Προς το περιεχόμενο

Vampire Diaries Season 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει ξεκινήσει εδω και καιρό αλλά δεν υπαρχει τόπικ οπότε είπα να το ανοίξω :)

καλα παει η τριτη σεζον και παρεπιμπτοντως σημερα είδα το 9ο επεισοδιο και ήταν πολυ καλο!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

χαιρετω την παρεα(οταν δημιουργηθει ξανα)

μπορω να πω οτι εχουν μπει δυναμικα στον τριτο κυκλο και ακομα τα καλυτερα ερχονται.Για μενα βεβαια το εχουν κουρασει λιγο το θεμα με την ολη ιστορια παρ ολα αυτα καθε επεισοδιο εχει κατι παραπανω να σου πει!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόλις είδα το καλύτερο επεισόδιο της σειράς (προσωπική πάντα η άποψη, μην πέσετε να με φάτε!)

Αναφέρομαι στο 19ο επεισόδιο "Heart of Darkness". Δράση, εξελίξεις και

love story επιτέλους που περίμενα ΠΟΛΥ να δω.

Ελπίζω να μη μου το χαλάσουν παρακάτω...

Δημοσ.

Εγω πάντως άμα δεν είχα γκάυλα με τα vampire θα την είχα παρατήσει καιρό τώρα. Είδα και το 19 που έκανε 3μήνες να βγεί και το μόνο που μας έδειξε ερωτικές μαλακιούλες. Η 2ρη season ήταν δυνατή (αν θυμάμαι καλα) και σε κάποια επεισόδια σε εκπλήσσει ευχάριστα καμιά εξέλιξη αλλα φοβάμαι οτι τα επόμενα επεισόδια θα είναι μία επανάληψη των προηγούμενων. Θα δείξει.. Δυστυχώς το σινεμά και η τηλεόραση δεν σου δίνει την μαγεία, την φαντασία και τον τρόμο όπως θα έπρεπε μία ιστορία με vampire!!!

Εντωμεταξύ έχει τόσα καλα μωρά η σειρά και δεν μας δείχνει πολλά, επικεντρώνεται πιο πολυ στους μύς των ανδρών. Ε κοριτσίστικο το σενάριο, μυς θα δείξει, λογικό αλλα δείξε κάτι και για τα αγοράκια που σας βλέπουν...

Δημοσ.
Εντωμεταξύ έχει τόσα καλα μωρά η σειρά και δεν μας δείχνει πολλά, επικεντρώνεται πιο πολυ στους μύς των ανδρών. Ε κοριτσίστικο το σενάριο, μυς θα δείξει, λογικό αλλα δείξε κάτι και για τα αγοράκια που σας βλέπουν...

Έλα, έλα, όλα δικά σας τα θέλετε!!! Τόσες σειρές έχει με γυναικεία γυμνά και «γκομενάκια» όπως τα λέτε (βλ. Game of Thrones -αν και οι περισσότερες έχουν μέτρια σώματα έως άσχημα-, Spartacus, Secret Circle, Dexter -θυμηθείτε τη Lila ειδικά- κ.ά.)

Άσε να έχουμε κι εμείς κάτι να θαυμάζουμε. Τον θεό π.χ. Damon (Ian Somerhalder) σε κάθε ευκαιρία... :wub:

Δημοσ.

τα 3 τελαυταία επεισόδεια μου άρεσαν αρκετά νομίζω ότι πιάσαν λίγο τα στάνταρ της 2ης σεζόν. Αν και σε μερικά σημεία το πήγα FFW

Δημοσ.

ναι σωστα τα λες,εγω θα ελεγα τα 2 τελευταια.

ευτυχως παντως αλλαξανε λιγο ιστοριουλα γιατι ειχε καταντησει οικογενειακες ιστοριες χαχααχ

Δημοσ.

Ναι λες και τώρα δεν ειναι οικογενειακές ιστορίες... :P

Aπλά άλλαξε η φαμίλια...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

χαχαχα ισχυει.

Το μονο θετικο ειναι οτι μετα απο πολυ καιρο στην τριτη σεζον καταφερε να με κανει να περιμενω το επομενο.

Δημοσ.

Το τελευταίο επεισόδιο μπορώ να πω πως με "στεναχώρησε" λίγο γιατί δεν μου άρεσε η τροπή που πήρε η ιστορία...

Πείτε μου πως δεν είμαι η μόνη που

χαλάστηκε με το θάνατο του Κλάους και την ριζική αλλαγή χαρακτήρα/πλεύσης του Αλάρικ.

Μάλλον θα προτιμούσα να τελειώσει η σειρά σε αυτή τη σεζόν αλλά με άλλη εξέλιξη φυσικά... :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελευταίο επεισόδιο μπορώ να πω πως με "στεναχώρησε" λίγο γιατί δεν μου άρεσε η τροπή που πήρε η ιστορία...

Πείτε μου πως δεν είμαι η μόνη που

χαλάστηκε με το θάνατο του Κλάους και την ριζική αλλαγή χαρακτήρα/πλεύσης του Αλάρικ.

Μάλλον θα προτιμούσα να τελειώσει η σειρά σε αυτή τη σεζόν αλλά με άλλη εξέλιξη φυσικά... :(

ο κλαους δεν πέθανε είναι σαν σε χειμερία νάρκη εγω περιμένω να τον ξαναδούμε

Επεξ/σία από romanticp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...