captaintzim Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά ψάχνω για κινητό με δυνατότητα βιντεοκλήσης και wifi. Φτηνό εννοείται... Είναι για δώρο για την κοπέλα μου. Θέλω να το αγοράσω αύριο. Παίζει καμία προσφορά;
nikoskon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Alcatel OT-990 περίπου 130€. Θα το λατρέψει!
orlox Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εδω εισαι http://www.skroutz.g...tel-OT-990.html edit: μεχρι να βρω το link με προλαβε ο nik
captaintzim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Παιδια ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το αγόρασα για την κοπέλα μου και σε ωραίο χρώμα... Το περιεργάστηκα. Όντως αξίζει τα λεφτά του! Η κοπέλα μου το λάτρεψε... Όμως παιδιά για τους τυχόν νέους αγοραστές να πω το εξής. Έχει μέσα κάρτα μνήμης 2 gb. Στο μουλτικλάμα που το αγόρασα η πωλήτρια μου είπε πως δεν έχει και αναγκάστηκα να δώσω άλλα 10 ευρώ για κάρτα μνήμης 4 gb. Έλεος! Παίρνουν ποσοστά κοροϊδεύοντας τους πελάτες; Τέλος πάντων. Ευχαριστώ τους συνφορουμίτες για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα