barman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καλημερα παιδια. Προσφατα αγορασα κατι απο Logitech εκανα register και μου εστειλαν εναν κωδικο. Οποιος θελει τον χρησιμοποιει. Εγω αμεσα δεν θα κανω αγορα οποτε δικο σας !!! Dear Giorgos, Thank you for registering your Logitech® G9 Laser Mouse! We hope you're happy with your purchase and appreciate your business. As an added benefit, we'd like to offer you 20% off your next purchase at Logitech.com.* Please enter the coupon code below to receive your discount. zddxn8epr Should you ever need any personal assistance we're always happy to help. Feel free to visit us online at www.logitech.com/support to ask any questions or find a contact number. Once again, thank you for registering. Sincerely, Logitech Marketing
manosfp Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Παίζει και καλύτερη που ήταν μόνο για 11/11/11: Το χρησιμοποίησα, απλά ενημερώνω για οποίο φίλο θέλει κάτι σε Logitech να ψαχτεί. Sent from my iPhone using Tapatalk
barman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Αυτη μου εδωσαν ! Παντως και το 20% καλο ειναι !
Thanos1972 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 +1 για το παλικαρι που δινει τον κωδικο του ετσι απλα στο forum μιας και δεν τον χρειαζεται.
fotis 65 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καλημερα παιδια. Προσφατα αγορασα κατι απο Logitech εκανα register και μου εστειλαν εναν κωδικο. Οποιος θελει τον χρησιμοποιει. Εγω αμεσα δεν θα κανω αγορα οποτε δικο σας !!! Dear Giorgos, Thank you for registering your Logitech® G9 Laser Mouse! We hope you're happy with your purchase and appreciate your business. As an added benefit, we'd like to offer you 20% off your next purchase at Logitech.com.* Please enter the coupon code below to receive your discount. zddxn8epr Should you ever need any personal assistance we're always happy to help. Feel free to visit us online at www.logitech.com/support to ask any questions or find a contact number. Once again, thank you for registering. Sincerely, Logitech Marketing Άλλο ένα και από μένα στα 20% Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε 20% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας σε Logitech.com .* Παρακαλώ εισάγετε το κωδικό κουπονιού παρακάτω για να λάβετε έκπτωση σας. dy8woh8zi
jobous Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Αφού αρχίσαμε που αρχίσαμε , πάρτε άλλον έναν κωδικό να έχετε ,μετά από ένα registration για ένα ποντίκι. jafvziavt Ααα ισχύει για ένα μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα