poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 τους πηρα τηλεφωνο πριν απο λιγο κ μου ειπαν οτι πρεπει να ρθει τεχνικος για να ελενξει αυτοι δεν μπορουν να κανουν κατι για να ανεβει η ταχυτητα.το μαξιμουμ μου ειπε οτι μπορει να κλειδωσει μεχρι 9... αλλα πριν απο λιγο εκανε ρεσταρτ το ρουτερ και.. βουαλα Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 12.284 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 16,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,5 / 6,5 τωρα πως εγινε αυτο δεν ξερω,αλλα κατι ειναι κ αυτο το max που σου λενε αυτοι ειναι το attainable το οποιο ειναι λιγο σχετικο. απο εκει και περα οπως σου ειπα πριν ειχες margin 20και τωρα margin 8,5.η γραμμη σου κανει σκαμπανεβασματα για αυτο καθε φορα εχεις διαφορετικη ταχυτητα και διαφορετικο Margin.το margin αν υποθεσουμε οτι η cyta Το κλειδωνει στα 9 θα πρεπε να ηταν 8-10 .εσενα εφτασε και 20.βεβαια αν κανει τωρα σκαμπανεβασμα προς τα κατω τοτε θα σου ριξει το adsl και θα ξανασυγχρονισει πιο χαμηλα.και αυτο ειναι θεμα χαλκου η καλωδιωσης και οχι θεμα cyta .παρακολουθησε το να δεις αν θα κανει παλι κατι και γενικα αν θα μεινει εδω που ειναι .παντως ναι 13 mbit με 16 attenuation δεν ειναι οτι το καλυτερο οποτε δειχνει οτι πραγματι υπαρχει καποιο θεματακι με την γραμμη που δεν σημαινει βεβαια οτι ο ΟΤΕ θα το δεχτει σαν βλαβη.αν ο οτε το βγαλει καθαρο χωρις γειωση κτλ μην περιμενεις να αλλαξει κατι.δεν θα κατσει ο οτε δυο ωρες εκει να δει οτι το margin πεφτει.θα σου πει οκ να σου βαλουν Profile να παιζει σταθερα.
agligoros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 το max που σου λενε αυτοι ειναι το attainable το οποιο ειναι λιγο σχετικο. απο εκει και περα οπως σου ειπα πριν ειχες margin 20και τωρα margin 8,5.η γραμμη σου κανει σκαμπανεβασματα για αυτο καθε φορα εχεις διαφορετικη ταχυτητα και διαφορετικο Margin.το margin αν υποθεσουμε οτι η cyta Το κλειδωνει στα 9 θα πρεπε να ηταν 8-10 .εσενα εφτασε και 20.βεβαια αν κανει τωρα σκαμπανεβασμα προς τα κατω τοτε θα σου ριξει το adsl και θα ξανασυγχρονισει πιο χαμηλα.και αυτο ειναι θεμα χαλκου η καλωδιωσης και οχι θεμα cyta .παρακολουθησε το να δεις αν θα κανει παλι κατι και γενικα αν θα μεινει εδω που ειναι .παντως ναι 13 mbit με 16 attenuation δεν ειναι οτι το καλυτερο οποτε δειχνει οτι πραγματι υπαρχει καποιο θεματακι με την γραμμη που δεν σημαινει βεβαια οτι ο ΟΤΕ θα το δεχτει σαν βλαβη.αν ο οτε το βγαλει καθαρο χωρις γειωση κτλ μην περιμενεις να αλλαξει κατι.δεν θα κατσει ο οτε δυο ωρες εκει να δει οτι το margin πεφτει.θα σου πει οκ να σου βαλουν Profile να παιζει σταθερα. το παρακολουθω συνεχεια τωρα το Margin φαινεται να ειναι σταθερο.. Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 12.285 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 16,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,0 / 6,5 μονο το βραδυ που επεξα ΜΟΗ στο ps3 online, πηγε το Margin στο up 10 απλα με τη cyta ψιλομπερδευτηκα τους λεω στο τηλεφωνο οτι κλειδωνει στα 9.000 κ μου λεει ειναι φυσιολογικο..απο τα 12000 που εχω τη συνδεση?ποια 12000 του λεω αφου 24000 εγινε με την αναβαθμιση. κ εκει σκεφτομαι,τι γινετε?!μηπως η γραμμη ειναι 12000 κ δεν μου εκαναν την αναβαθμιση στα 24000(αλλο μπορει να εννοουσε αλλα επειδη δεν το κατεχω παραξενευττηκα)?? κ μετα απο λιγο εγινε αυτο που σου ειπα..εκαναν reastart στo router(μεχρι κ το wifi εκλεισε,που εαν κανω εγω reastart σto router δεν κλεινει το wifi)κ τα πραγματα εστρωσαν. γι'αυτο υπηρχε μια καχυποψια προς τ cyta. βεβαια εχω πιστει πλεον οτι δε φταει η cyta κ εσθανομαι καπως ασχημα που στο θεμα γραφω "cyta 24 προβλημα" γι'αυτο εαν μπορεις σε παρακαλω να αλλαξεις τον τιτλο κ να το κανεις "προβλημα με συνδεση 24MBits"ή πες μου πως να το αλλαξω εγω εαν μπορω. σ'ευχαριστω κ παλι
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 το παρακολουθω συνεχεια τωρα το Margin φαινεται να ειναι σταθερο.. Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 12.285 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 16,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,0 / 6,5 μονο το βραδυ που επεξα ΜΟΗ στο ps3 online, πηγε το Margin στο up 10 απλα με τη cyta ψιλομπερδευτηκα τους λεω στο τηλεφωνο οτι κλειδωνει στα 9.000 κ μου λεει ειναι φυσιολογικο..απο τα 12000 που εχω τη συνδεση?ποια 12000 του λεω αφου 24000 εγινε με την αναβαθμιση. κ εκει σκεφτομαι,τι γινετε?!μηπως η γραμμη ειναι 12000 κ δεν μου εκαναν την αναβαθμιση στα 24000(αλλο μπορει να εννοουσε αλλα επειδη δεν το κατεχω παραξενευττηκα)?? κ μετα απο λιγο εγινε αυτο που σου ειπα..εκαναν reastart στo router(μεχρι κ το wifi εκλεισε,που εαν κανω εγω reastart σto router δεν κλεινει το wifi)κ τα πραγματα εστρωσαν. γι'αυτο υπηρχε μια καχυποψια προς τ cyta. βεβαια εχω πιστει πλεον οτι δε φταει η cyta κ εσθανομαι καπως ασχημα που στο θεμα γραφω "cyta 24 προβλημα" γι'αυτο εαν μπορεις σε παρακαλω να αλλαξεις τον τιτλο κ να το κανεις "προβλημα με συνδεση 24MBits"ή πες μου πως να το αλλαξω εγω εαν μπορω. σ'ευχαριστω κ παλι ok οτι πηγε απο τα 8 στο 10 δεν ειναι τοσο θεμα. για το 9 mbit κτλ σου εξηγησα.αυτοι βλεπουν το attainable.αν εσυ πας στα 4 mbit και το attainable ειναι 5 αυτοι ειναι ικανοι να σου πουν οκ το Max ειναι 5. το max για την γραμμησου σε μια τελεια γραμμη ειναι πανω απο 16-17 Mbit.24 για να πιασεις πρεπει να εχεις attenuatioν αρκετα μικροτερο απο 16.ειναι μεχρι 24 δεν ειναι 24.οσο [πιο μακρια εισαι απο τον οτε τοσο πεφτει η ταχυτητα.εσυ εισαι κανα 800 μετρα. 24 εχω δει ατομα να παιζουν στα 150 metra απο τον ΟΤΕ.το 12 πραγματι ειναι λιγο χαμηλο αλλα και παλι ο οτε δεν θα το δεχτει σαν βλαβη. και δεν εισαι ο πρωτος βεβαια.οτι κλειδωσε στα 9 μπορει να ειναι σκαμπανεβασμα της γραμμης που δεν φταιει η cyta αλλα ο χαλκος.μπορει χιλια δυο προβληματα. οχι ειναι μεχρι 24 και φαινεται απο το margin.εκτος αν κλειδωνεις με adsl2 992.3 αντι για adsl2+ 992.5 . το γραφει στο Thomson sto dsl connection κατω απο την καρτελλα broadband connection. για αυτο λενε ολοι μεχρι 24 και οχι 24.αν ηταν να εχουμε ολοι 24 θα ειμασταν χαρουμενοι.αλλοι πχ πληρωνουν 24 και παιζουν 2 και λενε γιατι να πληρωνω 24. ε τι να παιξεις αμα εισαι 5 Km μακρια απο τον οτε .ετσι δουλευει το adsl. οταν κανεις restart κλεινει και το wireless απλα μαλλον δεν το προσεχεις.β.αυτοι σου εκαναν restart απλα για να ξανασυγχρονισει η γραμμη.και εσυ να εκανες restart θα πηγαινε στα 12 mbit Παλι εκτος αν για καποιο λογο σου ειχαν βαλει 12 margin και το εριξαν στο 9 που δεν το κοβω.απλα οταν το ξανακανεις Restart ξανακανει training Την γραμμη οποτε μπορει να ανεβει.οκ αλλαζω εγω τον τιτλο
agligoros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ok οτι πηγε απο τα 8 στο 10 δεν ειναι τοσο θεμα. για το 9 mbit κτλ σου εξηγησα.αυτοι βλεπουν το attainable.αν εσυ πας στα 4 mbit και το attainable ειναι 5 αυτοι ειναι ικανοι να σου πουν οκ το Max ειναι 5. το max για την γραμμησου σε μια τελεια γραμμη ειναι πανω απο 16-17 Mbit.24 για να πιασεις πρεπει να εχεις attenuatioν αρκετα μικροτερο απο 16.ειναι μεχρι 24 δεν ειναι 24.οσο [πιο μακρια εισαι απο τον οτε τοσο πεφτει η ταχυτητα.εσυ εισαι κανα 800 μετρα. 24 εχω δει ατομα να παιζουν στα 150 metra απο τον ΟΤΕ.το 12 πραγματι ειναι λιγο χαμηλο αλλα και παλι ο οτε δεν θα το δεχτει σαν βλαβη. και δεν εισαι ο πρωτος βεβαια.οτι κλειδωσε στα 9 μπορει να ειναι σκαμπανεβασμα της γραμμης που δεν φταιει η cyta αλλα ο χαλκος.μπορει χιλια δυο προβληματα. οχι ειναι μεχρι 24 και φαινεται απο το margin.εκτος αν κλειδωνεις με adsl2 992.3 αντι για adsl2+ 992.5 . το γραφει στο Thomson sto dsl connection κατω απο την καρτελλα broadband connection. για αυτο λενε ολοι μεχρι 24 και οχι 24.αν ηταν να εχουμε ολοι 24 θα ειμασταν χαρουμενοι.αλλοι πχ πληρωνουν 24 και παιζουν 2 και λενε γιατι να πληρωνω 24. ε τι να παιξεις αμα εισαι 5 Km μακρια απο τον οτε .ετσι δουλευει το adsl. οταν κανεις restart κλεινει και το wireless απλα μαλλον δεν το προσεχεις.β.αυτοι σου εκαναν restart απλα για να ξανασυγχρονισει η γραμμη.και εσυ να εκανες restart θα πηγαινε στα 12 mbit Παλι εκτος αν για καποιο λογο σου ειχαν βαλει 12 margin και το εριξαν στο 9 που δεν το κοβω.απλα οταν το ξανακανεις Restart ξανακανει training Την γραμμη οποτε μπορει να ανεβει.οκ αλλαζω εγω τον τιτλο σωραιος! να δουμε αν θα κανει τιποτα ο οτες γιατι το margin τελικα δεν ειναι σταθερο(ειχες δικιο),οτι θελει κανει κ μετα το τηλεφωνο στη cyta μια παει 12 μια 10 μια 8 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 945 / 11.997 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 16,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,5 / 6,5 να σαι καλα πουλινος κ σε ευχαριστω που αλλαξες το θεμα
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 φαινεται οτι κατι δνε παει καλα.με 16 attenuation kai 6,5 -9 margin να εχεις 8-12 δεν ειναι και οτι καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα