tolis_01 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Πηγαινε στρατο να ξυριζεσαι επι 9 μηνες καθε μερα και πες μας πως θα ειναι οταν θα βγεις. Ίδια;
nrkmaiden Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 εισαι τυχερος εγω 20 ετων και θελω καθε 3-4 μερες ξυρισμα....
TO_PAIDI Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Φίλε έχεις δίκιο άμα δε γίνεις Παπαφλέσσας δεν θα σου κάτσει γκόμενα ούτε για καφέ...........
PavelX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Απόλαυσέ το τώρα, επειδή όταν στρώσουν θα βαριέσαι να ξυρίζεσαι.
skipperas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 είμαι 21 έχω κάργα baby face χωρίς γένια και ξενερώνω όταν οι άλλοι μου συμπεριφέρονται λες και είμαι κανά 15χρόνο..οπότε ναι είναι ένα πρόβλημα,που για κάποιους να είναι εντελώς ανούσιο.τι πάει να πει αυτό ?
dkotanid Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Στα 25+ θα αρχίσουν, να χαίρεσαι όμως αν δε πήγες στρατό θα γλιτώνεις αρκετό χρόνο...φιλικά και όχι καυστικά...
freedubus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 ερε κατι προβληματα που εχει ο κοσμος ενώ η περίοδος και το ποιό γκούντα είναι καλύτερο είναι σοβαρότερα ε;
evabb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 ενώ η περίοδος και το ποιό γκούντα είναι καλύτερο είναι σοβαρότερα ε; σαφως, τουλαχιστον το πρωτο χρηζει φαρμακευτικης αγωγης.
freedubus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 χρήζει παρά φύσιν κρεατοένεσης στην περίπτωσή σου
panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 σαφως, τουλαχιστον το πρωτο χρηζει φαρμακευτικης αγωγης. Το δευτερο ομως??
noob Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ίδια; Ακριβώς αυτό.Δε πα' να ξυρίζεσαι κάθε μια ώρα ούτε θα χοντρύνουν ούτε θα δυναμώσουν.Πάντως Αγησίλαε δεν είσαι ο μόνος.Εγώ ξυριζόμουνα κάθε μέρα μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δε χρειάζεται (εξαιρείται προφανώς όσο ήμουν στρατό) καθώς όσες μέρες,βδομάδες,μήνες και να τα αφήσω αξύριστα δεν πρόκειται να αλλάξει το look μου το οποίο μπορείς να το πεις ελαφρώς αξύριστο.Μόνο ψαλίδι πλέον χρησιμοπιώ στα πιο πυκνά μέρη για να μη φαίνεται τόσο η διαφορά πυκνότητας με τα μέρη που δεν είναι πυκνά (μάγουλα). Το δευτερο ομως?? Mαμαλακικής προσέγγισης.
Mika Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ενώ η περίοδος και το ποιό γκούντα είναι καλύτερο είναι σοβαρότερα ε; ναι γιατι δινει την ευκαιρια σε μελη του φορουμ να αναδειξουν την ευρωπαικη νοοτροπια τους και να μειωσουν εμας που δεν ξερουμε να τρωμε στην Ελλαδα.
The_Judas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 είμαι 21 έχω κάργα baby face χωρίς γένια και ξενερώνω όταν οι άλλοι μου συμπεριφέρονται λες και είμαι κανά 15χρόνο..οπότε ναι είναι ένα πρόβλημα,που για κάποιους να είναι εντελώς ανούσιο.τι πάει να πει αυτό ? Όταν θα είσαι 40 όμως και θα μοιάζεις με 25-30 δεν θα σε ξενερώνει καθόλου Άσε που στην εποχή μας πολλές γυναίκες θέλουν τους άντρες ξυρισμένους παντού... Δεν έχει νόημα όμως, να ασχολούμαστε με θέματα όπου ο αποκλειστικός υπεύθυνος είναι τα γονίδια μας.
alex_000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μακάρι να ήμουν στην θέση σας να ξυρίζομαι μια φορά την ευδομάδα και να είμαι τέντα. (και τώρα μια φορά την ευδομάδα ξυρίζομαι αλλά δεν ειμαι τέντα..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα