Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,,,

Δεν εχω βασικο προβλημα για την επιλογη σχολης εχω(ασ πουμε) αποφασισει τις σχολες

Θελω ομως να βεβαιωθω σε 1 ΠΡΑΓΜΑ:

Με ενδιαφερουν υπολογιστεσ προγραμματισμοσ software. κτλπ..

Οι σχολεσ Μηνχανικοσ Η/Υ και πληροφορικης ΠΑΤΡΑΣ καθως και Ηλεκτρονικοσ στα Χανια με καλυπτουν πληρως!

Η σχολη ηλεκτρολογων ΣΤΗΝ πατρα τη παρουσιαζει?? Θελω να πω αφου διαθετει ενα αξιολογο τμημα πληροφορικης και Μηχανικων Υπολογιστων

γιατι να εντακσει ενα παρομοιο μαζι με τουσ ηλεκτρολογους?

Αν και τα 2 τμηματα ασχολουνται με τα ιδια πραγματα καλυτερο ειναι Μηνχανικοων και Πληροφορικης ΕΤΣΙ???

Οποιος Μπορει να βοηθησει.. :))

Δημοσ.

Τι εννοεις γιατι να ενταξει κατι παρομοιο. Η σχολη των ηλεκτρολογων προυπηρχε των μηχανικων Η/Υ. Μαλιστα κανονικα θα επρεπε να λεγεται ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων Η/Υ αλλα για λογους προφανεις εγινε τεχνολογιας υπολογιστων για να μην εχουν το ιδιο ονομα.

Δεν ασχολουνται με τα ιδια πραγματα. Το ευρος των μαθηματων και το φασμα των γνωσεων των ηλεκτρολογων ειναι πολυ μεγαλυτερο. Οι κατευθυνσεις που μπορεις να παρεις αργοτερα ειναι

Τηλεπικοινωνιων και τεχνολογια πληροφοριας

Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας

Ηλεκτρονικής και Υπολογιστών

Συστημάτων και Αυτομάτου Ελέγχου

Οπως βλεπεις μπορει να εχει καποια κοινα σημεια με τους μηχανικους Η/Υ και πληροφορικης αλλα οι διαφορες ειναι τεραστιες. Αυτο που θες μπορεις να το κανεις και στις 2 σχολες. Νομιζω οτι θα σε ενδιεφερε περισσοτερο η σχολη Μηχανικων Η/Υ και πληροφορικης απο τους ηλεκτρολογους (το οποιο θα σε δυσκολεψει περισσοτερο)

Επισης ο τιτλος σου ειναι λαθος. Και οι δυο μηχανικοι ειναι :P

Αυτο που σου προτεινω ειναι να κοιταξεις το προγραμμα σουδων των δυο τμηματων ωστε να δεις ποιο σε ενδιαφερει περισσοτερο

Δημοσ.

Πηγή δεν έβαλες!

(100% λάθος section)

Τι εννοεις?

Τι εννοεις γιατι να ενταξει κατι παρομοιο. Η σχολη των ηλεκτρολογων προυπηρχε των μηχανικων Η/Υ. Μαλιστα κανονικα θα επρεπε να λεγεται ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων Η/Υ αλλα για λογους προφανεις εγινε τεχνολογιας υπολογιστων για να μην εχουν το ιδιο ονομα.

Δεν ασχολουνται με τα ιδια πραγματα. Το ευρος των μαθηματων και το φασμα των γνωσεων των ηλεκτρολογων ειναι πολυ μεγαλυτερο. Οι κατευθυνσεις που μπορεις να παρεις αργοτερα ειναι

Τηλεπικοινωνιων και τεχνολογια πληροφοριας

Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας

Ηλεκτρονικής και Υπολογιστών

Συστημάτων και Αυτομάτου Ελέγχου

Οπως βλεπεις μπορει να εχει καποια κοινα σημεια με τους μηχανικους Η/Υ και πληροφορικης αλλα οι διαφορες ειναι τεραστιες. Αυτο που θες μπορεις να το κανεις και στις 2 σχολες. Νομιζω οτι θα σε ενδιεφερε περισσοτερο η σχολη Μηχανικων Η/Υ και πληροφορικης απο τους ηλεκτρολογους (το οποιο θα σε δυσκολεψει περισσοτερο)

Επισης ο τιτλος σου ειναι λαθος. Και οι δυο μηχανικοι ειναι :P

Αυτο που σου προτεινω ειναι να κοιταξεις το προγραμμα σουδων των δυο τμηματων ωστε να δεις ποιο σε ενδιαφερει περισσοτερο

Καταλαβαινω Οτι δεν εχουν καμια σχεση αλλα στο θεμα των υπολογιστων..

