Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα τον φορητό

Acer Aspire AS5750G-2634G75Mnkk - Laptop - Core i7-2630QM 2.0 GHz - 15.6" LED απ'το το easybuyworld.

To site της εταιρίας γράφει 2 χρόνια εγγύηση. Τους πήρα τηλ. για επιβεβαίωση, λόγω ότι παντού τον βλέπω με 1 χρόνο και αν έχουν κάνει λάθος, να κάνω επέκταση εγγύησης. Μου απάντησαν ότι δεν είναι λάθος, όντως έχει 2 χρόνια στα σίγουρα. (ακόμη με 2 χρόνια τον έχουν στη σελίδα τους)

Τι λέτε, είναι έτσι ή δεν ξέρουν τι λένε? Να μείνω ήσυχος ?

Δημοσ.

Που καλεσες βασικα;

Στην Quest που ειχα καλεσει (εξουσιοδοτημενο σερβις) μου ειχαν πει οτι τα acer εχουν 1 χρονο εγγυηση.

Στην Alman μου ειπαν πως αν εχεις αποδειξη αγορας (και οχι τιμολογιο), εχεις 2 χρονια εγγυηση.

Τωρα τι ισχυει πραγματικα, ουτε που ξερουν!

Στειλε τους mail και ρωτα τους τι ισχυει.

Αν σου πουν για 2 χρονια, εκτυπωσε το mail για να τους το δειξεις σε περιπτωση που χρειαστεις την εγγυηση και σου λενε τα δικα τους τοτε.

Δημοσ.

Πήρα τηλ. την easybuyworld, απ` όπου τον αγόρασα.

Με βεβαίωσαν ότι είναι 2 χρόνια η εγγύηση, αλλά προβληματίζομαι.

Πάντως έχεις δίκιο, θα τους στείλω e-mail, ώστε να έχω το απαντητικό τους mail ως αποδεικτικό στοιχείο.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε μου. (κάθε άλλη πληροφορία,πολύτιμη)

Δημοσ.

Δεν τους εμπιστεύομαι για τίποτε. Ακόμα και τα pads κονσολών που είχαμε πάρει διάφοροι από εκεί αποδείχτηκαν κινεζιές και μούφες, μάλιστα τα επιστρέψαμε πίσω. Ποτέ δεν μας είπαν ότι είναι 3rd party και τα έδιναν για γνήσια (PS2 και X-box 1 )

Ρώτα Quest και Alman δίνοντας serial number του φορητού. Βάζω στοίχημα ότι δεν είναι επίσημη εισαγωγή.

Δημοσ.

Φίλε Pooky, στέλνω mail στην QUEST, φαντάζομαι Δευτέρα-Τρίτη να έχω απάντηση.

Θα ενημερώσω και το forum τότε, ώστε να έχει εικόνα για το κατάστημα απ` όπου έκανα την αγορά.

Δημοσ.

Επειδη την ιδια απορια ειχα και εγω (το ειχα ποσταρει και πριν λιγο καιρο)

ειχα στειλει και στην quest αλλα και στην acer.

Η quest μου ειπε πως εχει 1 χρονο εγγυηση, ενω η acer (αλμαν) μου ζητουσαν τον σηριακο αριθμο για να μου απαντησουν. Μαλιστα τους εστειλα απαντητικο μειλ ρωτωντας τους για ποιον λογο να δωσω σηριακο αριθμο

(δεν εχει καμια σχεση ο σηριακος με ποση εγγυηση δινει η acer) και μου απαντησαν με το ιδιο μειλ.

Προφανως αυτοματοποιημενο μηνυμα ειναι.

Παντως μου απαντησαν αμεσα.

Δευτερα πρωι θα σου εχουν απαντησει.

Δημοσ.

@ kprimax ποσο τον πηρες? γιατι ειδα σε ενα αλλο μαγαζι τυπου EBW , ειχε 2 τετοια open box

στα 700. Oσους acer παντως εχω δει 1χρονο εχουν.

παιζουν και αυτες: http://www.e-experts.gr/acer-warranty-extension-for-3-years-p-44.html

@'xristoforos89

Iσχυει αυτο που διαβασα οτι η acer δε σε αφηνει να βαλεις RAM μονος σου?

ΒΤW και στην HP μου ζητουσαν σειριακο. xωρις σειριακο μονο γενικουρες απαντανε.

μαλλον στο EBW εφαρμοζουν ηδη το περιφημο νομο για τα 2χρ εγγυηση. :P

Δημοσ.

Στην Quest μου ειχαν απαντησει οτι για να μην χαθει η εγγυηση πρεπει να την βαλει την ραμ εξουσιοδοτημενος τεχνικος.

Απο Αλμαν δεν μου απαντουσαν. Παιζαμε τις κουμπαρες στα mail.. Εγω εκανα ερωτησεις και αυτοι στελνουν x4 φορες το ιδιο αυτοματοποιημενο μηνυμα περι σηριακου αριθμου!

Δημοσ.

Η quest ειναι σερβις. μαλλον "εξουσιοδοτημενο τεχνικο" εννοουν τον εαυτο τους (για κονομα).

στο manual του 5750 λεει κατι για τη ram? αν ναι, τοτε βλακειες σου ειπαν.

παντως το 801 που αναφερει ο pantelis το εχω καλεσει παλια και απαντανε αμεσως.

Δημοσ.

Φίλε ipal, τον αγόρασα 797,23 ευρώ συν 3 ευρώ μεταφορικά-αντικαταβολή.

Όταν θα έχω απάντηση ενημερώνω, ώστε να έχουν γνώση μελλοντικοί αγοραστές ACER.

(πάντως το laptop ήταν καινούριο, με τις ζελατίνες του και τα αυτοκόλλητα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...