Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Μήπως έχει πέσει στα μάτια σας καμμιά προσφορά για εξωτερικό σκληρό δίσκο, τουλάχιστον 1ΤΒ, στην περιοχή Πειραιά, άντε Αθήνας, για άμεση αγορά;

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως ακριβός ήταν στα 125 ευρώ.

Όταν έπαιρνα δίσκους 1ΤΒ στα 65-70 ευρώ, δεν σκοπεύω να δώσω διπλά επειδή έβρεξε :)

Το πολύ-πολύ να περιμένω όσο χρειαστεί, σβήνοντας στοιχεία από τους υπάρχοντες δίσκους, αλλά τόσο ακριβά...Nope.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για αξιοπιστία δεν ξέρω πάντως τον αγόρασα προχθές στα 99 ευρώ.

Επεξ/σία από opera
Δημοσ.

για αξιοπιστία δεν ξέρω πάντως τον αγόρασα προχθές στα 99 ευρώ τώρα ακρίβυνε.

αν δεν σου κανει κοπο ενημερωσε μας και ποιον δισκο φοραει!

Δημοσ.

αν ειμουν πιο κυριλε θα επερνα: www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Seagate-FreeAgent-GoFlex-Ultra-Portable-External-HDD-500GB-USB-3-0-Blue-2-5.htm

αν ειμουν πιο απαιτητηκος θα επαιρνα: www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Seagate-Expansion-2-TB-3-5-USB-3-0-STAY2000102.htm

αν βεβαια ειμουν πιο ευπορος θα επερνα:www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Western-Digital-My-Book-Elements-2TB-External-HDD-USB2-0-3-5-WDBAAU0020HBK.htm

αλλα επειδη ειμαι ολα τα Παραπανω παιρνω: www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Western-Digital-My-Pass-Ess-Black-1TB-Ext-HDD-USB-30-2-5-WDBACX0010BBK-EESN-EESN.htm

Δημοσ.

αν ειμουν πιο κυριλε θα επερνα: www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Seagate-FreeAgent-GoFlex-Ultra-Portable-External-HDD-500GB-USB-3-0-Blue-2-5.htm

αν ειμουν πιο απαιτητηκος θα επαιρνα: www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Seagate-Expansion-2-TB-3-5-USB-3-0-STAY2000102.htm

αν βεβαια ειμουν πιο ευπορος θα επερνα:www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Western-Digital-My-Book-Elements-2TB-External-HDD-USB2-0-3-5-WDBAAU0020HBK.htm

αλλα επειδη ειμαι ολα τα Παραπανω παιρνω: www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Western-Digital-My-Pass-Ess-Black-1TB-Ext-HDD-USB-30-2-5-WDBACX0010BBK-EESN-EESN.htm

στα κάκαλα'μ τι θα πάρεις πλουσιόπαιδο,είσαι οφ τόπικ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...