Εφοσον η Μια σχολη ασχολειται μονο με προγραμματισμο και στην αλλη παιρνεισ στο 4ο ετος κατευθυνση για να ακολουθησεις τουσ η/υ πιστευω οτι οι μηχανικοι υπολογιστων (ηλεκτρονικοι μηχανικοι) εχουν καλυτερη εκπαιδευση οσο αφορα την πληροφορικη

Τι εννοεις?

Εφοσον η Μια σχολη ασχολειται μονο με προγραμματισμο και στην αλλη παιρνεισ στο 4ο ετος κατευθυνση για να ακολουθησεις τουσ η/υ πιστευω οτι οι μηχανικοι υπολογιστων (ηλεκτρονικοι μηχανικοι) εχουν καλυτερη εκπαιδευση οσο αφορα την πληροφορικη

Τι εννοεις?

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερουν τα ηλεκτρονικα θα σου προτεινα τους ηλεκτρολογους, αν το software τους μηχανικους Η/Υ

Αν σε ενδιαφερουν τα ηλεκτρονικα θα σου προτεινα τους ηλεκτρολογους, αν το software τους μηχανικους Η/Υ. Το πιο σημαντικο ομως ειναι η δικη σου προσπαθεια σε αυτο να πιστεψεις. Οποια και να επιλεξεις θα καταφερεις να κανεις αυτο που θες

Δημοσ.

στους ηλεκτρολογους της πάτρα τα πρώτα 3 χρόνια κάνεις 2-3 μαθηματα προγραμματισμό, C, python και λίγη java. Λίγα πράγματα όμως, του στυλ στη χρονιά μου καναμε C και Java ενα μάθημα ^_^ .

τέταρτο έτος επιλέγεις τομέα, τηλεπικοινωνίες, σ. ηλεκτρικής ενεργειας (σαν και μενα καλη ώρα ^_^ ), ΗΥ, και σ. αυτομάτου ελέγχου. Μπορείς βέβαια να παίρνεις μαθήματα απο διαφορετικους τομείς. Στον τομέα των ΗΥ αποσο ξέρω κάνουνε περισσοτερο hardware μεριά, και λίγοτερο software.

οπότε αμα θές καθαρά προγραμματισμός κοιτάς για τους Μηχανικούς ΗΥ.

Δημοσ.

Το πόστ αυτό τί ακριβώς είδηση παρουσιάζει, για να καταλάβω δηλαδή?

πρωτη φορα κανω αναρτηση..

δεν ηξερα που αν το βαλω..

σορρυ..:( :(

Δημοσ.

Εγω φοιτω στους μηχανικους Η/Υ κατοπιν συζητησεων με παιδια απο τους Ηλεκτρολογους εχω καταληξει στο οτι και οι δυο σχολες ειναι αρκετα εως πολυ δυσκολες..Τα αντικειμενα τους καθως και η εμβαθυνση σε αυτα ειναι διαφορετικη σε καθε μαθημα.Π.χ οι ηλεκτρολογοι εχουν δωσει εμφαση σε ηλεκτρολγικα μαθηματα εμεις σε υπολογιστικα(software και hardware)Δες τα προγραμματα σπουδων και των δυο..μηχανικοι Η/Υ.

Δημοσ.

Καλησπέρα,,,

Δεν εχω βασικο προβλημα για την επιλογη σχολης εχω(ασ πουμε) αποφασισει τις σχολες

Οι σχολεσ Μηνχανικοσ Η/Υ και πληροφορικης ΠΑΤΡΑΣ καθως και Ηλεκτρονικοσ στα Χανια με καλυπτουν πληρως!

Η σχολη ηλεκτρολογων ΣΤΗΝ πατρα τη παρουσιαζει?? Θελω να πω αφου διαθετει ενα αξιολογο τμημα πληροφορικης και Μηχανικων Υπολογιστων

Αν και τα 2 τμηματα ασχολουνται με τα ιδια πραγματα καλυτερο ειναι Μηνχανικοων και Πληροφορικης ΕΤΣΙ???

προτιμησε της πατρας,ειναι αρκετα καλυτερη απο τα χανια.

Δημοσ.

Καλησπέρα,,,

Χανιά μην πας.

Της Πάτρας νομίζω είναι το πρώτο μηχανικών Η/Υ που λειτούργησε στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Χανιά μην πας.

Της Πάτρας νομίζω είναι το πρώτο μηχανικών Η/Υ που λειτούργησε στην Ελλάδα.

εκτος οτι των χανιων ειναι κατωτερη ως σχολη,ειναι χαλια τα χανια για φοιτητικη ζωη.(ειδικα για ανδρες)

Δημοσ.

εκτος οτι των χανιων ειναι κατωτερη ως σχολη,ειναι χαλια τα χανια για φοιτητικη ζωη.(ειδικα για ανδρες)

Ψιτ, όλες οι «στεφ» ίδιες είναι. :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...