rafinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά τις τελευταίες 5 μέρες έχει γίνει αυτό το πράγμα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνω 2 φορές φορμάτ το pc... Την πρώτη φορά προσπάθησα να το φτιάξω με recovery αλλά τίποτα... τη δεύτερη δεν ασχολήθηκα καν και έκανα φορμάτ και σήμερα που μου το ξανάβγαλε πήγα να το φτιάξω με recovery αλλά πάλι πάπαλα........ Αυτό που πρόσεξα είναι ότι στο recovery μου έγραφε D:\WINDOWS\ και τις δύο φορές ενώ και τα windows πάντα ήταν περασμένα στον C:........ Πώς γίνεται αυτό;;;; Και είμαι σίγουρος ότι ήταν C:!!!!!! Μήπως υπάρχει κάποιος ιός ή πρόγραμμα που επηρεάζει τον υπολογιστή;;; Ρωτάω γιατί δεν χρησιμοποιώ εγώ τον συγκεκριμένο υπολογιστή αλλά ο πατέρας μου που είναι ένας κάκιστος χρήστης Η/Υ γιατί κάνει συνέχεια install και uninstall προγράμματα αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι έβλεπε βίντεο στο youtube!! Σας παρακαλώ βοηθήστε με έκανα τα εξής αλλά δε δούλεψε... COPY G:\NTLDR D:\ COPY G:\NTDETECT.COM D:\ del boot.ini bootcfg /rebuild έδειξαν να έγιναν σωστά αλλά πάπαλα !!!! Ελπίζω να βρεθεί λύση εκτός του φορμάτ γιατί θα με πιάσουν ψυχολογικά!!!
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Πρέπει να βρεις τι προκαλεί την αλλαγή γράμματος,μπορεί να είναι κάποια συσκευή που μπαίνει π.χ. usb,μπορεί και το bios να χάνει/μπερδεύει της ρυθμίσεις του και αυθόρμητα να αλλάζει την προτεραιότητα.
rafinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Τώρα θα κάτσω να το κάνω format αλλά έχω βγάλει τον ένα σκληρό ο οποίος ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ήταν PATA!!!!!!
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εντάξει ο κλασσικός IDE,που το παράξενο; Δεν είναι και πολύ χάλια αν δεν έχεις τεράστιες απαιτήσεις.
aris73 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καλημερα, Microsoft Windows Recovery Console fixboot and fixmbr commands. Γεια.
rfc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 κοιτα.... το πως αντικαθιστας το NTLDR, μπορω να σου πω 10 τροπους. Ο λογος που το παθαινεις ομως ειναι πιο σοβαρος. Αλλαξε καλωδιο στο δισκο καθως και I/O. Αν ειναι sata1, βαλτον σε αλλη θυρα δλδ. Κανε και defrag, καθως και σκαν με malwarebytes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα