manios62 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Κομπιουτερ ενος φιλου ενω ηταν σε λειτουρργια ...... τις τελευταιες 1-2 μερες εσβηνε μονο του μερικες φορες εβγαζε αυτο το μνμ ( no signal video ) και εκανε επανεκινηση μονο του .... τωρα που το ειδα εγω .... το ανοιγεις και βγαζει το ιδιο μνμ ... δουλευουν μονο οι ανεμιστηρες του και δεν προχωραει ....ειναι socket 775 core2duo .... νομιζω οτι ειναι μητρικη ( η καρτα γραφικων δεν ειναι γιατι βγαζει το ιδιο μνμ οταν συνδεσω την οθονη στην onboard ) ....αλλα δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο θελω την γνωμη σας .... για να μην κανει ασκοπα εξοδα .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ... για τον χρονο σας .....
manios62 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Με άλλα καλώδια/συνδεσμολογία δοκίμασες; οχι .... θα το δω και θα ενημερωσω ....
tilbellos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Όταν δοκιμάζεις με την onboard, την βγάζεις την δευτερη κάρτα, σωστά; Αν έχεις και την δευτερη πάνω δεν θα παιξει η onboard
manios62 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Όταν δοκιμάζεις με την onboard, την βγάζεις την δευτερη κάρτα, σωστά; Αν έχεις και την δευτερη πάνω δεν θα παιξει η onboard δεν νομιζω ..... σε αλλο συστημα που η καρτα γραφικων ειχε προβλημα και δεν εδειχνε σωστα η οθονη .... εδειξε κανονικα απο την onboard χωρις να βγει η καρτα γραφικων ..΄....
tilbellos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 δεν νομιζω ..... σε αλλο συστημα που η καρτα γραφικων ειχε προβλημα και δεν εδειχνε σωστα η οθονη .... εδειξε κανονικα απο την onboard χωρις να βγει η καρτα γραφικων ..΄.... δεν μου εχει τυχει ποτε αυτό, πάντα επρεπε να βγαζω την δευτερη ισως επειδη ειχε πρόβλημα να μην την εβλεπε η μητρική και να εδινε σημα απο την onboard αλλα ποτε δεν ξερεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα