Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μια απορια...ποιος ο λογος να παω να αγορασω (παραδειγμα το acronis true image) ενω (αν δεν κανω λαθος) αυτην την δυνατοτητα την εχουν τα windows 7? εκτος αν λεω μαμακιες

Δημοσ.

τα windows 7 κανουν image , επισης μπορεις να κατεβασεις δωρεαν το acronis true image , θα πας στο site της μαρκας του δισκου σου,και θα το κατεβασεις δωρεαν,εχω κατεβασει και εχω δουλεψει το προγραμμα τους για SAMSUNG - SEAGATE - WESTERN DIGITAL

Δημοσ.

τα windows 7 κανουν image , επισης μπορεις να κατεβασεις δωρεαν το acronis true image , θα πας στο site της μαρκας του δισκου σου,και θα το κατεβασεις δωρεαν,εχω κατεβασει και εχω δουλεψει το προγραμμα τους για SAMSUNG - SEAGATE - WESTERN DIGITAL

Δωρεαν σε πληρη εκδοση ????

Δημοσ.

και αυτο εδω τι ειναι? :/ http://www22.zippysh...17465/file.html

για να κανεις image τον δισκο σου μεσα απο τα Win 7 , οπως σου γραφω και παραπανω , επισης σου αναφερω και για το acronis true image , απο τη μαρκα του δισκου σου, η οποια εκδοση κανει αυτο που λεει,μαλον προκειται για τροποποιημενη,αλλα τι σε νοιαζει,ειναι καθ'ολα αξιοπιστη , και οχι demo.

Δωρεαν σε πληρη εκδοση ????

η οποια εκδοση κανει αυτο που λεει,μαλον προκειται για τροποποιημενη,αλλα τι σε νοιαζει,ειναι καθ'ολα αξιοπιστη , και οχι demo.

Δημοσ.

Γίνεται. Στα Win7 έχει αλλάξει η διαδικασία κι απ ό,τι λένε για κάποιον που θέλει ένα στοιχειώδες (τουλάχιστον) image, δεν υπάρχει ανάγκη 3rd party προγράμματος.

Δημοσ.

Το εργαλείο των windows 7 για image λειτουργεί μια χαρά και η διαδικασία είναι απλούστατη, την έχω κάνει πολλές φορές.

Ωστόσο κάνει μόνον τα βασικά.

Το acronis έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες.

Από τις πρακτικότερες είναι ότι

- κάνει συμπίεση παράγοντας έτσι image με αρκετά μικρότερο μέγεθος

(με το εργαλείο των windows όσο χώρο πιανουν τα δεδομένα τόσο είναι το image, στο acronis είναι σημαντικά μικρότερο),

- επιτρέπει πολλά images να αποθηκευτούν στον ίδιο φάκελο και να έχουν όνομα κατ επιλογήν (με το εργαλείο των windows αυτό δεν γίνεται),

- τα αρχεία που περιέχονται στα images είναι προσβάσιμα και μεμονωμένα ('μπαίνεις' στο image και τραβάς μόνον αυτό που θέλεις),

- μπορεί να αποθηκέυσει τα images και σε FAT δίσκο (τα χωρίζει χωρίζει αυτόματα σε πολλά κομμάτια),

- μπορεί να παράγει images με αυξητικό ή 'διαφορικό' τρόπο,

κ.α.

Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός διότι οι πολλές επιλογές και δυνατότητες που έχει μπορεί να σε μπερδέψουν και να πάθεις ζημιά.

Εγώ μια φορά την έπαθα και, κατά λάθος, αντί να κάνω ανάκτηση έσβησα το δεύτερο partition...

-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...