dimo69 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα Laptop Acer Aspire 7520G και θα ηθελα να αλλαξω την θερμοκρασια στην οποια μπαινει σε λειτουργια το ανεμιστηρακι του ή εαν υπαρχει καποιος τροπος να το βαζω σε λειτουργια "χειροκινητα". Απ οτι παρατηρησα μπαινει σε λειτουργια οταν η καρτα γραφικων φτανει γυρω στους 50 βαθμους. Το laptop ειναι στα τελευταια του και προσπαθω να παρατεινω τη διαρκεια ζωης του! Ευχαριστω!
Dibasic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Περίμενε γιατί μας μπέρδεψες... θες να αλλάξεις χειροκίνητα τον ανεμιστήρα της CPU ή της GPU? αν είναι το δεύτερο googλαρε για το Riva Tuner. .
Votritis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 To ειχα ψάξει αρκετά για το acer 5920g αλλά δεν βρήκα κάτι,οι θερμοκρασίες που ανάβει το ανεμιστηρακι είναι ρυθμισμένες από το bios του λαπτοπ.
dimo69 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Θελω να μπορω ειτε να θετω σε εκκινηση το ανεμιστηρακι με καποιο προγραμμα οποτε θελω ειτε να ρυθμισω πχ.οταν η GPU περναει τους 45 βαθμους να μπαινει σε σε λειτουργια απο μονο του. Θα τσεκαρω το προγραμματακι που μου προτεινες μηπως γινετε... Κατεβασα το RivaTuner αλλα δεν ξερω τι ακριβως να κανω...Θα διαβασω και τις οδηγιες..Εαν καποιος κατεχει το προγραμμα και του ειναι ευκολο να μου πει τι ν κανω δν θα ταν ασχημα βεβαια!
Votritis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Αυτό γίνετε εύκολα σε σταθερούς υπολογιστές που έχουν ξεχωριστό ανεμιστηρακι οι κάρτες γραφικών αλλα δύσκολα σε λαπτοπ γιατι οι εταιρίες δεν σου επιτρέπουν να πειράξεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα για μην κάψεις τον υπολογιστή . Δοκίμασε και το speedfan Link η αν εχει κάποια επιλογή μεσα στο bios.
dimo69 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Τιποτα... ουτε με το Riva Tuner ουτε με το speedfan που το ειχα ξαναδοκιμασει...Οσο για το bios μπηκα αλλα δν εχει πουθενα τπτ για το ανεμιστηρακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα