xazomama Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 ο κλαους δεν πέθανε είναι σαν σε χειμερία νάρκη εγω περιμένω να τον ξαναδούμε Eυτυχώς που διατήρησες το spoiler μου...
romanticp Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Eυτυχώς που διατήρησες το spoiler μου... axaxaxaxa τςρα το πηρα πρέφα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Eυτυχώς που διατήρησες το spoiler μου... λες κι εσύ με το quote πας πίσω
3leven Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ενα εχω να πω... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! (oχι που τελειωσε) If you know what i mean..
romanticp Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ενα εχω να πω... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! (oχι που τελειωσε) If you know what i mean.. εγώ ένα έχω να πω .....μαλακία τέλος.... έπρεπε να πεθάνει τελειώς να είχαμε και γαμώ τα cliffhanger......το ότι θα γινόταν βαμπίρ το είχαμε υποψιαστέι απο το προηγούμενο επεισόδειο....ολα εκεί οδηγούσαν κατα τα άλλα ήταν πολύ ωραιο επεισόδειο
RottenLungs Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Εγω πιστεύω πως έπρεπε να τελειώσει εντελώς σαν σειρά. Στην τελική σκότωσαν μόνο τον Τάιλερ και τον Αλάρικ.Ένα ωραίο τέλος θα ήταν ο Αλάρικ σε μία επική μάχη να σκοτώνει τους original (και στην μάχη να πεθαίνουν κάποιοι άμαχοι) και μετά να πέφτει σε χειμερία νάρκη για πάντα. Ή τουλάχιστον αν πέθαινε εντελώς η Ελένα ή τουλάχιστον να πέθαινε ο Ντέιμονμ Αλάρικ, Κλάους....Ή τέλοσπάντων κάτι άλλο. Συνέχεια σκοτώνουν 2ρου ρόλους και επαναλαμβάνονται. Δώστε ένα φινάλε γιατι έχει αρχίσει να κουράζει. Αυτά...
Pantelthekiller Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ο "πρόεδρας" του καναλιού πρόσφατα(λίγες μέρες πριν την επίσημη ανανέωση)είχε πει ότι αυτή η σειρά και το Supernatural είναι οι αγαπημένες του. Θα μου πεις αν δεν παινέσει αυτός το σπίτι του θα πέσει να τον πλακώσει... Προβλέπω και του χρόνου ανανεώσεις
xazomama Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Νομίζω πως τα έσπασε το τελευταίο επεισόδιο! Σαν χαζοκοριτσάκι και με το μέρος ανέκαθεν του Ντέιμον μόνο τα κλάμματα που δεν έβαλα όταν και καλά διάλεξε τον άλλον αδερφό. Βέβαια όλα ανατράπησαν όταν μάθαμε πως τελικά τον είχε γνωρίσω πρώτο και τη σαγήνευσε να ερωτευθεί άμεσα. Πού να ήξερε κι αυτός ότι θα έβλεπε πρώτα τον Στέφαν έπειτα... Όσο για τις υπόλοιπες εξελίξεις δε με ενόχλησαν καθόλου! Πριν μερικές μέρες είχα γράψει πως ξενέρωσα με το «θάνατο» του Κλάους, οπότε τώρα που «αναστήθηκε» και έχει και τη μορφή του Τάιλερ (όχι ότι τον προτιμώ έτσι) δε με χαλάει καθόλου! 2 σε ένα για την Καρολάιν! Στο θέμα του Αλάρικ, ευτυχώς δεν το τράβηξαν με τον κυνηγό βρικολάκων. Δε μου άρεσε καθόλου αυτή η αλλαγή στο χαρακτήρα του! Τέλος, καιρός ήταν να γίνει βαμπίρ και η Ελένα. Άντε να δούμε τώρα... Θα διαλέξει το «κακό» παιδί, αλλά σινάμα και πιο γοητευτικό/κούκλο ή θα καταλήξει στην εύκολη/εύπεμπτη λύση; We'll see... Πάντως εγώ ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν.
romanticp Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Συνέχεια σκοτώνουν 2ρου ρόλους και επαναλαμβάνονται. Δώστε ένα φινάλε γιατι έχει αρχίσει να κουράζει. Αυτά... Σαν το dragonball Z καταντησε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα