ektor7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Έφτασε ο καιρός να πάρω κι εγώ ένα smartphone, αλλά ψάχνω για dualboot smartphone(android & wp), εκτός του HTC hd2! Ξέρετε ποια άλλα κινητά έχουν αυτή τη δυνατότητα?
orlox Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 ειχε παρει το ματι μου κατι android duals σε κινεζικοκατασταση αλλα δεν θα πηγαινα να τα παρω
flik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Κι εγώ νομίζω πως δεν θα ήταν καλή επιλογή. Μάλλον πρέπει να διαλέξεις ένα λειτουργικό και να πας εκεί. H αλήθεια είναι πως είχε πάρει το μάτι μου το hd7 με android πάνω. Ρίξε μια ματιά στο xda.
ektor7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω από τις γνώστες εταιρείες! Γιατί όμως μόνο σ'ένα κινητό ενδιαφέρθηκαν γι'αυτή τη δυνατότητα? Δε πιστεύω ότι δε μπορούν να το πετύχουν κ σε άλλα γνωστα smartphones!
oldnew Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μα δεν παίρνει επίσημα και τα 2 λειτουργικα. Απλα ήταν ένα κινητό με πολυ εντυπωσιακό hardware την εποχη που βγήκε, έγινε παρα πολυ δημοφηλες, και ενδιαφερθηκανε hackers, να το εξελίξουν να παρει νεα λειτουργικα, για να μη παει χαμένο το τόσο καλο hardware. Τώρα βγαίνουν πολυ δυνατά hardware συνέχεια, και δεν ξέρω αν θα ξανασυμβεί αυτό. Παντως είναι πολυ ποιο ευκολο να παρει android ένα κινητό που φτιάχτηκε για win, παρα το αντίστροφο. Σημερα αν θα έπρεπε να μαντέψω ποιο κινητό έχει πιθανότητές να τρέξει και τα 2, θα έλεγα το sgs2, λόγω δημοφιλιας, παρα πόλων πωλήσεων, και hardware.
ektor7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μ'αυτό πιστεύω κ εγώ! Όλα τα καινούργια smartphones λογικα θα μπορούσαν να τους δώσουν τη δυνατότητα, οι developers, για dualboot!Γιατί όμως δε το κάνουν! Για το sgs2 ενδιαφέρθηκα κ εγώ να δω αν μπορώ να του περάσω τα wp, άλλα τζίφος! Και ο λόγος είναι συνεχείς εξέλιξη του android, μάλλον δε θεωρούν ότι υπάρχει λόγος να στραφεί κ σε άλλο λογισμικό! Αυτό με τα wp κινητά ίσως να έχεις κάποιο δίκαιο, λόγο του ότι τα android είναι ανοιχτα, θα μπορούσαν να περαστούν σε μια SD! Άλλα κ πάλι τα wp κινητά, αν δε κάνω λάθος δεν υποστηρίζουν SD!
oldnew Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν τα wp υποστηρίζουν sd αυτή τη στιγμή, αλλα είναι εντελώς βέβαιο ότι θα υποστήριζουν στο μέλλον. Τα wp ακόμα εξελίσσονται. Αλλα και να μην υποστηρίζουν δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να πάρουν android. Απο άποψη hardware, σχεδόν όλα τα δυνατά κινητά μπορούν να τρέξουν και τα 2. Το ζητούμενο είναι ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί για να τα βαλει.
ektor7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν ασχολήθηκαν ακόμη! Αυτό που θα με βόλευε περισσότερο θα ήταν να το έκαναν με το sgs2! Οπόταν προς το παρών παραμένουμε στην αναμονή, ισω πιο μετά να δούμε περισσότερο ενδιαφέρον σ'αυτή τη προοπτική του dualboot! Ο κύριος λόγος που ανοιξα το συγκεκριμένο θέμα ήταν επειδή έχω το hd2 της κοπέλας μου, και με ενθουσίασε αυτή η δυνατότητα κ επειδή είναι καιρός ναπάρω κ το δικό μου smartphone, θα ήθελα να έχω με πιο δυνατό hardware, την ίδια δυνατότητα των 2 λογισμικών! Ευχαριστώ πάντως για της απαντήσεις σας κ ελπίζω να το δούμε σύντομα κ σε άλλα κινητά!
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Είχε ξεκινήσει ένα ερασιτεχνικό project στα htc κινητά όταν ανακοινώθηκε ότι θα ξεκλειδωθούν οι bootloaders αλλά από τότε δεν έχω ξανά ακούσει τίποτα και ούτε θα έκανα την επιλογή της συσκευής μου βασισμένης σε φήμες...
ektor7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δλδ τα καινούρια κινητά δεν έχουν ξεκλειδωτους bootloaders? Νόμιζα ότι ισχύει αυτό στα νέα μοντέλα της HTC κ ότι είναι επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία!
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Χωρίς να το έχω ψάξει και να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι τον ξεκλειδώνεις κατ'επιλογήν με software που σου δίνει η εταιρία και χάνεις την εγγύηση. 'Η κάτι παρόμοιο θα γίνει σύντομα τελοσπάντων...
ektor7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Οπόταν ισχύει,γιατί νομίζω ότι το sensation ήταν το πρώτο smartphone, με ξεκλειδωτους bootloaders!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα