hammerd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξερω αν επιτρεπεται να το ανοιξω το θεμα,αν ειναι ας διαγραφει.. Ψαχνω να βρω εναν δικηγορο να μου λυσει κανα 2 αποριες που εχω σχετικα με κατι κληρονομικα ζητηματα .. αν θελει μιλαμε εδω η με πμ.. Ευχαριστω 1
saranda Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξερω αν επιτρεπεται να το ανοιξω το θεμα,αν ειναι ας διαγραφει.. Ψαχνω να βρω εναν δικηγορο να μου λυσει κανα 2 αποριες που εχω σχετικα με κατι κληρονομικα ζητηματα .. αν θελει μιλαμε εδω η με πμ.. Ευχαριστω Δεν θα βρεις, δεν απαντανε!Σε θελουν στο γραφειο τους για να σου παρουν λεφτα...
Hamurabi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 saranda, μη βιαζεσαι να απαντησεις. Φυσικα και υπαρχουν και ο ενας μου εχει απαντησει πολλες φορες εδω σχετικες αποριες. 1 1
saranda Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 saranda, μη βιαζεσαι να απαντησεις. Φυσικα και υπαρχουν και ο ενας μου εχει απαντησει πολλες φορες εδω σχετικες αποριες. Έπεσες στην εξαίρεση......99 στους 100 δεν απαντάνε!!!
Nikosgiann Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 o paredwse ειναι,αλλα μη του πρηξεις κ τα ουμπαλα
Haldol Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Το ορθό θα ήταν να παραθέσεις τις απορίες σου στο θέμα και όποιος δικηγόρος θέλει και μπορεί να σε βοηθήσει, θα το κάνει.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Το ορθό θα ήταν να παραθέσεις τις απορίες σου στο θέμα και όποιος δικηγόρος θέλει και μπορεί να σε βοηθήσει, θα το κάνει. σωστός, αλλά μαζί με τους δικηγόρους θα απαντήσει και ο καθένας που θα γράφει το κοντό του και το μακρύ του...
panagos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δεν θα βρεις, δεν απαντανε!Σε θελουν στο γραφειο τους για να σου παρουν λεφτα... Ώστε έτσι οι αλήτες ε;; Θέλουν να δουλεύουν και να πληρώνονται από πάνω!!
CROM271 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Γραψε εδω το προβλημα σου. Τζαμπε συμβουλες σε prive δυσκολο να παρεις. Αν το δει καποιος εδω μπορει να μπει στη διαδικασια να σου πει καποια γενικα πραγματα. Ισως και το γεγονος οτι ''ο καθένας θα γράφει το κοντό του και το μακρύ του'' οπως ειπε ενα προηγουμενος να τσιγκλισει τον δικηγορο να απαντησει για να βαλει τα πραγματα στη θεση τους... :rolleyes:
Alxnks Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ώστε έτσι οι αλήτες ε;; Θέλουν να δουλεύουν και να πληρώνονται από πάνω!! Δεν είναι έτσι ακριβώς όμως. Αλλιώς κακώς ζητούν κάποιοι σχετικά με ηλεκτρολογικα/υδραυλικα/ηλεκτρονικα/σχολικα/κτλκτλ...(να συνεχίσω; ) θέματα. Οι σχετικοί με υπολογιστές ας πούμε εδώ δεν πρέπει να απαντούν σε κάτι απλό (εδώ βρίσκονται εξ αποστάσεως λύσεις μέχρι και σε πολύ δύσκολα θεματα), προκειμένου να πάει το μηχάνημα εκεί (ή εκείνοι στο μηχάνημα) και να πληρωθούν. Αν είναι κάτι απλό, όλοι μας, όλες οι ειδικότητες, μπορούμε να βοηθάμε, στο μετρό του δυνατού. Αλλιώς...ξέρεις πόσα φόρουμ (αυτού εδώ συμπεριλαμβανομένου) δεν θα υπήρχαν καν; Sent from my HTC Desire using Tapatalk
panagos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι έτσι ακριβώς όμως. Αλλιώς κακώς ζητούν κάποιοι σχετικά με ηλεκτρολογικα/υδραυλικα/ηλεκτρονικα/σχολικα/κτλκτλ...(να συνεχίσω; ) θέματα. Οι σχετικοί με υπολογιστές ας πούμε εδώ δεν πρέπει να απαντούν σε κάτι απλό (εδώ βρίσκονται εξ αποστάσεως λύσεις μέχρι και σε πολύ δύσκολα θεματα), προκειμένου να πάει το μηχάνημα εκεί (ή εκείνοι στο μηχάνημα) και να πληρωθούν. Αν είναι κάτι απλό, όλοι μας, όλες οι ειδικότητες, μπορούμε να βοηθάμε, στο μετρό του δυνατού. Αλλιώς...ξέρεις πόσα φόρουμ (αυτού εδώ συμπεριλαμβανομένου) δεν θα υπήρχαν καν; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Δεν θέλω να προσβάλλω κανένα επάγγελμα, αλλά άλλες απαιτήσεις έχει ένα πτυχίο νομικής ή ιατρικής πχ και άλλες ενός υδραυλικού ή τεχνικού υπολογιστών. Αν κάποιος είχε απορία για το pc του, και κάποιος άλλος του έλεγε ότι δεν θα πάρει απάντηση για να το πάει να του πάρει ο τεχνικός λεφτά, θα ήταν πολύ αστείο. Και αυτό γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί με καλές γνώσεις υπολογιστών, κάτι που "ρίχνει" το συγκεκριμένο επάγγελμα, γιαυτό και ένα άλλο νήμα έχει τίτλο "Τεχνικος Η/Υ, ένα αποτυχημένο επάγγελμα". Η αξία μιας γνώσης είναι ανάλογη της δυσκολίας της. Καταλήγοντας. Δεν λέω ότι είναι κακό κάποιος να ζητάει βοήθεια. Κακό είναι να την απαιτεί (χωρίς να υπονοώ ότι απαιτεί ο OP). Το να βγάζει κάποιος αυθαίρετα συμπεράσματα του στυλ "δεν σου απαντάνε για να σου πάρουν τα λεφτά" (ειδικά όταν σε αυτό το forum, γιατροί και δικηγόροι μοιράζονται κατ' εξακολούθηση και με ανυστεροβουλία τις γνώσεις τους) προκαλεί θυμηδία.
b_real Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δεν θέλω να προσβάλλω κανένα επάγγελμα, αλλά άλλες απαιτήσεις έχει ένα πτυχίο νομικής ή ιατρικής πχ και άλλες ενός υδραυλικού ή τεχνικού υπολογιστών. Αν κάποιος είχε απορία για το pc του, και κάποιος άλλος του έλεγε ότι δεν θα πάρει απάντηση για να το πάει να του πάρει ο τεχνικός λεφτά, θα ήταν πολύ αστείο. Και αυτό γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί με καλές γνώσεις υπολογιστών, κάτι που "ρίχνει" το συγκεκριμένο επάγγελμα, γιαυτό και ένα άλλο νήμα έχει τίτλο "Τεχνικος Η/Υ, ένα αποτυχημένο επάγγελμα". Η αξία μιας γνώσης είναι ανάλογη της δυσκολίας της. Σνομπάρεις όπως θα μπορούσε να σε σνομπάρει ένας προγραμματιστής και να σου πει οτι το να θυμάσαι απ'έξω κάποια πράγματα δεν ειναι κάτι το τόσο σοβαρό όσο να γράφεις αλγόριθμους. Τέσπα δεν είναι αυτό το θέμα,το να ζήτας την συμβουλή ενός δικηγόρου δεν έχει τίποτα το πιο εξωτικό απο το να ζητάς συμβουλές απο έναν υδραυλικό κοκ...
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Σίγουρα. Είχα ένα ξαδερφάκι που καταδικάστηκε ισόβια επειδή δεν έβαλε τεφλόν σε μούφα χαλκοσωλήνα.
b_real Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ξαναδιάβασε,ξανασκέψου τι λέει το post,πες κάτι που να κολάει έστω ελάχιστα
leftermann Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 δεν κολλάει, γιατί οι χαλκοσωλήνες δεν έχουν πάσο και συνεπώς δεν μπαίνει τεφλόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα