Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδεικτικα το εβαλα το acer! αλλα να που υπαρχουν και αλλα acer περα απ τα 5750 που

μας πασαρουν εδω. αυτο εχει βγει εδω και ενα μηνα. ποσο 8α κανει οταν ερθει εδω αραγε? :devil:

οσο για τον ssd...τιποτα δε 8α σωσει τnν αδυναμη cpu. εφοσον εχεις και αλλα λαπτοπ αστο.

μπορεις να το εχεις για τπτ διακοπες Η' οπου δε 8ες να κουβαλας κατι ακριβο.

με ενα ελαφρυ linux μια χαρα θα ειναι.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμένα με κούραζε το netbook μου (Ν270,2GB) με τα XP και τον 5400 δίσκο του. Από την στιγμή που του έβαλα έναν vertex 2 και windows 7 home premium έγινε άλλο μηχάνημα, πολύ πιο ευχάριστο από το κατεβαστήρι μου (Athlon64 2800+, 2GB, 7200 HDD). O SSD και τα 7άρια βοήθησαν πολύ. Κανονικά θα έπρεπε να σου βλέπει τα 3GB, κάτι άλλο συμβαίνει, μάλλον κάποια ρύθμιση στο BIOS.

Εγώ σκέφτομαι να βάλω τον SSD με Windows XP.

Λογικά είναι ό,τι πιο ελαφρύ μπορεί να μπει από Windows...

Starter γνήσια δεν μπορώ να βρω πουθενά για να δοκιμάσω

και τα 7 Home Premium που έχω γνήσια με τπτ δεν μπορώ να τα κάνω όσο ελαφρυά όσο τα Starter παρόλο που απενεργοποιώ ένα κάρο υπηρεσίες/διεργασίες.

Θα δοκιμάσω αρχικά με τα 7ΗP και βλέπουμε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες στο netbook είμαι με

Atom N270

2GB

SSD Kingston V100 64GB

Windows 7 Starter γνήσια...

Βλέπω 15 λεπτά περισσότερη αυτονομία σε Power Saver mode.

Το μηχάνημα δεν ζορίζεται όσο πριν. Σίγουρα νοιώθεις το CPU limitation αλλά overall είναι πιο γρήγορος από πριν.

Αξίζει η μετάβαση σε SSD ειδικά σε νεότερα netbook με δυνατότερες CPUs.

Επίσης δεν βράζει τόσο πολύ το κάτω μέρος του netbook μιας και o SSD δεν ανεβάζει θερμοκρασία.

Και για το τέλος, είναι α-θό-ρυ-βο! :)

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι τα XP θα πήγαιναν καλύτερα. Δεν τα δοκίμασα καθόλου, με το που έβαλα τον SSD κατευθείαν πέρασα τα 7 premium, αλλά και τα 7 κάνουν καλή διαχείριση πόρων. Η συνολική αίσθηση είναι πολύ-πολύ καλύτερη.

Πόσο τον πήρες τον δίσκο; Κάποιον τέτοιον έψαχνα και εγώ να βάλω, να μην δώσω ένα σκασμό λεφτά για 40GB.

Δημοσ.

Εγω παντως παιδια δεν το αντεξα το λαπτοπακι.

Μα να κολλαει ακομα και στο ανοιγμα 2 ή περισσοτερων καρτελων στο Ιντερνετ;;

Το πουλησα την προηγουμενη εβδομαδα.

Να του βαλω γρηγοροτερο δισκο κλπ δεν το επιχειρησα καν

γιατι α) δεν θα συμφερε και β) θα ειχε και εναν Χ θορυβο (αν ηταν ο δισκος στις 7200 στροφες).

Οποτε ξενοιασα! B)

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι τα XP θα πήγαιναν καλύτερα. Δεν τα δοκίμασα καθόλου, με το που έβαλα τον SSD κατευθείαν πέρασα τα 7 premium, αλλά και τα 7 κάνουν καλή διαχείριση πόρων. Η συνολική αίσθηση είναι πολύ-πολύ καλύτερη.

Πόσο τον πήρες τον δίσκο; Κάποιον τέτοιον έψαχνα και εγώ να βάλω, να μην δώσω ένα σκασμό λεφτά για 40GB.

70€ τον πήρα.

Βασικά μου τη σπάνε τα starter.Πολύ άδεια ρε παιδί μου.

Θα βάλω ή home professional ή πάλι XP professional.

Σχετικά με τον N270. Παίζει να τον ξηλώσω και να κουμπώσω άλλον πχ N450;

Δημοσ.

απο που 70€? παντου χωρις απόθεμα βγαινει. μαλλον τον τελευταίο πηρες!

χλωμο να ξηλωσεις CPU αν ειναι solder. chipset ειναι ιδιο?

@'xristoforos89 ποσο το έδωσες? παντως καποιοι που πηραν απ το makro με amd Ε-300 καλα σχολια γραφουν.

Δημοσ.

70€ τον πήρα.

Βασικά μου τη σπάνε τα starter.Πολύ άδεια ρε παιδί μου.

Θα βάλω ή home professional ή πάλι XP professional.

Σχετικά με τον N270. Παίζει να τον ξηλώσω και να κουμπώσω άλλον πχ N450;

Όχι...

Τώρα που το καλοσκέφτομαι, έχω ήδη κλείσει 3 χρόνια με το netbook, δεν πρέπει να έχω κρατήσει τόσα χρόνια υπολογιστή. Τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω!

Δημοσ.

@'xristoforos89 ποσο το έδωσες? παντως καποιοι που πηραν απ το makro με amd Ε-300 καλα σχολια γραφουν.

220ευρω τον εδωσα σε ενα παιδι.

Το πουλαγα ευκολα στα 250ευρω (μεσω Χρυσης Ευκαιριας πχ) αλλα τον εδωσα σε ενα παιδι του φορουμ

(μεσω των αγγελιων).

Δημοσ.

Παιδιά αξίζει να βάλω ssd εδώ ?

Απο αυτά που διαβάζω λογικά θα εχω αισθητή διαφορά ε?

Αν ναι, να παω εδώ ή εδώ ?

Γιατί περιπου τόσα χρήματα διαθέτω.. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι αξιζει, θα εχεις νεο μηχανημα με τον ssd.

Καλυτερα να κοιταξεις για τον ocz Vertex 2.

Ο Ocz Agility 3 ειναι παρα πολυ καλος μεν, αλλα το λαπτοπ σου εχει sata 2 συνδεση και δεν θα μπορει να

εκμεταλλευτει τις ταχυτητες του δισκου (ο οποιος εχει συνδεση sata 3).

Δημοσ.

Απλά τον θέλω με sata3 σε περίπτωση που, λέμε τωρα, κάποια στιγμή στήσουμε σταθερό PC.

Το ότι δεν θα μπορεί να εκμεταλλευθεί όλες του τις δυνατότητες, δεν σημαίνει ότι και δεν θα λειτουργεί σωστά ο δίσκος, έτσι?

Ο Agility 3 είναι καλύτερος απ τον corsair?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...