vasgen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Είμαι εντελώς καινούργιος στο κομμάτι των βάσεων και εγκατέστησα την MySQL και ψάχνω για ένα tutorial για άσχετους. Έχει κανείς ιδέα?? Ευχαριστω..
nakayama Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δες τις εντολές σε SQL, και μετά δες πως να παίζεις με τους χρήστες της βάσης δικαιώματα, αντίγραφα ασφαλείας.
fonsde Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ξεκινα κανοντας ενα google search w3schools και δες τα βασικα της SQL
darksize_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 υπάρχει ένα course που γίνεται online για databases από καθηγήτρια του Stanford, db-class.com δεν είμαι σίγουρος εάν δέχονται νέες εγγραφές αλλά προσωπικά που το παρακολουθώ από τότε που άρχισε μου φένεται πολύ χρήσιμο και με χει βάλει στη λογική της SQL και των database management systems γενικότερα το προτείνω ανεπιφύλακτα
fonsde Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 πολυ καλο , που το βρηκες? κανουν τιποτα αλλο?
darksize_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 υπάρχουν και κάτι άλλα courses αν θυμάμαι καλά σε AI(artificial intelligence) https://www.ai-class.com/ και για machine learning http://www.ml-class.org/course/auth/welcome πάντως γενικά έχει γίνει καλή δουλειά από την πλευρά τους και νομίζω το όλο πράγμα που έχει φτιαχτεί είναι μια προσπάθεια για να δούν κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει η εκπαίδευση μέσω διαδικτύου κάπου είχα διαβάσει ότι σκέφτονται μερικοί καθηγητές αντί να ξοδεύουν χρόνο κάνωντας ίδιες διαλέξεις κάθε χρόνο, να κάνουν μια και καλή διάλεξη, να την βάλουν στο internet και το 2 ωρο όπου θα γινόταν η διάλεξη να γίνονται ασκήσεις και συζητήσεις πάνω σε άλλα θέματα στο db class τώρα είναι στο mid term, δηλαδή μέχρι αύριο είναι να δώσεις mid term exam, αλλά νομίζω όποιος θέλει μπορεί να εγγραφτεί από τώρα για να παρακολουθήσει, και στις εργασίες όπου έχει περάσει το due date, αν τις λύσει παίρνει το 50% της βαθμολογίας γενικά αξίζει πάντως, η καθηγήτρια που κάνει μάθημα είναι εξαιρετική.. και οι άνθρωποι μέσα στο forum που ανταλάσσουν απόψεις, γνώσεις κτλ έχουν όρεξη για μάθηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα