευης εικονας και ηχου[στο κεντρικο παραθυρο του εμεσέν]

Τελικα εφτιαξε μονη της :)

ευχαριστω :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...