6xXx6 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Είμαι πρώταρης στο χώρο και αναζητώ περισσότερo συμβουλές, εχω στησει μονος μου ενα HTPC κυριος απο τα κομματια του παλιου μου υπολογιστη αλλα πιστευω πως στεκεται αξιοπρεπη. My First HTPC Hardware Καρτα γραφικών: ATI Radeon HD2600 PRO Kαρτα ηχου : Realtek High Definition Audio Επεξεργαστής: Intel Core™2 Duo Ε4500 (2,2GHz) Μνήμη RAM : 2 Gb (ddr3) ΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: Samsung SH-222AL LightScribe DVD-RW Software windows 7 64 bit CyberLink PowerDVD 10 CCCP: Combined Community Codec Pack Περιμένω τις προτάσεις σας και την βοηθεια σας κυριος για το λογισμικο κομματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Θα σου πρότεινα να βάλεις το XBMC ή το Media Portal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Το hardware καλό είναι αλλά κι εγώ θα συμφωνήσω στο xbmc περισσότερο. Το codec pack δεν το χρειάζεσαι. Εκτός αν θέλεις να βάλεις ξεχωριστά φίλτρα μόνος σου κτλ. Αλλά το xbmc είναι ωραίο και δεν απαιτεί πολλές ρυθμίσεις για να πιάσει απόδοση. Ρίξε μια ματιά στο avsforum στην ενότητα home theater computers και θα βρεις πολλά. Υπάρχουν άτομα που φτιάχνουν και οδηγούς επι πληρωμή ακόμα φαντάσου. Βέβαια έχουν και public guides πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους. και την βοηθεια σας κυριος για το λογισμικο κομματι http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php/33-HTPC-Guides Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Είμαι πρώταρης στο χώρο και αναζητώ περισσότερo συμβουλές, εχω στησει μονος μου ενα HTPC κυριος απο τα κομματια του παλιου μου υπολογιστη αλλα πιστευω πως στεκεται αξιοπρεπη. My First HTPC Hardware Καρτα γραφικών: ATI Radeon HD2600 PRO Kαρτα ηχου : Realtek High Definition Audio Επεξεργαστής: Intel Core™2 Duo Ε4500 (2,2GHz) Μνήμη RAM : 2 Gb (ddr3) ΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: Samsung SH-222AL LightScribe DVD-RW Software windows 7 64 bit CyberLink PowerDVD 10 CCCP: Combined Community Codec Pack Περιμένω τις προτάσεις σας και την βοηθεια σας κυριος για το λογισμικο κομματι σβησε το CCCP,και ακολουθα τον οδηγο στην υπογραφη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστώ ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα