exypnakias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας! Παιδιά μία ερώτηση να κάνω. Είχα κατεβάσει το opera και εχθες το απεγκατέστησα από τον πίνακα ελέγχου κανονικά. Σήμερα μπαίνω στο ccleaner και το έχει ακόμα για καθαρισμό cookies και ιστωρικού ενω όταν είχα κατεβάσει και μετά από καιρο απεγκατέστησα το google chrome έφυγε κι από το ccleaner. Τι να κάνω;;;;
accipio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Αν έχεις Windows 7, ενεργοποίησε την εμφάνιση κρυφών φακέλων και αρχείων και μπες στη διαδρομή C:\Users\[Όνομα_Χρήστη]\AppData\Roaming\Opera και C:\Users\[Όνομα_Χρήστη]\AppData\Local\Opera όπου θα διαγράψεις τον φάκελο Opera.
exypnakias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Αν έχεις Windows 7, ενεργοποίησε την εμφάνιση κρυφών φακέλων και αρχείων και μπες στη διαδρομή C:\Users\[Όνομα_Χρήστη]\AppData\Roaming\Opera και C:\Users\[Όνομα_Χρήστη]\AppData\Local\Opera όπου θα διαγράψεις τον φάκελο Opera. Το έκανα αλλά συνεχίζει να υπάρχει κοίτα:
kostas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 αν ειναι κι'αυτος της γνωστης , καλης οικογενειας Mozilla ? μπορεις να τα ξετσεκαρεις.
flik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μήπως έβαλες το enhancer του ccleaner, και δεν φεύγουν οι καταχωρήσεις απο αυτό γενικά; Δηλαδή αν απεγκαταστήσεις ένα απο τα άλλα προγράμματα θα φύγει η καταχώρηση; Αλλιώς κάνε αναζήτηση αρχείων και φακέλων (μαζί και με κρυφά αρχεία) για "Opera" και σβήσε χειροκίνητα.
exypnakias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μήπως έβαλες το enhancer του ccleaner, και δεν φεύγουν οι καταχωρήσεις απο αυτό γενικά; Δηλαδή αν απεγκαταστήσεις ένα απο τα άλλα προγράμματα θα φύγει η καταχώρηση; Αλλιώς κάνε αναζήτηση αρχείων και φακέλων (μαζί και με κρυφά αρχεία) για "Opera" και σβήσε χειροκίνητα. Φίλε άμα διάβαζες το μήνυμά μου στην αρχή θα έβλεπες ότι λέω πως όταν είχα κατεργήσει το google chrome είχε φύγει. Το έκανα αυτό που λες και δεν είχε μείνει τίποτα μήπως πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στον pc;;;
flik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Φίλε άμα διάβαζες το μήνυμά μου στην αρχή θα έβλεπες ότι λέω πως όταν είχα κατεργήσει το google chrome είχε φύγει. Το έκανα αυτό που λες και δεν είχε μείνει τίποτα μήπως πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στον pc;;; Ναι έχεις δίκιο, το γράφεις καθαρά. Αν είσαι σίγουρος οτι έψαξες και σε κρυφά αρχεία τότε όντως λογικά δεν έχει μείνει κανένας φάκελος πίσω. Δοκίμασε να ψάξεις και στην registry (εκτέλεση->regedit) για "Opera" και σβήσε τα κλειδιά με το όνομα αυτό. Κάνε μετά μια επανεκκίνηση και δες. Αν δεν γίνει, φταίει μόνο το ccleaner. Βγάλτο και ξαναβάλτο και λογικά θα γίνει.
exypnakias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ναι έχεις δίκιο, το γράφεις καθαρά. Αν είσαι σίγουρος οτι έψαξες και σε κρυφά αρχεία τότε όντως λογικά δεν έχει μείνει κανένας φάκελος πίσω. Δοκίμασε να ψάξεις και στην registry (εκτέλεση->regedit) για "Opera" και σβήσε τα κλειδιά με το όνομα αυτό. Κάνε μετά μια επανεκκίνηση και δες. Αν δεν γίνει, φταίει μόνο το ccleaner. Βγάλτο και ξαναβάλτο και λογικά θα γίνει. Τα έκανα όλα φιλε. Φταίω κι εγώ. Κατέβασα το Opera. Αφού μου είχαν πει ότι είναι χάλια! Τι να κάνω τώρα λοιπόν;;;; αν ειναι κι'αυτος της γνωστης , καλης οικογενειας Mozilla ? μπορεις να τα ξετσεκαρεις. Να φύγει τελείως θέλω φίλε.
accipio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά τον Opera και μετά κάνε απεγκατάσταση με το Revo Uninstaller (ή παρόμοιο πρόγραμμα - αναφέρω αυτό γιατί έχει και free έκδοση), για να σου καθαρίσει ό,τι έχει μείνει από Opera σε σκληρό και registry.
flik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Τα έκανα όλα φιλε. Φταίω κι εγώ. Κατέβασα το Opera. Αφού μου είχαν πει ότι είναι χάλια! Τι να κάνω τώρα λοιπόν;;;; E πρόσεχε πως μιλάς για τον opera :D Αστειεύομαι. Συμβαίνουν ανάλογα πράγματα σχεδόν σε όλα τα προγράμματα. Κάνε αυτό που είπε ο accipio, θα στο έλεγα να το κάνεις απο πριν, αλλά εφόσον είχες ψάξει και σε registry και σε αρχεία πίστευα οτι θα τα έδιωχνες όλα. Δηλαδή εσύ βρήκες και έσβησες ή δεν βρήκες τίποτα. Βάλτο και ξαναβγάλτο λοιπόν, το revo uninstaller ίσως καθαρίσει περισσότερα απο ότι βρήκες χειροκίνητα εσύ. Και το revo κράτα το για γενική χρήση.
crc2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μήπως λέω μήπως το CCleaner , τα έχει μέσα αυτα τα προγράμματα για να επιλέγεις τι θες να καθαρίζεις εσύ ???? Γιατί βάσει της φωτό σου , εκτός και αν τα έχεις όλα αυτα εγκατεστημένα , έχεις στο μηχάνημα Office 2003 , Office 2007 και OpenOffice ???????
exypnakias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Έχεις στο μηχάνημα Office 2003 , Office 2007 και OpenOffice ??????? Έχω office 2003 και OpenOffice! Τώρα είδα τα μήνυμά σας. Βάλτο και ξαναβγάλτο λοιπόν, το revo uninstaller ίσως καθαρίσει περισσότερα απο ότι βρήκες χειροκίνητα εσύ. Φίλε έχω κάνει Clean Registry από Tune up.
flik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Φίλε έχω κάνει Clean Registry από Tune up. Ναι αλλά αν έμειναν πίσω μερικά κλειδιά λόγω κακού uninstall δεν σημαίνει πως θα τα βρουν τα προγράμματα καθαρισμού registry. Εκτός αν κάνεις βαθύ σκανάρισμα με μερικά προγράμματα, αλλά είναι επικίνδυνο. Δοκίμασε καλύτερα install-uninstall με revo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα