romanticp Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 εχει ξεκινήσει εδω και καιρό αλλά δεν υπαρχει τόπικ οπότε είπα να το ανοίξω καλα παει η τριτη σεζον και παρεπιμπτοντως σημερα είδα το 9ο επεισοδιο και ήταν πολυ καλο!
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 χαιρετω την παρεα(οταν δημιουργηθει ξανα) μπορω να πω οτι εχουν μπει δυναμικα στον τριτο κυκλο και ακομα τα καλυτερα ερχονται.Για μενα βεβαια το εχουν κουρασει λιγο το θεμα με την ολη ιστορια παρ ολα αυτα καθε επεισοδιο εχει κατι παραπανω να σου πει!
viper2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ωραια τα τελευταια καρε του σημερινου επεισοδίου
xazomama Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μόλις είδα το καλύτερο επεισόδιο της σειράς (προσωπική πάντα η άποψη, μην πέσετε να με φάτε!) Αναφέρομαι στο 19ο επεισόδιο "Heart of Darkness". Δράση, εξελίξεις και love story επιτέλους που περίμενα ΠΟΛΥ να δω. Ελπίζω να μη μου το χαλάσουν παρακάτω...
RottenLungs Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εγω πάντως άμα δεν είχα γκάυλα με τα vampire θα την είχα παρατήσει καιρό τώρα. Είδα και το 19 που έκανε 3μήνες να βγεί και το μόνο που μας έδειξε ερωτικές μαλακιούλες. Η 2ρη season ήταν δυνατή (αν θυμάμαι καλα) και σε κάποια επεισόδια σε εκπλήσσει ευχάριστα καμιά εξέλιξη αλλα φοβάμαι οτι τα επόμενα επεισόδια θα είναι μία επανάληψη των προηγούμενων. Θα δείξει.. Δυστυχώς το σινεμά και η τηλεόραση δεν σου δίνει την μαγεία, την φαντασία και τον τρόμο όπως θα έπρεπε μία ιστορία με vampire!!! Εντωμεταξύ έχει τόσα καλα μωρά η σειρά και δεν μας δείχνει πολλά, επικεντρώνεται πιο πολυ στους μύς των ανδρών. Ε κοριτσίστικο το σενάριο, μυς θα δείξει, λογικό αλλα δείξε κάτι και για τα αγοράκια που σας βλέπουν...
xazomama Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εντωμεταξύ έχει τόσα καλα μωρά η σειρά και δεν μας δείχνει πολλά, επικεντρώνεται πιο πολυ στους μύς των ανδρών. Ε κοριτσίστικο το σενάριο, μυς θα δείξει, λογικό αλλα δείξε κάτι και για τα αγοράκια που σας βλέπουν... Έλα, έλα, όλα δικά σας τα θέλετε!!! Τόσες σειρές έχει με γυναικεία γυμνά και «γκομενάκια» όπως τα λέτε (βλ. Game of Thrones -αν και οι περισσότερες έχουν μέτρια σώματα έως άσχημα-, Spartacus, Secret Circle, Dexter -θυμηθείτε τη Lila ειδικά- κ.ά.) Άσε να έχουμε κι εμείς κάτι να θαυμάζουμε. Τον θεό π.χ. Damon (Ian Somerhalder) σε κάθε ευκαιρία...
raziels Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ξέρουμε αν το πάνε και για 4η season ή τελειώνει φέτος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 από ότι διάβασα λογικά θα πάει...
romanticp Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 τα 3 τελαυταία επεισόδεια μου άρεσαν αρκετά νομίζω ότι πιάσαν λίγο τα στάνταρ της 2ης σεζόν. Αν και σε μερικά σημεία το πήγα FFW
Xristaras12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ναι σωστα τα λες,εγω θα ελεγα τα 2 τελευταια. ευτυχως παντως αλλαξανε λιγο ιστοριουλα γιατι ειχε καταντησει οικογενειακες ιστοριες χαχααχ
xazomama Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ναι λες και τώρα δεν ειναι οικογενειακές ιστορίες... Aπλά άλλαξε η φαμίλια... Sent from my iPhone using Insomnia
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 χαχαχα ισχυει. Το μονο θετικο ειναι οτι μετα απο πολυ καιρο στην τριτη σεζον καταφερε να με κανει να περιμενω το επομενο.
xazomama Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Το τελευταίο επεισόδιο μπορώ να πω πως με "στεναχώρησε" λίγο γιατί δεν μου άρεσε η τροπή που πήρε η ιστορία... Πείτε μου πως δεν είμαι η μόνη που χαλάστηκε με το θάνατο του Κλάους και την ριζική αλλαγή χαρακτήρα/πλεύσης του Αλάρικ. Μάλλον θα προτιμούσα να τελειώσει η σειρά σε αυτή τη σεζόν αλλά με άλλη εξέλιξη φυσικά... Sent from my iPhone using Insomnia
romanticp Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Το τελευταίο επεισόδιο μπορώ να πω πως με "στεναχώρησε" λίγο γιατί δεν μου άρεσε η τροπή που πήρε η ιστορία... Πείτε μου πως δεν είμαι η μόνη που χαλάστηκε με το θάνατο του Κλάους και την ριζική αλλαγή χαρακτήρα/πλεύσης του Αλάρικ. Μάλλον θα προτιμούσα να τελειώσει η σειρά σε αυτή τη σεζόν αλλά με άλλη εξέλιξη φυσικά... Sent from my iPhone using Insomnia ο κλαους δεν πέθανε είναι σαν σε χειμερία νάρκη εγω περιμένω να τον ξαναδούμε Επεξ/σία 8 Μαΐου 2012 από romanticp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα