Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είμαι 21 έχω κάργα baby face χωρίς γένια και ξενερώνω όταν οι άλλοι μου συμπεριφέρονται λες και είμαι κανά 15χρόνο..οπότε ναι είναι ένα πρόβλημα,που για κάποιους να είναι εντελώς ανούσιο.τι πάει να πει αυτό ?

Δημοσ.

Στα 25+ θα αρχίσουν, να χαίρεσαι όμως αν δε πήγες στρατό θα γλιτώνεις αρκετό χρόνο...φιλικά και όχι καυστικά...

Δημοσ.

ενώ η περίοδος και το ποιό γκούντα είναι καλύτερο είναι σοβαρότερα ε;

σαφως, τουλαχιστον το πρωτο χρηζει φαρμακευτικης αγωγης.

Δημοσ.

Ίδια; :P

Ακριβώς αυτό.Δε πα' να ξυρίζεσαι κάθε μια ώρα ούτε θα χοντρύνουν ούτε θα δυναμώσουν.Πάντως Αγησίλαε δεν είσαι ο μόνος.Εγώ ξυριζόμουνα κάθε μέρα μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δε χρειάζεται (εξαιρείται προφανώς όσο ήμουν στρατό) καθώς όσες μέρες,βδομάδες,μήνες και να τα αφήσω αξύριστα δεν πρόκειται να αλλάξει το look μου το οποίο μπορείς να το πεις ελαφρώς αξύριστο.Μόνο ψαλίδι πλέον χρησιμοπιώ στα πιο πυκνά μέρη για να μη φαίνεται τόσο η διαφορά πυκνότητας με τα μέρη που δεν είναι πυκνά (μάγουλα).

Το δευτερο ομως??

Mαμαλακικής προσέγγισης. :mrgreen:

Δημοσ.

ενώ η περίοδος και το ποιό γκούντα είναι καλύτερο είναι σοβαρότερα ε;

ναι γιατι δινει την ευκαιρια σε μελη του φορουμ να αναδειξουν την ευρωπαικη νοοτροπια τους και να μειωσουν εμας που δεν ξερουμε να τρωμε στην Ελλαδα.

Δημοσ.

είμαι 21 έχω κάργα baby face χωρίς γένια και ξενερώνω όταν οι άλλοι μου συμπεριφέρονται λες και είμαι κανά 15χρόνο..οπότε ναι είναι ένα πρόβλημα,που για κάποιους να είναι εντελώς ανούσιο.τι πάει να πει αυτό ?

Όταν θα είσαι 40 όμως και θα μοιάζεις με 25-30 δεν θα σε ξενερώνει καθόλου :mrgreen:

Άσε που στην εποχή μας πολλές γυναίκες θέλουν τους άντρες ξυρισμένους παντού... :rolleyes:

Δεν έχει νόημα όμως, να ασχολούμαστε με θέματα όπου ο αποκλειστικός υπεύθυνος είναι τα γονίδια μας.

Δημοσ.

Μακάρι να ήμουν στην θέση σας να ξυρίζομαι μια φορά την ευδομάδα και να είμαι τέντα.

(και τώρα μια φορά την ευδομάδα ξυρίζομαι αλλά δεν ειμαι τέντα..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...