infini Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Έχετε να μου προτείνετε κάποια βάση με ανεμιστήρες για macbook;
haHa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Έχετε να μου προτείνετε κάποια βάση με ανεμιστήρες για macbook; Δεν πολυεχει νοημα μια βαση με ανεμιστηρες για τα macbook, γιατι δεν εχουν τρυπες απο κατω. Ποιο macbook εχεις? Αν εχεις καποιο με core 2 duo, , μπορεις να δεις θεαματικη πτωση θερμοκρασιας (πανω απο 10 βαθμους) με undervolting με τo coolbook.
jiraya sama Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εχεις δοκιμασει το coolbook?? στο λιον χωρις να αλλαξω καποια πραγματα δεν δουλευει.. Και πρεπει να αλλαξεις σημαντικα αρχεια και φπβαμαι λιγο να το κανω.. Το εβαλες σε λιον;; Υπαρχει καποιο αντιστοιχο;;
haHa Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εχεις δοκιμασει το coolbook?? στο λιον χωρις να αλλαξω καποια πραγματα δεν δουλευει.. Και πρεπει να αλλαξεις σημαντικα αρχεια και φπβαμαι λιγο να το κανω.. Το εβαλες σε λιον;; Υπαρχει καποιο αντιστοιχο;; Δες εδω στο ποστ #716 : http://www.insomnia.gr/topic/399996-mac-os-x-107-lion/page__view__findpost__p__4369177
jiraya sama Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Οκ θα δοκιμασω να το βαλω στο 10.7.2 και ελπιζω να μην εχω kernel panic... δοκιμαζω αυτο τον οδηγο http://roaringapps.com/app:255 το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω το φολντερ system/library/extensions/ κανω search σε ολο το φιντερ και δεν βρισκει τα δυο .kext files... τι μπορω να κανω?
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Άνοιξε το terminal, είναι στο directory utilities (~/Applications/Utilities), και δώσε: > cd /system/library/extensions μετά, γράψε > ls -la εάν είναι σωστή η διαδρομή που έδωσες θα στα δείξει τα files
lagoudakis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Επισης μπορεις να δωσεις λιγες στροφες στον ανεμιστηρα του μηχανηματος με το smc fan control βεβαια μην το παρακανεις γιατι θα εχεις θορυβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα