vtiiii Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα πρόβλημα όσο αφορά το com/port της συσκευής.. Έβαλα σήμερα ένα καλώδιο obd elm327 συνδέθηκε αυτόματα στο ιντερνέτ βρήκα κανονικά τους driver τους κατέβασα και όταν έκανε εγκατάσταση στην com μου έβγαζε θαυμαστικό ότι δεν εγκατασταθήκαν η driver.. Τους κατέβασα και χειροκίνητα και τους εγκατέστησα αλλά πάλι τίποτα σαν ..δεν ξέρω τι εχει πάθει ,μήπως δεν φτάνουν η com? Λειτουργικό φέρει τα xp
crc2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Για δοκίμασε και αυτους εδώ τους οδηγους http://www.mp3car.com/vbulletin/attachments/engine-management-obd-ii-engine-diagnostics-etc/51991d1223648545-drivers-elm-327-usb-usb-driver.rar Επίσης κάτι ακόμα , κάνε απεγκατάσταση ότι έχεις απο άλλους drivers , αποσύνδεσε την συσκευή απο το μηχάνημα σου , κάνε εγκατάσταση τους νέους drivers και στο τέλος συνδεσε την συσκευή σου. Επισης αν ζητήσει επανεκκίνηση πρώτα να την κάνεις και μετά συνδέεις το καλώδιο σου !!!
vtiiii Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Έσβησα καταλαθος τους driver του ασύρματου και τώρα πάω να τους Κάνο εγκατάσταση από την αρχή και δεν μου τους περναει πάλι με θαυμαστικό τους βγάζει Μήπως πρέπει να μπω σαν διαχειριστής και να το Κάνο από safe mode..αλλά δεν ξέρω πώς μπαίνει σε safe mode
crc2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Οχι σε safe mode δεν φορτώνει drivers , έτσι όπως είσαι τώρα συνδεδεμένος στο μηχάνημα δεν έχεις δικαιώματα διαχειριστή ??? Επίσης όταν είναι με θαυμαστικό απο κάτω γράφει έναν κωδικό σφάλματος , ποιος είναι αυτός ????
vtiiii Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τελικά έκανα partition και χώρισα τον σκληρό στα 2 και έβαλα τα windows 7 όλα δουλεύουν μια χαρά βρήκε και ολες της com αλλα δεν μου δουλεύει σωστά το πενάκι το tatch διλ και driver έχουνε περαστή κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα