Gary Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 παιδια δειτε αυτο το βιντεο ... ειναι εκπληκτικο... το θεμα ομως ειναι αν όντν γινεται χωρις προβλημματα και τι ισχύει με τη νομοθεσία ... Linhttps://rapidshare.com/files/2349357148/CH_54_6_18_11_50.0000_1.avi k
palawiaris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Στην γερμανία αντικαταστήσανε μια βενζίνη με την Ε10. Αυτή έχει 10% αιθανόλη. Μπορεί από ότι λένε με την καύση να υγροποιηθεί σε νερό και να περάσει μέσα στην μηχανή και να αναμυχθεί με το λάδι με αποτέλεσμα μεγαλύτερες φθορές. Όλα τα αμάξια δεν μπορούν να την κάψουν. Μπορεί μακροχρόνια να ξεραθούν λαστιχένοι σωλήνες και τσιμούχες. Καίνε πιο πολύ μέχρι και 2%. Αυτά δεν είναι ακόμα 100% επίσημα,αλλά και κανένας δεν θα ήθελε να πειραματιστεί με το αυτοκίνητό του. Λένε αφήνει λιγότερο CO2 που δεν μας ενδιαφέρει. Κάποτε προσπάθησαν να πουλάνε σκέτη ε10 βενζίνη ή βιοντίζελ.Επειδής κανένας δεν έβαζε τα βιοσκουπίδια της ΕΕ,τα αναμιγνύουν τώρα νόμιμα με τα καύσιμα. Οι πώληση της super plus που δεν έχει αιθανόλη αλλά είναι και πιο ακριβή ανέβηκε κατά πολύ. Αυτά στην γερμανία. Μακριά από βιοκαύσιμα βενζίνη ή πετρέλαιο.
Gary Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 στην Ελλάδα τι ακριβως παιζει ?? τι λεει η νομοθεσια σχετικα με την κατ'οικον κατασκευη αιθανόλης ?
De@th L0rd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αντι να περιορίσετε τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο ή να αγοράσετε δίκυκλο ή ντήζελ, θεωρείτε ορισμένοι πιο πρακτικό να βάλετε μονάδα παραγωγής για καύσιμα στο σπίτι σας, και πιθανότατα με ελλειπή εξοπλισμό πυρασφάλειας. Θα είμαι ο γείτονας που θα κάνει τις καταγγελίες, γιατί νόμιμο αυτό το πράγμα δε νομίζω να γίνει ποτέ. Εκτός κι αν μένετε επαρχία σε απομακρυσμένο μέρος που δε θα πάρετε κι άλλους στο λαιμό σας. Κάποιοι το έχουν τραβήξει ακόμη πιο πολύ και θέλουν να παράγουν και υδρογόνο... :fear: . Ρε συνέλθετε και ξεβόλευτείτε λίγο από το κωλάμαξο. Εκατομμύρια κόσμου δε χρησιμοποιούν αυτοκίνητο, δεν είπαμε όμως να το κόψετε τελείως το σπόρ.Τα έχετε βάλει κάτω ποτέ πόσο σας στοιχίζει το αμάξι; ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. Όχι στο μήνα ούτε το εξάμηνο.Και βγάλτε ποσοστά σχετικά με το εισόδημά σας. Αξίζει να πληρώνετε τόσα; Δε λέω κι εμένα σήμερα μου κακοφάνηκε που είχα να κουβαλήσω πράγματα ογκώδη με τα ΜΜΜ, αλλά τι να κάνω; Να έχω τον βραχνά των "Πάρκιγκ, ελληνάρα οδηγού, τελών κυκλοφορίας, ακριβού καυσίμου, κόστους συντήρησης και λειτουργίας"; Κι αν έχετε οικογένεια με παιδιά, πάλι το ίδιο ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα